Revenant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 low sec'e gidip ordan jump clone alabilirsin 10 15m verip player owned stationlar var ilgili kisiyle konusup halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Jump clone anladığım kadarıyla, eğer podumuzda patlar (yumurta gibi olan şey ) ise üzerimizdeki implantları kaybetmeden dirilmeyi sağlayan birşey. Doğrumu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Jump Clone bilincini aktarabildigin başka clonelar.Tamamiyle aynı sen uzak yerlerde bazı şeyleri kontrol etmek için kullanılabilir yada jump clone una geçip gemini kullanabilirsin böylece patladıgında jump clone ölür implantli olan asıl sen kalırsın :D.Low secten alınabiliyo olması güzelmiş ama oraya giderkende patlama riskimiz var xD Player owned structure ları nerde bulabilirimki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Player owned structure dediğin zaten POS dedikleri şey. Sorucan corplara,alliancelara. Dahil olucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Bizim corpun var posu ama 0.0 da. Oyun içinde bir msg at darkangel echura law ile oynamıyorum artık chromarr diye bir char açdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Fitting icin BattleClinicten faydalanin yav Battleclinic Ship Loadouts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yeni başlık açmim dedim, 1.6 m skill pointi olan amar bir charım var, grup halde korsanlık işine girmek istiyorum. Var mı böyle bir oluşum felan ? Seve seve wingmaniniz olurum. En azından birşeyler kaparım. Nickim chromarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Tekrar açıyoruz şirketi bu hafta sonu. Bekleriz tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 :) Sadece açıldığı zaman bir mesaj atın. Elimden geldiğince her türlü yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 acin acin ozledik hikayeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar