kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 said: A.R.O.G G.O.R.A NIN TERSTEN OKUNUSU adam çok zeki lan ahaha said: alyen yapmaz sizin yaptığınızı. AHAHAHAHHA
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi de delikanlı olucaklar. yakışmıyo erkek adamın ağzına böyle küfürler. klavyeden olmaz bu işler. yiyosa adres versinler. ocağı toplar giderim şerefsizim.
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bu ne be said: guzel bir filmmmmmm......turkeyin en iyi stand up cı sı
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 dedim ya orda yazanlar insan olamaz diye..
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya bu adamlarla ayni hatti paylasiyoruz bu dallamalar yuzunden mi baglantim yavas yemisim boyle isi be tekrar yasak koyulsa su siteye super olacak
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 heh cidden, oksijeni geçtim banvit tüketimi sözkonusu. (:P)
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=XsfMdTWy0aI Dönmez Olsun fanmade klibiyle ilgili yorumlar: glsnci25 (16 hours ago) Show Hide Marked as spam +1 Reply off bea ağlattı aq! worldwinnernova (1 week ago) Show Hide Marked as spam +1 Reply mustafa mısın nesin adam ol insan ol ahmetadhino (2 weeks ago) Show Hide Marked as spam +1 Reply this song is so fuken sad song i love this song FUK ebengotu (3 weeks ago) Show Hide Marked as spam -4 Reply off be ne güzel kıs senin o çekik gözlerini yiyim ben anam.. o adamın yerinde olsaydım o kısı zike zike gülme krizine sokardım bea.. kelkelebekle (1 month ago) Show Hide Marked as spam -2 Reply tek gözünü verseydin ya be abim. ekremtekin (3 weeks ago) Show Hide Marked as spam 0 Reply teşekkürler arkadaş bu klibi türkiyedemi yapmışlar jeyjo84 (1 month ago) Show Hide Marked as spam 0 Reply bu clibin amina koyam
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Reis® said: bi de delikanlı olucaklar. yakışmıyo erkek adamın ağzına böyle küfürler. klavyeden olmaz bu işler. yiyosa adres versinler. ocağı toplar giderim şerefsizim. Kralsın Dostum..
Öne çıkan mesajlar