sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Faytonis'in balonu patlamış. Sanırım rekor kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ardeth said: he sen konuyu tartışmayı bırakıp insanlara laf yetiştirmeye, koca bir yazı boyunca nitelik takmaya başlayınca farklı mı oldun? ben sırf konuyu tartıştım, bana sataşmaktan bıkmadılar.bende gereken cevabı verdim artık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 niye faşist olduk şimdi onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Eveet türbana özgürlük kampanyasına toplam 83 bin öğretim görevlisinden ~2800 tanesi imza atmış.. Çoğunluğun istediği oluyordu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 üf newdonis misin nesin her ne haltsa, şurda Sam'le siyasi partiler konusunda taban taban olmamıza rağmen, adamla yıllardır tartışmamıza rağmen senin yaptığın sululuğun binde birini yapmamıştır. bana nolifer diyerek laf yetiştireceğine, git de biraz dediklerini kendine uygula. Gilean said: niye faşist olduk şimdi onu anlamadım özgürlük düşmanı herkes faşisttir. fareli köyün kavalcısı gibi bişi yani. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bone said: üf newdonis misin nesin her ne haltsa, şurda Sam'le siyasi partiler konusunda taban taban olmamıza rağmen, adamla yıllardır tartışmamıza rağmen senin yaptığın sululuğun binde birini yapmamıştır. bana nolifer diyerek laf yetiştireceğine, git de biraz dediklerini kendine uygula. Gilean said: niye faşist olduk şimdi onu anlamadım özgürlük düşmanı herkes faşisttir. fareli köyün kavalcısı gibi bişi yani. yazdıgım yazıya gene cevap vermeyip başka bir yerden kurtarmaya çalışmışsın. Ben sam degilim,hemen hemen aynı fikre sahip olsak bile ben fikirlerimi daha degişik bir biçimde ifade ediyorum, belki daha sert,ama kimseye hakaret etmeden. hakaret ediyorsan karşılıgınıda alırsın. özgürlük düşmanı herkez faşisttir evet.özgürlük düşmanı demek dayatma demektir zaten.buda faşizmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 evet, Sam değilsin, olamassın da zaten. bilmediğin konularda, bilen kişileri eleştiriyorsun, sonra bir de "ben bilmiyorum" diye itiraf ediyorsun. tek yaptığın milletle dalga geçmekten ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bone said: evet, Sam değilsin, olamassın da zaten. bilmediğin konularda, bilen kişileri eleştiriyorsun, sonra bir de "ben bilmiyorum" diye itiraf ediyorsun. tek yaptığın milletle dalga geçmekten ibaret. puhah bu kadar da yalancı olunur. ben sadece bildigim konuda konuşurum bilmedigim konuda bilmiyorum derim. artık resmen sana zekasız deme istegi geliyor çünkü ötesi yok bunun yani bu dediklerinden sonra. müslümanlıgın tam olarak kaç yılında çıktıgını bilmiyorum dedim sadece, "ben bilmiyorum" diye itiraf ettigim konu bu bunu sende biliyorsun,otlukbeyi ve ankara savaşı tarihlerini de bilmiyorum mesela. bırak beni kendini salak yerine koyup şu cümleleri yazdınya ötesi yoktur. ayrıca şu çok komik,aynısını viktorda yapıyordu, bone a bilgisizsin dedigi zaman sana cevap veremiyor,2 gün sonra seni bilgisizlike suçluyor.hemde neden göstermeden:)-D viktorada faşist diyorduk,kendiside kabul ediyordu neredeyse,sonra 2 gün sonra seni faşistlikle suçluyordu. gene neden yoktu sırf küfür etmek için yani. aynı taktigi sende yapıyorsun,e naparsın savunacak dalın kalmadıgında böyle şeylere başvuruyor bazı insanlar normal birşey aslında. bone canım,senin cumhuriyet gazetesinden babandan ögrendiklerini biz okuyarak ogrendik hadi yavrum çelik ayna sana. + ben kimseyle dalga geçmiyorum,dalga geçtigim yerleri quotela beni g.t et canımın içi.böyle kuru iftiralar ,yalan dolanlar süngünüz oldu. +bana konu arattırıp da , sen " aziz nesin olsa kemikleri sızlardı" dedikten sonra sam in aziz nesinin türban hakkındaki görüşlerini yapıştırdıkdan sonra nasıl hala konuşabiliyorsun bu gün. persepolisten,ondan bundan filmlerden ogrendiklerinden daha bilgi gerektiren konular bunlar bone,branşını iyi seç bak çok üzülürsün sonra hayatında,üzülüp üzülüp topic açma sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 merhaba newdonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Hey fake, biz dünyalıyız, düşmanız. Uza pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Ardeth said: Çok komiksiniz yahu demek ali nesin sayıklamış. Adamın ne kadar canla başla çalıştığını gördüğüm için (yakından tanıdığımı idda etmiyorum) şu tavırlarınız gerçekten sinirlendiriyor beni. Hani tut ki adamın düşünce biçimi gerçekten bu ülkenin içinde bulunduğu durumda uygulanamaz olsun (hoş gerçi senelerce bu konular üzerinde düşünmüş bir insanın fikirlerine kulaktan dolma bilgilerle karşı çıkmadan önce düşünmek lazım) adamın bu ülke için oturduğunuz sandalye üzerinden ülkeyi kurtarmaktan çok çok daha fazla şey yaptığını söyleyebilirim. Gerçekten her akademik alanda ali nesin gibi 2-3 insan olsa bu ülke bilim, mühendislik, sanat vs gibi alanlarda çok ilerlerdi, o kadar muazzam bu insanın matematik alanında yaptığı ve öğrencilere ulaşma çabası. Ama siz hala kendisi hakkında "sayıklamış" gibi fiiller kullanmaktan geri kalmayın. Belki böyle bir milyar tane paragraf yazarsanız (yazdıklarınızın ülkeyi ileri taşıyacağını varsayarak söylüyorum) bahsettiğiniz kişinin yaptıkları ile belki ucundan kıyaslanabilir birşey yapmış olursunuz. Kendisini böyle rahat, stressiz, bolluk içersinde bir hayat yaşayıp oturduğu yerden sıkılınca liboş görüşleriyle saçma sapan yorum yapan biri sanıyorsanız sadece yanılıyorsunuz. Adam türkiyedeki matematiği ve matematik öğrencilerini hiç ayrım yapmadan bir üst seviyeye çekebilmek için gerçekten saçını yoluyor. Kendisinin bazı noktalarda benim de sevmediğim tavırları olsa bile, bu onun bu ülkenin biliminin ilerlemesi için çok şey yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. gerçekten AKP'ye destek veren Aydınlarımız haklıymış. Şu an çok zengin, çok refah, çok demokratik bir hayatımız var. Paticik'te AKP'yi eleştirdiğim her yazı için özür dilerim. https://www.facebook.com/gyuzlusosyalizm/videos/687038994789481/?pnref=story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 2008 akpsini geri getirsinler ben oy atarim ya 2016 ya gelmiycegimize soz verirlerse, keske butun tartisma konumuz gene turban, sezer ve askeri vesayet olsaydi :( biri zaman makinasi yapip kisa adamin osmanli ile tanistigi ilk ana gidip kafasian kafasina sap sap vursun lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 vay vay neymiş bu konu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 bone, "ben demiştim" demek için 8 yıllık başlığı forumu yıllar önce bırakmış adama laf sokarak yukarı çekmen img hakediyor kusura bakma. (:P) http://forums.crackberry.com/attachments/news-rumors-f40/179809d1373210666t-apple-going-down-billions-tax-fraud-thread-necromancy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 ne farketçek sam. yıllar önce uyardığımızda iplenmiyordu, şimdi istediğin kadar bana "resmimle cevap vermek" yap, bişi farkedecek mi? bundan sonra ülke böyle, geri de düzelmeyecek. benim haklı olup olmamamın da bir önemi olmayacak. stage 6 of grief: taşşak muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 20 yıldır internet forumlarında atılan tek bir mesajın herhangi bir ülkeyi azıcık da olsa değiştirdiğini görmedim şahsen, beklenti oysa biraz yüksek tutmuşsun sanki. lakin thread necromancy'i yermenin güzelleştirdiği forumları sık sık gördüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 fightersfight said: ben sam, sir ve diger benim gibi aynı görüşü savunanların sabrına hayran oldum. Hahahaha adam reverse fisleme yapmis asdfasdfasdf Neyse convert olan oldu zaten, kalanlardan sir hapistedir fetoden geri kalani da (10345234. acc of newdonis) banli sanirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Sam said: 20 yıldır internet forumlarında atılan tek bir mesajın herhangi bir ülkeyi azıcık da olsa değiştirdiğini görmedim şahsen, beklenti oysa biraz yüksek tutmuşsun sanki. trumpi basgan yaptik la daha neyi degistirelim sam newfagler gibi konusma lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 milyarlarca attınız da ancak öyle, tek postla olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 konu acilmis ve ilk sayfada olay ozgurluk degil denmis bitmis konu. bu kadar sayfa gereksiz uzamis. umarim o gunlerde ozgurluktu esitlikti diye bu dincileri savunanlar bugun goruyorlardir yanlis yaptiklarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 said: güncel "sıkıntı" türban konusunda profesör, doçent ve yardımcı doçentlerden oluşan çok sayıda akademisyen tarafından başlatılmış bir imza kampanyası. katılımcılar tarafından imzalanan dilekçede: evet, 2008 neler ile uğraşıldığını, kimlere nasıl laf anlatılmaya çalışıldığını, onların nasıl direttiklerini görmemiz açısından tarihi öneme sahip bir konu... ayrıca içinde bulunduğumuz zaman ve hal itibari ile kimlerin haklı ve haksız olduğunu da gözler önüne seriyor tabiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Ülkenin tek sorunu türban çünkü şimdi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 cicibeybe said: Sam said: 20 yıldır internet forumlarında atılan tek bir mesajın herhangi bir ülkeyi azıcık da olsa değiştirdiğini görmedim şahsen, beklenti oysa biraz yüksek tutmuşsun sanki. trumpi basgan yaptik la daha neyi degistirelim sam newfagler gibi konusma lutfen Doları unutmayalım lütfen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 bone, ben saksı degilim moduna girmiş gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 türbanla üniye girince şımardılar he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar