Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bahçeli bence,kızılay ana baba günü kalabalık.deliriyorum ben orda,trafik ayrı bi dert,herşey dert.Bahçeli olsun en temizi,orda toplaşalım işte,alala,metro var diye herşey çözümmü bahçelidede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Bulusma Yeri ve Saati : Seyir Kafe Besevler Saat 15. Bu sogukta kimse usumesin, girilip içeriye oturulsun, gecikenler felan sogukta beklenmesin ne luzumu var : ) Giriş Kati tercih edilsin, orta bir yere oturulsun, kalabalik olcaz denilsin : ) Saygilar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 kalabalık olacaksak shark köşesine oturalım yoksa sittin sene sığamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sigariz, maksimum 10 kişi gelir zaten rahat ol : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 fotograf makinası getirsin biride çekip çekip faceboka koyalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 gelin istanbulda buluşun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi ne lemanı ya? leman denen ucube yerde ne buluşması allasen. rock bar hatta keyif bile 10 kat iyidir. kızılaydan tunalıya geçmiyecezmi zaten. kim götürecekti bizi tiki mekanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi kızılayda kalalım bance yaw ben eryamana donucem yaw beni dusunun yaaaaw:D saati de 14 yaparsak cok daha iyi olur ben 17.00 da cıkıcam cunku...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Eryaman otobüsleri bahçeliden geciyor.. :D Besevler Bulusma yeri saat 14 olabilir. Farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bahceli olur da tunalı olmaz abi ordan donmem beni oohooo:D 2 olsun adam gibi bulusma yeri olarak seyir mi diorz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 oo tamamdır bahçeli, seyir, saat 14:00. bugün laraken ve archangel_ ile karşılaştım. ikna ettim bahçeliye gidioz sdfsdg bu arada seyir nerde tam olarak yov? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hacettepe konservatuarın karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 o nerde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 hocam şimdi beşevler metrodan gazi meslek eğitim tarafına çıkıyosun. dümdüz ilerliyosun sağında hacettepe konservatuarı görüyosun. sonra caddenin karşısına geçiyosun. soluna baka baka ilerliyosun. zaten orda 2 tane cafe var biri seyir diğeri tabu. seyir yazan yerde bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 beşevler metro çıkışı buluşalım ordan gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Laraken said: kızılay. larakene katılıyorum. kızılay olsun. zaten yarın öğlen sıhhıye'de miting var. ona katılıcam, sonrasında kızılaya gelmek daha kolay olur. hem bak kızılayda daha iyi bira içilir. kingpin rock barlardan sıkıldım felan diyor da, boşverin onu, anlamaz zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 ginaly said: oo tamamdır bahçeli, seyir, saat 14:00. bugün laraken ve archangel_ ile karşılaştım. ikna ettim bahçeliye gidioz sdfsdg bu arada seyir nerde tam olarak yov? boşver bahçeliyi, "evime yakın olsun" diye abuk yerleri istiyorsunuz, sonra bahçelide anca monopoly oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 monopoly,tavla,okey teklif edeni toplu döveriz merak etme. euhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Yarin kizilay'da bir dolu eylem plani var, yok atilla kültür merkezi üyeleri, yok odtü bilmemne üyeleri felan filan, yarin kizilay'da hiç bişi yapamayiz aksine deli olurum, her türlü şey gelebilir başimiza.. Seyir'e gelince, Bahriye üçok caddesi 15/C.. Yani burger king oradan bir kaptiriyorsunuz, sanki aoç'ye gider gibi, solunuza bakmayi ihmal etmiyorsunuz ve goruyorsunuz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Baluu said: Yarin kizilay'da bir dolu eylem plani var, yok atilla kültür merkezi üyeleri, yok odtü bilmemne üyeleri felan filan, yarin kizilay'da hiç bişi yapamayiz aksine deli olurum, her türlü şey gelebilir başimiza.. Seyir'e gelince, Bahriye üçok caddesi 15/C.. Yani burger king oradan bir kaptiriyorsunuz, sanki aoç'ye gider gibi, solunuza bakmayi ihmal etmiyorsunuz ve goruyorsunuz.. :D tabi besevler ankarah duragının ordaki burger king:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Baluu said: Yarin kizilay'da bir dolu eylem plani var, yok atilla kültür merkezi üyeleri, yok odtü bilmemne üyeleri felan filan, yarin kizilay'da hiç bişi yapamayiz aksine deli olurum, her türlü şey gelebilir başimiza.. Seyir'e gelince, Bahriye üçok caddesi 15/C.. Yani burger king oradan bir kaptiriyorsunuz, sanki aoç'ye gider gibi, solunuza bakmayi ihmal etmiyorsunuz ve goruyorsunuz.. :D ne olcak yahu ehehehe sen de amma abarttın. duyan da pkk eylem yapıcak sanır, altı üstü cumhuriyet mitingi, hep olaysız geçiyor onlar. hem kızılayda değil sıhhıyede, hem de bara girdiğinde sana ne yapacak onca insan yahu. ayrıca bahçelievlerde ne işimiz var yahu. bir biraya 10 milyon vericeksin sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 abi istemiyorum ya kizilay : ) Bu kadar basit yani nedenim, hep kizilayda bulusuyoz, kizilay'i da hiç sevmiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 valla benim için kızılay daha uygun ama bahceli de olabilir. bahcelide içki iciceksek parayı bayılırız ama normal oturup muhabbet falansa 1 2 milyon fark eder. nargile falan mı yapıcaz naapcaz? bide cumartesi cumratesi seyir boş olucakmı o saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu arada sacı sakalı kestim muthiş bi sekilde parlıyorum su an...:D yarn gorursunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Abi valla ben yatiyorum, uykum var deli gibi.. Kararlaştirin, bulusma yerini belirleyin, ben saat 2'de gelirim nereyse ora. Farketmez. Ha bu mesajdan sonra, yer degisikligi olmaz ise.. Bulusma Yeri : Besevler Seyir Bulusma Saati: 14.00 Cep Telefonum: 0506 340 56 08 şeklinde kabul eder gelirim, herkes bi numarasini yazsin bakalim gelenlerden, haberlesebilelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar