Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 valla bunu sadece turkler yapmıyor bakınız ruslar bakınız ispanyollar bakınız isveçliler yani kendimizi bu kadarda ezik görmeyelim bizden önce o sıfata giren milletler var hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin483 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kendimizi eleştirmek çok güzel birşey aslında ancak gerçeklerden kaçamayız. Türkler şöyle türkler böyle demeden önce biraz etrafımıza bakarsak; Ben hiçbir realm de bir Türk'ün şu benim şunumu aldı, şu şuna zar attı, abi bilmemkaç g pls diye ağlayan bir Türk bile görmedim. Ancak bunu diğer ülkelerin vatandaşlarından ana şehre ne zaman gitsem görüyorum. Hatta lvl40 ken benden 1g isteyen bir Brezilyalıya mount için para kasıyorum şu anda dediğim için yalancılıkla suçlandım. Kendimizle uğraşmak inanın diğerleriyle uğraşmaktan çok çok daha kolay. Sonuna kadar destekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Büyük ihtimalle ağır flame yiyicem bu mesajın üstüne ama 97 den beri türlü türlü multiplayer oyun oynadım ve Türk oyuncuların çoğalması ile seviyesi düşmeyen BİR oyun görmedim. Sadece Türklerin olduğu bir server ÇOK kötü olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi ne farkı var turk fransız vsvs adamına bakar Yani blizz bile farkında ırk olayının saçmalıgından, bak gnome warrior da tank oluyor taurende ırk hiçbişe adam olmak herşey Yani bi insan türkçe konuşuyo ve tc kimliği var diye "kötü" olamaz ki. hani tamam forum burası sallamamak lazım ama arada bir kafanızın üstündekini kullanmanız gerekiyor be güzeller, cıkcıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 boyle bir is masrafli ve cok ugrastirici bir istir. birakin wow u surda 10 dilde yayin yapan siteler, oyunlarda bile turkce destegi yok. 4 farkli dilde serveri olan blizz neden yapsin. ha soyle turkiyeye yakin bir server olsa super olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 1-) Olsada olmasada umursamıyorum. Varlığının sadece imajımızı biraz daha yerin dibine çekmeye yarayacak etkenleri doğuracağını düşünüyorum. Ha belki yurt dışı çıkışlarındaki yük hafifler diğer realmlarda oynayan bizler sorunsuz oynarız bak o zaman güzel olur. 2-) Blizzard, sayısı bizden çok daha fazla olan iskandinavlara bu imkanı sağlamamış hatta ruslar için bu düşünceye yeni girmiş. Yanlış hatırlamıyorsam toplam oyuncu sayımız 45.000 civarında ve bu onlar için son derece düşük bir rakam. Dolayısıyla böyle bir dert ile uğraşmazlar. Söz konusu olan mesele ticaret. Geri dönüşü olmayan bir işe kimse para yatırmaz. 3-) Türk oyuncuları frenleyen etkenlerden biri global realmlarda oynuyor olmaları. Çoğu istediği serbestlik içerisinde değil. Local bir realm bu etkeni ortadan kaldıracaktır hepiniz az çok UO oynamış kişilersiniz. Nasıl gelişimini tamamlayamamış bireylerin yer aldığını bilirsiniz. Bunlarla oynamaktan hatta aynı çatı altında bulunmaktan hoşnut olacağını düşünüyorsanız söyleyecek söz yok. Laflarım yanlış anlaşılmasın. Türk olmakla gurur duyulacak bazı değerlerimizin kaldığına inanıyorum bu konuda bir sorunum yok. Öte yandan bu olumsuz örnekler sadece bizde yok. Her millette var. Lakin türk halkının yapısı öyle değişmiş öyle yozlaşmış bir hale gelmişki sanal alemdeki serbestlik onları bambaşka hareketlere sürüklüyor. Herkes böyle mi ? Elbette hayır fakat azımsanmayacak bir kesim bu örneklemelerle birebir uyuşuyor. Ben bu yüzden olmasını istemem. Aksini düşünene saygı duyarım herkesin fikri kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Umurumda bile olmaz, bırak migrate etmeyi yeni karakter bile açmayı düşünmem. RP yapsan yapılmaz, pve yapsan hiç sanmıyorum iyi birşeyler olabilsin, ancak pvp yapılabilir yapılırsa o da beni bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 draması über olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 İlk seerver biraz kötü olur ama yıllar ilerledikçe gayet düzgün bir turk serverı kültürü oluşur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 komedi olur.. sürekli haberlerde bugün wow yüzünden 2 tam 1 ögrenci daha bıcaklandı şeklinde haberleri izleriz artık :P ultima yüzünden bile kac kişi ölmüştü zamanında.. ki wow 3 boyutlu hehe ( daha fazla etkileyici bakımından ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Yok o tayfa artık KO oynuyor ve ne mutlu ki WoW'u beğenmiyorlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Penthesilea said: Acilsin, karantina gibi bisey olur. zuhaha =) " RACCON CITY...there is no way out!!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yunanistanda server acsin blizz bizde orda oyanayalim!!!!!!!!! hatta ve hatta turk yunan ortak serverlari acilsin taraflara faction limiti gelsin yunanlilar sadece ally turkler sadece horde olabilsin OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF BOYLE BIR SERVER YAPSIN BLIZZ !!!!!!!!!!!!!!!! hatat soel diyim bu server horde & ally iliskilerinin RP sinin dogal olarak en guzel yapilicagi server olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 /spit spam i olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Napacan abi? STV den denize mi dökecen adamları? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 abi şu oyunda her tanıdığım yunanla iyi anlaştım valla, bence sizde biraz önyargı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 aynen oyundaki her tanıştığım yunanlıyla çok iyi anlaştım. gereksiz adam olarak bir sürü türk gösterebilirim ama oyunda tanıdığım malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Gerekirse 150bin şehit verir Ironforge'u alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Tam olarak Lindoras açıklamış ... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Aket-Atum said: Napacan abi? STV den denize mi dökecen adamları? :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 AKILLI OL STRATEVOS YOKSA GENKLERIZ!!!1111 vikitorhan of gult cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Werewolf said: Gerekirse 150bin şehit verir Ironforge'u alırız.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Gnome ve dwarf arasinda kesin kan davasi cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar