kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Baluu said: abi istemiyorum ya kizilay : ) Bu kadar basit yani nedenim, hep kizilayda bulusuyoz, kizilay'i da hiç sevmiom :D oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 14:00 beşevler burger king derim. seyir bilen var bilmeyen var. geç katılacaklar arayıp mekanı öğrenirler öyle yaparız. yarın 14:00 beşevler burger king önü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Baluu said: abi istemiyorum ya kizilay : ) Bu kadar basit yani nedenim, hep kizilayda bulusuyoz, kizilay'i da hiç sevmiom :D rock barlara kötü gözle bakan, tikky mekanlarına gitmek isteyen, evi bahçeli yakınında diye bahçelide bir yere gitmek isteyenlere uyup kızılay dışında bir yere mi gitmek zorundayız? iyi öyleyse benim de ev bilkentte, siz gelin bilkente? e millete kızılay ters ise, bana da bahçelievler ters. olay oturup muhabet etmekse, ucuz ve güzel mekanlar var kızılayda, yok olay monopoly oynayacak cafelere gitmekse, o zaman bahçelide buluşun, ben gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mogan'a, göle gidelim. Piknik yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 gelelim bilkente benim için sorun yok haftanın 5 günü zaten gidiyorum zorunlu olarak lol, oturup muhabbet etmekse demişsin bonec rock bar dediğiniz yerde zaten yüksek sesten ben yanımda oturan adamın söylediği şeyi duyamıyorum 10 kişi gidiceğimiz yerde ne muhabbetinden bahsediyorsun ? akabinde harbiden kafam kaldırmıyor artık parçanın başından sonuna kadar brutal vokal giden parçalar. her seferinde kızılayda buluşuldu hep rock barlara gidildi nedir şöyle nezih mekana gitsek orayı burayı tiki mekanı diye eleştireceğinize cebinizden 3-5 kuruş daha fazla verseniz ertesi gün aç mı kalıcaksınız anlamadım ki ? 2-3ytl ye içtiğin biranın alayı su zaten. olmasın buluşma falan her kafadan bir ses çıkıyor herkes ben gelmem o zaman modunda :) edit: bahsedilen mekanların hepsi bana ters yerler, çayyolunda oturuyorum. bıdı bıdı yapmıyoruz ama o ters bu ters diye. millet istanbulda nasıl buluşuyor onu anlamıyorum hayvan gibi trafik sorunu var herkes aynı semtte mi oturuyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 metalci olmayan adam gelmesin müziği kaldıramıyorsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 beyler bırakalım bu o gelsin bu gelmesin muhabbetlerini isteyen gelir isteyen gelmez kimseyi zorla getirecek değiliz... daha da karısık hale getirmeye gerek yok olayı besevler burgerking onunde saat 14:00 bulusuyoruz bidahaki bulusmayı kızılayda yaparız olur biter. gelebilen herkesi bekliorz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bone said: metalci olmayan adam gelmesin müziği kaldıramıyorsa ^^ bone git metal dinle evinde o zaman, bulusma rock barda felan olmaz abicim, sonra niye kimse gelmiyor oluyor, o yuzden gelmiyolar muhabbet edilebilecek, nezih bi yer olmasi lazim gidilcecek yerin ayrica ankarali patilerde metalciler azinlikta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 pizzahut'a gittik de çok kişi mi geldi afedersin? madem gelmiyor kimse, biz de oturup metal/rock barlarda muhabbet edelim dedik, şimdi de bahçeliye karşı çıkıyoruz diye "aha sizin yüzünüzden işte kimse gelmiyor" triplerine başlama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 MarcOConner said: beyler bırakalım bu o gelsin bu gelmesin muhabbetlerini isteyen gelir isteyen gelmez kimseyi zorla getirecek değiliz... daha da karısık hale getirmeye gerek yok olayı besevler burgerking onunde saat 14:00 bulusuyoruz bidahaki bulusmayı kızılayda yaparız olur biter. gelebilen herkesi bekliorz... hayır neden kızılayda yapmıyoruz da bahçelide yapıyoruz da, bu durumda bahçeliye gitmek istemeyenlere "kimseyi zorla getirecek değiliz" deniyor onu anlamıyorum. 9 şubat'ta buluşma planı ilk başta kızılaydaydı, birileri evine yakın olsun diye bahçelievler demiş, birileri de "ben rock bardan sıkıldım kardeşim, istemiyorum metal müzik dinlemek felan" diyor. kırk yılın başında geliyorum zaten kıbrıs'tan ankara'ya. 2 kere zorla metal bara gittiniz diye hemen itiraza başlandı, yer hemen bahçelievler seçildi. bir de başka ilginç bahane de şu: "sıhhıye'de miting olcakmış, odtü felan gelcekmiş, o yüzden kızılay'a gitmeyelim". hayır Ankara'yı bilmesem inancam, zaten her allahın günü kızılayın orta yerinde miting olur, buna kimse aldırmaz, şimdi Sıhhıye'de miting var diye mi bütün mesele? Neyse efendim metalci ortamlarından sıkıldıysanız bahçelievlere gidin. Ama en azından çıkıp da "yav siz de metal barlar dışında hiç buluşma yapmıyorsunuz, onun yüzünden kimse gelmiyor"a çevirmeyin, Zamanında birçok kişi kingpin ve madmaximus gibi küçük yaşta kişilerin de buluşmalara gelmesinden dolayı sıkılıp gelmez oldu, onlara karşı kingpin ve madmaximus gibi küçük yaşta kişileri savundum, Pizza hut gibi daha havadar yerlerde de buluşma düzenledim, Şimdi çıkıp "metal barları yüzünden gelmiyor" demeyin, Gücenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bone said: Zamanında birçok kişi kingpin ve madmaximus gibi küçük yaşta kişilerin de buluşmalara gelmesinden dolayı sıkılıp gelmez oldu, onlara karşı kingpin ve madmaximus gibi küçük yaşta kişileri savundum, AHAHAHAHAHAHHAHAHAHA eralp lan ufaklik git salincakta sallan daha 21 yasindasin ufaklik eralp seni! ha bi de bone peki senin dedigin nedenler dogruysa, ben neden telefon araciligiyla herkesi ayarlayip hic sorun cikartmadan bulusma duzenleyebiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 boşa kavga etmeye gerek yok. öpüşşün, barışın. tamam her seferinde, barkod, nedjima gidildi. leman gidildi. farketmez bu seferde bahçeli gidelim. seyirde oyalanır el paso yada beerstop a geçeriz dert etmeyin. plan olaraksa önce tunalı düşündük ( kızılayda buluşacaktık) bahçeli dendi, bahçeli olsun. yaparız birşeyler sıkılmazsınız ) güncel liste spastik ginaly laraken baluu malkor ( gel ) marco archangel khalad (belki dedi) lex bone fede dadas nc kingpin not:saat 2 de arayıp abi ben uyuyorum dersen semih direk evine geliriz. bu bir uyarı mesajıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bone ben bulusmaya biraz ugrayıp sonra kız arkadasımla bulusucam. pazar gunu gidiyorum ıspartaya. ben bahceliden cıkıp kızla etiler ordu evinin orda bulusucam bana da her kosul kızılay daha yakın oluyo dusun bahceliden oraya nasıl gidicem?(acıklama ankaray-kızılaydan metro-sıhhıyeden otobus) bu sekilde gidicem. olsun amac beraber olmak hesabı geliyoruz zaten seni de bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bone said: kırk yılın başında geliyorum zaten kıbrıs'tan ankara'ya. 2 kere zorla metal bara gittiniz diye hemen itiraza başlandı, yer hemen bahçelievler seçildi. Neyse efendim metalci ortamlarından sıkıldıysanız bahçelievlere gidin. Ama en azından çıkıp da "yav siz de metal barlar dışında hiç buluşma yapmıyorsunuz, onun yüzünden kimse gelmiyor"a çevirmeyin, eh belki de kırk yılın başında geldiğin için saçma sapan konuşuyor olabilir misin ? zilyon tane ankara buluşması oldu hepsi de kızılay akabinde rockbar kombosu ile bitti. kim benim yaşım küçük diye sıkılıyormuş yahu zaten toplasan 2 buluşmaya gelmişimdir bilip bilmeden adımı kullanma bari. gelenlerin hepsi 81 li olsa anlıcam lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 iyi eğlenceler bol bol foto çekin (çok nadir olsa da belki ilerleyen saatlerde kafamı uzatır geri kaçarım. öle bi durumda da ulaşırım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 tamam o zaman listedeki herkez geliyor. ( bone ve kingpin olayı tatlıya bağlayın, unutun gitsin.) 14:00 beşevler burger king önü. geç gelenler balu agatörü arar mekana gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bone said: metalci olmayan adam gelmesin müziği kaldıramıyorsa ^^ abi nedir bu ya.kaç kere bulustun ankara tayfasıyla bilmiyorum ama bulusma birilerinin evi bahçelide diye falan değil.Gayet herkesin evi alakasız yerlerde,ve evet 3-5 kuruş az verip,sulu bira içeceğine,az daha cebinden para çıkarıp bahçelide nezih adamakıllı biyerde vakit geçirmek daha iyi olurdu,hani yoksa paran ben çekiyim hesabı problem değil. Biz daha öncede böyle yaptık,çok çokta eğlendik güzelde oldu yani.Ayrıca kingpin ve madmaximus geliyo diye demişsin ama ben gayet bu adamların ikisi geldiğinde de çok eğlendim,3-4 yaş ufaklar diye bu adamları böyle azınlık göstermene gerek yok.Ayrıca rock metalvari müziği seven var sevmeyen var,neden herkesin ortak noktada bulusabileceği konusabileceği biyere gitmiyoruzda direk rock bar'a gidiyoruz? Sen rock dinliyosan,senin tercihlerin olduğu kadar diğer insanlarında tercihleri var.Üstüne eylem var kızılayda bide,ne olacağı bellimi olur zorla boka burnunu sokmanın adı bu olsa gerek. Metalcilerin azınlıkta olduğu çoğunlukta sen böyle bi çıkıntılık,muhalefet olmacılık yapma istersen.Gelip böyle "üff niye buraya geldik" diye somurtacaksanda sen gelme bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 cidden katılıyorum artık sürekli herşeyi kızılayda yapmanın sıkıcılığına gidiyoruz nedjimaya herkes en fazla yanındakiyle konuşuyor geri kalanlar sus pus oturuyor e neresi bunun buluşma kısmı? ayrıca sürekli bir içmece hali gidilir hafif müzikli bi yere herkes birbirini duyar hiç olmadı mekandan çıktığında başın ağrımaz ayrıca 'bahçeli olmaz ben gelmem', 'kızılay olursa ben gitmem' olayı da pek çocukçaymış hatta iyimiş ayrıca madmaximus ve kingpinli buluşmalarda çok da eğlenen tayfadanım ben ben de küçüğüm demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Korax said: yoksa paran ben çekiyim hesabı problem değil. gelmeyecektim de, bu mesaj beni benden aldı geliyorum. saol korax. param olunca ben de sana ısmarlarım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hoppa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sıkılabileceğini düşünenler laptop getirsin, mekanda wireless var :P sessiz kaliyim, yazmiyim, sonradan kötü olurum fln dedim ama dayanamıycam, bahçelide veya başka bir yerde olmasına karşı değilim ama haftanın en az bir günü seyir cafede olan bir insan olarak bahçelide daha uygun yer mi yoktu diyesim geliyor. seyir odası boş olursa, oraya geçebilecek çoğunluğu sağlarsak hoş olur ancak masa birleştirip oturursak 15-20 dakikada bir yer değiştirelim bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hoppa2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ulan neyin muhabbetini yapıyoruz. koparmayın beni agatörler. kırmayın birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 nolmuş lan bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar