kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 said: A.R.O.G G.O.R.A NIN TERSTEN OKUNUSU adam çok zeki lan ahaha said: alyen yapmaz sizin yaptığınızı. AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis® Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi de delikanlı olucaklar. yakışmıyo erkek adamın ağzına böyle küfürler. klavyeden olmaz bu işler. yiyosa adres versinler. ocağı toplar giderim şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 işte reYis power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bu ne be said: guzel bir filmmmmmm......turkeyin en iyi stand up cı sı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 dedim ya orda yazanlar insan olamaz diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ciddi bir şekilde insan olamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ya bu adamlarla ayni hatti paylasiyoruz bu dallamalar yuzunden mi baglantim yavas yemisim boyle isi be tekrar yasak koyulsa su siteye super olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 heh cidden, oksijeni geçtim banvit tüketimi sözkonusu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=XsfMdTWy0aI Dönmez Olsun fanmade klibiyle ilgili yorumlar: glsnci25 (16 hours ago) Show Hide Marked as spam +1 Reply off bea ağlattı aq! worldwinnernova (1 week ago) Show Hide Marked as spam +1 Reply mustafa mısın nesin adam ol insan ol ahmetadhino (2 weeks ago) Show Hide Marked as spam +1 Reply this song is so fuken sad song i love this song FUK ebengotu (3 weeks ago) Show Hide Marked as spam -4 Reply off be ne güzel kıs senin o çekik gözlerini yiyim ben anam.. o adamın yerinde olsaydım o kısı zike zike gülme krizine sokardım bea.. kelkelebekle (1 month ago) Show Hide Marked as spam -2 Reply tek gözünü verseydin ya be abim. ekremtekin (3 weeks ago) Show Hide Marked as spam 0 Reply teşekkürler arkadaş bu klibi türkiyedemi yapmışlar jeyjo84 (1 month ago) Show Hide Marked as spam 0 Reply bu clibin amina koyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 türk insanını seviyorum fhjf FUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 onu bunu bırakın da. AQ gey grees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Reis® said: bi de delikanlı olucaklar. yakışmıyo erkek adamın ağzına böyle küfürler. klavyeden olmaz bu işler. yiyosa adres versinler. ocağı toplar giderim şerefsizim. Kralsın Dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar