efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 : ) vay vay mosq cok basarili operasyon olmus ellerine saglik.. killmail'da postlasan daha da hos olacak; rakamsal olarak adamlarin yuzune vuruyoruz : P
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 corpun sitesine göndermeye çalıştım ama killmail için şifre soruyordu giremedim o yüzden.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 youlda aksiyon var gelebilicek misin mosquito?
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 http://www.battleclinic.com/eve_online/pk/submit.php aslinda buraya yollarsan daha hos olacak keza hepsini orada toplamaya calsiiyoruz
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 coğu killmail zaten battleclinic'e bağlıdır
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Super ya Mosq. Ben hala gorev yapiyorum :) En sonunda bir Destroyer aldim, bununla deneyecegim biraz da sansimi. Ama 1 ayda cok rahat pirating yapabilecek duruma gelinebilir bu oyunda, bunu anlamis oldum.
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 asıl eğlenceli olay organize savaşmak bende bunu anladim yoksa 1v1 rahat kapişmak için 3-4ay arası zaman lazım benim anladığım kadarıyla eğer küçük gruplar halinde savaşılırsa kendinizden çok daha büyük hedefleri patlatabiliyorsunuz.mesela benim yaptığım gibi solo adam aramaya kalkarsanız genelde sizden daha yaşlı(oyun zamanı olarak) elemanlar olduğu için hedef kitleniz küçülüyor baya. ama herşeye rağmen 1saat birini aradıktan/kampladiktan sonra elemanı patlatabildiysem acayip mutlu mesut oluyorum :)
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bende katılmaya geliyorum sanırım =). Buraları çok güzelde, böyle taze bir oluşumun içinde olmak ayrıca "sayı" olmaktan farklı olmak daha guzel sanırım. Rat yapamıcaz işin kotusu o :)
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 heh ben ilk kill'imi daha trial account'da iken almistim : ) sharky said: Super ya Mosq. Ben hala gorev yapiyorum :) En sonunda bir Destroyer aldim, bununla deneyecegim biraz da sansimi. Ama 1 ayda cok rahat pirating yapabilecek duruma gelinebilir bu oyunda, bunu anlamis oldum.
efe.hizar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 gel suark gel.. su command shipleri almak icin gercekten dps'e ihtiyacimiz var : )
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Eh karsımızdaki corpun suan 2 battleship 2 commandship gibi ezici bi dps üstünlüğü var. Her türlü ateş gücüne açığız :D
Law Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ya siz aşmışsınız ne diyeyim, bende maden kazıp duruyorum heh.
Fyrwenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 biraz zaman bulabilsem gelicem bende.. t2+ mael, vaga, rapier vs. duruyo öyle amar space te..
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 e ne güzel gel işte :) amarrda bizim hq zaten
Law Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Cuce said: af candır benden sölemesi Bu af dediğiniz assault shipler mi oluyor hani punisher hull unu kullanan ?
cengizhan66 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 evet af asualt frigate yani dedigin oluyo ama wolf tan falan bahsediyo
Law Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Dün gimli sana oyunda conversation attım ama kabul etmedin herhalde meşgüldün :), burdan sorayım son durumunuz ne ? gemileriniz ne durumda ? t2 lere geçdiniz mi veya nasıl bir yapılanma içindesiniz ? az buçuk tavsiye ve gemilerde nasıl bir yol izlemek mantıklı gibi ? hafif bir guide tarzında birşey yazın pvp ye yönelik :).
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 O sırada 3 battleship patlatıoduk sanırım :) Eve mail atarsan öncesinde nikini hatırlarım reddetmem bi daha konusmayı. Biz şirket olarak daha önce kendi aramızda bi ittifak oluşturduğumuz başka bi şirkete komple katılma kararı aldık. Bizim yaptığımız işi yapıyorlar ve kafa insanlar. (Black Furry) Şimdilik T2 gemiden çok T2 ekipman üzerinden gidiyoruz. Çok daha fiyat-performans karşılıyorlar
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 cengizhan66 said: evet af asualt frigate yani dedigin oluyo ama wolf tan falan bahsediyo ahah tanıyan nası tanıyo bu arada katılıyorum, t2 ship yerine önceliğin t2 fittinge verilmesi gerekli, cok daha efektif oluyor. T2 fitli BC ler cok sağlam işler yapabilir
Law Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Çok sağolun tavsiyeler için :), artık kafamda izlemem gereken yol belli oldu :).
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 T2 fitli hurricane'le raven almışlığım var şahsen. Mümkün yani. Yeni bi thread açayım da gemi tiplerine iliskin yorum yapalım
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 eski bir itting topği vardı benıma ctığım ama üstünden cok zaman gecti setuplar cok dğeişti, yenı bi tane acıp yazılabilinir.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bende yaklaşık 2 aylık bir oyuncuyum.Ama endüstri üzerine bi karakteirm yani savaşla pek aram olmadı =D . Ama hafiften bişeylere başlamak istiyorum industryde çok profesyonel olmayı planlamıyorum.Arkadaşın yaptıgı gibi bi frigatele belki bişeyler yapabilirim ama üzerimde benim için baya pahalı olan cyberneticler var ve henüz bi jumpclone alamıyorum ? Arkadaş nasıl almış hemen anlamadım 8.0 standing laızm bildigim kadarıyla ?
Öne çıkan mesajlar