yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 July 18 St. Petersburg , RUS SKK Hall Info July 22 Bologna, ITA Parco Nord Info July 25 Sofia, BGR Levski Stadium Info En son açıklanan konserler bunlar, hani ayın 30unda başka bi konseri duyurmuş olsalar bi korkacam ben de ama yok öyle bişey. Yarın, öbür gün veya haftaya illa ki yazacaklar işte oraya istanbul diye. Hıh! Ayrıca rusyadan italyaya uçup ordan bulgaristana gidecekler falan.. gayet yakınlarda dolaşıyolar yani o tarihlerde. Bulgaristandan hop, istanbulB)
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 gelcekler gelcekler... az once aradilar beni cok istiolarmis gitmei, gidin dedin... bakalim ne olcak :D (gelsinler yaw uhu uhu uhu)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bu ay blue jean bile yazıyor metallica konserini yalan değil yani =)
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 İkinci parti konserler açıklandı ise ve arlarında Türkiye yoksa...Üzgünüm gelmezler.
yav Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 yok öyle bişey, açıklanmadı hala 25 temmuzdan sonrası gelcekler ya böhü
can-i Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 25 temmuzdan sonra bi tane konser açıklanmış. 17 ağustosta isviçrede.
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 belki isvicrede anlasma saglanmistir yazilmistir bizde anlasma sglanirsa araya sikistirirlar heralde
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Çok güldüm ya.Garibin ekmeğiyle bu kadar mı oynanır.Gelmiyor işte...
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 adamınbiri said: inş gelmezler... yurtdışında olcam çünkü o tarihte yıh yıh :D yıh yıh :D
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 ya arada 1 aya yakın zaman var ve isviçre ta nerde, geçerken uğrayacaklar inandım ben
JD Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Ahahahhhaahhahaha metallica bi daa tr ye gelirmi ya ulan bende heycanlanmıştım dsafsduh
JD Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Gelmez gelmez tr metallicayı haketmio greenday fln gelsin emo kardeşlere
can-i Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 14 Ağustos Fransa...Araya Türkiye'yi sıkıştırsınlar artık yetti.
Selamon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Private sözlüğe şöyle bir mesaj geçmiştim, burayada ekleyeyim, sabahın 5inde konsepti düzeltmekle uğraşamıycam kusura bakmayın: hali hazırda metallica resmi sitesinde 25 temmuz ve 17 ağustos tarihindeki konserler açıklanmış olmasına karşın, 27 temmuz'da olacağı iddia edilen türkiye konseri açıklanmadığı için bana göre yalan olma ihtimali çok yüksek olan konserdir. sitede açıklanamamasının sebebi olarak organizasyonu düzenleyen purple firmasının metallica'dan ricası bahanesini üreten çevrelere ise burdan neremle gülsem bilememekteyimdir.
Öne çıkan mesajlar