mani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 film i izledikten sonra insanı gerçekten duygulandıran ve belkide ağlamasına sebep olan şey Jack Nicholson ve Morgan Freeman gibi 2 devasa oyuncunun yaşamlarının son baharlarına yaşıyo olmaları. Film i izledikten sonra insanın içinde keşke daha sık film çevirselerde izlesek diye geçiyor. Ne diyelim onlar daha uzun yaşasında bizlerede onları izlemek hayran olmak kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Jack + Morgan + Siradan Senaryo = Guzel Film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 İzlenmesi hatta ağlanması gereken bir film. Bir kere dilim yandı. Filmi izlemeden threade bakmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 para olunca yaparsın işte bunları : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bu arada bu adamların çin settinde giderken motorun üstünde.. oanda çalan ğparçayı bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bence çok güzel filmdi, izlenebilir. morgan freeman da dünyanın en iyi insanı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Sıradan bir senaryo hatta tam bir klişe ama sonunda şüphe duymadan güzel film diyebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ne kadar sıra dışı yapabilirler ki bu konuyu sende matrix falan mı bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Sıradan senaryolu filmler kötü demek değil ki. Arcane de filme kötü dememiş, sıradan senaryosu olan güzel bir film demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bence çok sıcak bir film çok güzeldi beğendim oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Daha önce işlenmemiş bir konu seçmekle, klişelerden kaçınmakla başlayabilirler. Öyle yapsınlar diye demiyorum, sordun diye söyledim. Klişelerle bezenmiş sıradan senaryonun güzel uygulanması da tatmin edici olabilir, bkz ilk yorumum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 yeni izledim, güzel bi film hakikaten yahu. sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 çok beğendim.çok güzel filmdi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yeni izledim, 8.5'tan 9/10 diyorum. gerçekten çok iyiydi.. ayrica.. Asteroth said: Senaryo bildiğin "kötü"ydü ama işte altın semeri eşeğe de vursan, altın semerdir. harbi dağıldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Geçen sürede o kadar da güzel olmadığını farkettim. Eğlencelik niyetine belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yeni izleme fırsatı buldum. baya etkileyici bi filmmis gercekten. Jack Nicholson cidden güldürürken ağlatıyo. Morgan Freeman için, fizban said: morgan freeman da dünyanın en iyi insanı bence. kesinlikle katılıyorum. adam rol yapmıyo, resmen gercekmis gibi. inanılmaz sevimli bi adam. ayrıca kopi luwak ve son sahne gercekten cok güzeldi.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Cnbce de denk geldim gene izledim agladim. Komedi sali kusaginda bunu koyan zihinini... Cnbce. Neyse superdi gene. Muthis birsey bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bende cnbce'de rastlayıp izledim. hep izliyim diyip, bi türlü izlemediğim bi filmdi. çok beğendim bende. etkileyiciydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar