Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

korsanlık denemeleri - tazecik korpecik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Super ya Mosq. Ben hala gorev yapiyorum :) En sonunda bir Destroyer aldim, bununla deneyecegim biraz da sansimi.

Ama 1 ayda cok rahat pirating yapabilecek duruma gelinebilir bu oyunda, bunu anlamis oldum.
Mesaj tarihi:
asıl eğlenceli olay organize savaşmak bende bunu anladim yoksa 1v1 rahat kapişmak için 3-4ay arası zaman lazım benim anladığım kadarıyla

eğer küçük gruplar halinde savaşılırsa kendinizden çok daha büyük hedefleri patlatabiliyorsunuz.mesela benim yaptığım gibi solo adam aramaya kalkarsanız genelde sizden daha yaşlı(oyun zamanı olarak) elemanlar olduğu için hedef kitleniz küçülüyor baya.

ama herşeye rağmen 1saat birini aradıktan/kampladiktan sonra elemanı patlatabildiysem acayip mutlu mesut oluyorum :)
Mesaj tarihi:
Bende katılmaya geliyorum sanırım =).
Buraları çok güzelde, böyle taze bir oluşumun içinde olmak ayrıca "sayı" olmaktan farklı olmak daha guzel sanırım.

Rat yapamıcaz işin kotusu o :)
Mesaj tarihi:
heh ben ilk kill'imi daha trial account'da iken almistim : )

sharky said:
Super ya Mosq. Ben hala gorev yapiyorum :) En sonunda bir Destroyer aldim, bununla deneyecegim biraz da sansimi.

Ama 1 ayda cok rahat pirating yapabilecek duruma gelinebilir bu oyunda, bunu anlamis oldum.
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dün gimli sana oyunda conversation attım ama kabul etmedin herhalde meşgüldün :), burdan sorayım son durumunuz ne ? gemileriniz ne durumda ? t2 lere geçdiniz mi veya nasıl bir yapılanma içindesiniz ? az buçuk tavsiye ve gemilerde nasıl bir yol izlemek mantıklı gibi ? hafif bir guide tarzında birşey yazın pvp ye yönelik :).
Mesaj tarihi:
O sırada 3 battleship patlatıoduk sanırım :)
Eve mail atarsan öncesinde nikini hatırlarım reddetmem bi daha konusmayı.

Biz şirket olarak daha önce kendi aramızda bi ittifak oluşturduğumuz başka bi şirkete komple katılma kararı aldık. Bizim yaptığımız işi yapıyorlar ve kafa insanlar. (Black Furry)

Şimdilik T2 gemiden çok T2 ekipman üzerinden gidiyoruz. Çok daha fiyat-performans karşılıyorlar
Mesaj tarihi:
cengizhan66 said:
evet af asualt frigate yani dedigin oluyo ama wolf tan falan bahsediyo

ahah tanıyan nası tanıyo

bu arada katılıyorum, t2 ship yerine önceliğin t2 fittinge verilmesi gerekli, cok daha efektif oluyor. T2 fitli BC ler cok sağlam işler yapabilir
Mesaj tarihi:
Bende yaklaşık 2 aylık bir oyuncuyum.Ama endüstri üzerine bi karakteirm yani savaşla pek aram olmadı =D . Ama hafiften bişeylere başlamak istiyorum industryde çok profesyonel olmayı planlamıyorum.Arkadaşın yaptıgı gibi bi frigatele belki bişeyler yapabilirim ama üzerimde benim için baya pahalı olan cyberneticler var ve henüz bi jumpclone alamıyorum ? Arkadaş nasıl almış hemen anlamadım 8.0 standing laızm bildigim kadarıyla ?
  • Yeni Oluştur...