tutarsýz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Birinci domain savaşı başlamıştır hayırlı olsun. Umarım tez zamanda biter. Umarım yanılıyomdur. Umarım benim hayal dünyamdır. Umarım çok daha iyi internet 2'nin alt yapısıdır. Bu konuda bir haber okumuştum Japonlar yapacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutarsýz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 algılamanıza yardımcı olmak için adres http://www.www.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ee bu bayadır var zaten? senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Olay nedir dayı neye bu kadar şaşırdın anlamadım? Akıllının biri www.com almış ee? nedir google.com dan farkı? PS : zomg adamlar dünyayı hacklemiş net.net :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Boş bi konu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutarsýz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 arkadaşlar ben domain piyasasını takip eden biri olaraktan şunu belirtiyim. önceden www.com -> cnet'e yönlenirdi. Yani download.com'a. Ama değişiyor gibi.. Oracle'ım ulen ben puhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 www.com google a yönlense ne olcak cnet e yönlense ne olcak konu nedir anlamadım ben hala. alınır satılır domain bu sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 www.paticik.com'u alırlarsa önlerinde şapka çıkartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu site yıllardır böyle be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 arkadaş karıştırıyor cnete yani download.com'a yönlenen http://www.com.com Dediğim gibi çok gereksiz bir başlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutarsýz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ok sustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 iyide download.com CNet in ki! cidden sus sen garbage a bile yakışmayacak bi konu olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 beyler birleşin de dövek şunu böyle konu mu olur sdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 o zaman www.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çok eskiden arama motoruydu www.www.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar