Aral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konu dışına açmak istemedim buraya açayım dedim. 15 şubattan sonra türban üniversitelerde yasal hale gelecek, modern insanlar olarak sizlere bi soru sormak istiyorum.Kampüs içinde etrafınızda illaki türbanlı bayanlar olacaktır.O insanlarla olan ilişkiniz başı açık olan arkadaşlarla aynı duzeyde olabalir mi? Ne biliyim türbanlı bi bayanı yanınızda dolaştırır mısınız? Gezip tozup beraber sinemaya,yemeğe gider misiniz mesela? Yoksa ilginizi alakanızı kesip göz ardı mı edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 halihazırda kampüs içerisinde dolaşabiilyor türbanlı öğrenciler. binalara giremiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 tabiki dolaşabiliyorlar ama sayıları az şu an. Öğrenci affı çıkınca 800k magdur öğrencinin(coğu 30lu yaşlarda tabi su an) geri dönme olayı var ustune bide acık olanların yasayla beraber binalara kapalı girebilme olayı var.Sonuc olarak yasa cıkınca kampüslerde büyük ölçüde türbanlı öğrenci artışı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Türbanlı kızlarda başı açıkların yapabildiği herşeyi yapıyorlar. Sadece ellerini saçlarında gezdiremezsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 zaten türbanlı kızlar türbanı kapıda çıkarıp girmiyolarmı? şimdi çıkarmadan giricekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bizde üstüne peruk takıyolardı.nasıl bi mantıksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 türbanlının doğası gereği erkeklerle pek samimi olmaması gerek dolayısıyla türbanlılarla iletişim kuracağımı sanmıyorum, asla kurmam. "türbanlının doğası gereği erkeklerle pek samimi olmaması gerek" ama gözlemlerimle bu tezin alakası yok o ayrı konu neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Acıkca soyleyeyim. Hayır olamaz. Turban takan herhangi bi insanla zaten karakterim kesinlikle uyusmayacagından zaten etrafımda gormeyecegim, ama acıkcası giyimi kusamı egitiminden daha onemli olan birisi ile (eger degilse o zaman turban takmadan gel aksama dısarda evde tak kimse bisey demiyo ona) zaten muhattap olmam. Kısacası amacı uzum yemek degil bagcıyı dovmek olan bir seyden bahsediyoruz. Kimse de ozgurluk diye gelmesin biz daha koca toplum olarak ozgurluk demokrasi denen kavramların icini bosaltıp sindirmeyi cok seviyoruz. Neyse, politiklesmesin ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bugün dar pantolonlu, çizmeli (çizme fetişim vardır), seksi kalçalı bir türbanlı gördüm; şahsen ben onunla her türlü iletişim kurarım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 saç teli görünüyor muydu peki? baktın mı? off anlattığın gibiyse ne saç vardır onda bee *abdesti bozulur* kız senin yüzünden günaha girdi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ginaly said: halihazırda kampüs içerisinde dolaşabiilyor türbanlı öğrenciler. binalara giremiyorlar. valla bizde kapıdan içeri giremiyorlar [yani dış kapıdan] +nefes alsın yeter. yok şaka bir yana türban yasağını savunsam da türban takan birine kötü gözle bakmam saygı plx sonra normal hayata devam yani ne olacak ki :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben acikcasi uzak duruyordum yine dururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ombakkombak said: Bugün dar pantolonlu, çizmeli (çizme fetişim vardır), seksi kalçalı bir türbanlı gördüm; şahsen ben onunla her türlü iletişim kurarım. :D Iste durumumuz buna geldi... Kız ne yapacagını sasırmıs, aile baskısı mı yoksa erkek arkadas bulma durtusu mu. Yani burda sorun kızın turban takmasından ziyade bu kadar kolay yonlendiriebilir olması gercegi. Kultur shock diye bi grup vardı bir zamanlar, adamlar onceden gormusler herhalde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 DoruK said: saç teli görünüyor muydu peki? baktın mı? off anlattığın gibiyse ne saç vardır onda bee *abdesti bozulur* kız senin yüzünden günaha girdi şimdi Yok saç kesinlikle görünmüyordu. Mesele yok yani. Caizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 hadi soleyin beyler hangimizde turbanli kiz fantezisi yok :) nip tuck izleyenler bilir christian bir bolumde kese kagidiyla kullaniyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ben ayağıma türban takıcam kılları görünmesin diye caizdir türban girmeli girmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 matama said: hadi soleyin beyler hangimizde turbanli kiz fantezisi yok :) nip tuck izleyenler bilir christian bir bolumde kese kagidiyla kullaniyordu :) o bölümde türban fantezisinden değildi ya kadın güzel bir kadın değildi,christian'ın içindeki bu acaip sadistlik felan ortaya çıkıyordu öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 GIEF http://www.youtube.com/watch?v=XKzLFnP3mwI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 +REP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Türbanını çeker kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 matama said: hadi soleyin beyler hangimizde turbanli kiz fantezisi yok :) nip tuck izleyenler bilir christian bir bolumde kese kagidiyla kullaniyordu :) türban fantezisi mi? hasta hissediyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Werewolf said: GIEF http://www.youtube.com/watch?v=XKzLFnP3mwI LA?! türbanlı böle bişi mi tam olarak? ozaman neyini tartışıyosunuz siz salakmısınız? türban 4ewa :P aeaöaemndfaıef:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Ünv li olarak evde türban partisi vericem Bütün türbanlı bayanlara açık davet özelden bana ulaşa bilirsiniz yemek içmek benden herşey dahil sadece türbanlı bayan ögrencilere :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Turbanli kiza selam bile vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar