Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sana bişi diyim mi sadece kendini rahatlattın eğer ki 4 senelik ilişki bu hale geldiyse o peluşu ha yakmışşın ya yakmamışşın zikine ta..ğınadır o kızın kusura bakma =) bi de üstüne su sarkıyı sana hediye ediyoruz promo olarak [spo]When you were here before Couldn't look you in the eye You're just like an angel Your skin makes me cry You float like a feather In a beautiful world I wish I was special You're so fucking special But I 'm a creep I 'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here I don't care if it hurts I want to have control I want a perfect body I want a perfect soul I want you to notice When I'm not around You're so fucking special I wish I was special But I'm a creep I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here She's running out again She's running out She run, run, run run Run Whatever makes you happy Whatever you want You're so fucking special I wish I was special But I'm a creep I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here I don't belong here.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 çok güzel yanmşı böyle renkli renkli , smooth olmuş nasıl desem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 rahatladıysan en iyisi de video çok kötü be. ben güldüm şahsen tamam duygu yoğunluğu yaşamıyorum ama bakar mısın.. yanan bi peluş köpek ve ardında very arabex bi parça :) bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yani kusura bakma da, kız o videoyu yeni sevgilisinin yanında izlemiştir muhtemelen 4 senelik ilişkiyi bitiriverdiyse. beraber gülmüşlerdir asd. bırak ya, ne uğraşıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yav said: PhysX said: cekdenyils said: 4 yıl... azmı ? az + kız bu videoyu görse kıçıyla güler ve der ki : çok ta tın +1 +1 +o ne be..cengiz kurtoğlu mu o? bi git hakkaten.. +o değil de,köpeğe yazık olmuş,fakir bi ailenin çocuğuna verseydin keşke..en azından birilerini mutlu etmenin iç huzurunu yaşardın üstüne yandan kolonya fışkırtcaına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Letsgetthesunshine said: [spo] But I 'm a creep I 'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here [/spo] o weirdo kısmı,venom deil miydi? ben mi yazmışım bu kdr sene? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu ne ya. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Fona beni yak kendini yak herşeyi yak koysaydın daha anlamlı olurdu. Aşkın gözüne pipim girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 parçaya bak bee allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abow sonuna kadar izlememiştim. cidden şarkı uyumu ilginc olmus. Bide o kolanya solam tipi Görmeseydik daha iyi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Yak bizi ,yak bizi ooooooooooo 0000000000 yak bizi,yak bizi işte yaktım kendimiiiii gidenin arkasına bakmayacaksın yoksa bu hayat gecmiyor,giden sevgilinin de yenisi gelior.(sarkının etkisiyle yazılmış bir mesajdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 videoda arada giren aseton sahneleri ambiyansı bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o şarkı ne beaa kendini aradan çıkarsaydın bari aehfuaehufaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 pakito rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 musluğu açtım tıpasını taktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 oraya blink182 veya metalicami koyucaktım ? mantıklı düşünün yazı yazmak için yazmayın. en azından gidin başka konulara yazın burayıda geyik yerine çevirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 balon ayar da geldi ooo topic şenlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi ben burası kaksi,murtaza döneminden beri takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 şarkı çok hoş =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bu ne yav topik açılmış konu yok, yaktım dio hediyeyi. ortadan dalmış bodoz. ahah. tarantino kokuyo lan. :akşamsimidigibiçıtırçıtıryiyensmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kimle birlikte yaktın ? kamerayı tutan biri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ne gemiler yaktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 pauahahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cekdenyils Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 daesu , insanlarla dalga geçmeden önce onları nasıl mutlu ediceğini düşün. beğenmediysen yazı yazmazsın devam edersin veya akıl verirsin mesela nazım hikmetin bi yazısını koymuştu bi arkadaşım yok ben sizin aklınızı anlayamıyorum hayat geyik üzerine dönmüyor belki sen 1 kızı 1 günde unutabilirsin ama onu 1 yılda unutamayan insanlarda var. biraz düşünüp yazı yazın tek isteğim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 biraz düşündüm ama söyleyecek bir şeyim yok sanırım.düşünürken kah gülümsedim kah sinirlendim.ilginç bir deneyim oldu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar