tellos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hep şunlardan bi tanede ben açmak istemişimdir o yuzden açtım hadi bakalımm arkadaşlarrr koyalım resimleri oleeyy
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ben de yıllardır koymak istedim üşendim ilk defa koyuyorum eheh..baya dağınık bu aralar masaüstü valla
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 falan filan wallpaper compiz ile abuk $eyler yaparken de çekcektim sora sıkıldım.. ps: kullanılan öğeler hakkında bilgi isteyen olursa yardım etmekten çekinmem..
riglous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Turkce karakterler icin nasi bi ayar yaptin?
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 riglous said: Turkce karakterler icin nasi bi ayar yaptin? tam olarak bi ayar yaptım denemez.. sistemi türkçe kurdum ve synaptic'ten kontrol ettim sadece. sistemi kurarken ba$ıma yarı türkçe yarı ingilizce olma durumu bi kere geldi onu da yine synaptic'ten eksik paketleri çekerek gidermi$tim. Edit: Kurulu türkçe paketlerin listesi -language-pack-gnome-tr -language-pack-gnome-tr-base -language-pack-tr -language-pack-tr-base -language-support-tr -mozilla-firefox-locale-tr-tr -openoffice.org-l10n-tr -thunderbird-locale-tr
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Webshots yükleyip içine 128 tane wallpaper attım. 15 dakikada bir değişiyorlar :) en sevdiklerim bunlar
fizban Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 çok özendim, windoze xp'me think linux duvarkağıdı koyup ironinin allahını yarattım.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 şu moleküler modelleme programlarını wine ile açmayı öğrenmeye üşenmesem windowsu silcem linuxla baş başa kalcam ama
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 İki tane süper kaplan var bende sağa dayalı bilgisayarım belgerim oyunlar utorrent var o kadar
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 windows'u açmam gerekti az önce.. açmı$ken onun da ss'ini aldım. payla$maktan onur duyarım :) bla bla
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 LasT_SuRviVoR said: sevdim. zahmet olmazsa paylasir msn? :)
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ahahah Lego Star Wars Original Trilogy :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ben de yeniledim. Diğeri uzun süredir vardı :P
Öne çıkan mesajlar