Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hazır herkezin okul tatilken, şehir dışında okuyanlar gelmişken şubatın ilk haftası patlatalım bi buluşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 uyar bana her türlü hacı. günü belirleyin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 banada uyar ken konuda zaman mekan ne derseniz ok... edit:en gec 9 u yada daha erken once olsun yeter. bu sefer geliorm yaw hadeeee toplasalımm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 büyük ihtimal 8 şubattan sonra ankaradayım ama belli de olmaz. eğer ankarada olursam gelirim. zenci rektörü de getircem yanımda sdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 o zaman 9 şubat cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Spastik_Serce said: hazır herkezin okul tatilken, şehir dışında okuyanlar gelmişken şubatın ilk haftası patlatalım bi buluşma. sacmalama arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 temmuz için bi temmuz bulusmasi ayarlayin, temmuz ayinda bulusalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 temmuz o resmi görüyorsun dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 mADmaXimus said: Spastik_Serce said: hazır herkezin okul tatilken, şehir dışında okuyanlar gelmişken şubatın ilk haftası patlatalım bi buluşma. sacmalama arkadasim. nie yaw bulusmaları hep kacırıyom ben burda olmadıgım için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 burda cok var onlardan kerim :D duzelt bakayim o basligi ??.07.2008 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 auhaha . ne diyon olm temmuz ya. utku ya havale ediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ne zaman toplasıyoz şimdi?::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 9 u iyi gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o zaman 9 şubat cumartesi 14:00 gibi kesin gelenler : spastik ginaly laraken baluu malkor marco archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahah o ne otamatik mi ekliyorsun beni :D bulusmadan bile haberim yok. :D haahha.. Koparttin beni aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gelebilirim aslında yolum düşücek gibi ama kesin yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ön buluşma yaptık valla. marco, laraken , ben. kalabaklısı haftaya ortaklarım. dfsdfdsfsd . katılım devam ediyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ekleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o zaman 9 şubat cumartesi 14:00 gibi kesin gelenler : spastik ginaly laraken baluu malkor marco archangel khalad lex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 laraken geliyorsa ben de geliyorum o zaman. temmuzu salla zaten. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 baluu sen otomatiğe bağlandın buluşma listesi oluşturulurken adın otomatik çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 walla oyle oldu bu seferlik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 çok mübarek adamım şerefsizim, ahanda demin aramızda geçen konuşma :D Archangel: ya Archangel: 9 una fln, 333: ..... koyım pazar günlerinin Archangel: bi buluşma ayarlansa uyar mı 333: oho 333: haberın yokmu olm 333: http://forum.paticik.com/read.php?26,3099035 Archangel: :D Archangel: lol beni de yazmış Archangel: tanıyorsun abi beni Archangel: harbiden haberim yoktu ha :ÇD 333: :D Edit: bilmeyenler için; 333 cağnumuz namıdeper spastik serçe oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 şehir dışına çıkmazsam kesin geliceğim. edit: KEYİF E GELMEM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 nie yakut( bumuydu yaw adı kızın) onu gorucem ben :D azuahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar