Poring Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 napim değerimi bilen yok miroglu bana kaset yap:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 aquila said: guild siteniz var mi? Var ama aştık haddimizi bir kere :P tutabilene aşkolsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 akila gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu ne beaa bisürü balon. ne alaka dimi bende bilmiyorum. illidanı kesen eller kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler Revo :) ps: metin cidden yoruyosun insanı ya, arızalımısın takıntılımısın çözemedim, adam o mesajı zaten ciddi yazmamış senin canın sıkılmış tartışma ortamı falan yatarmaya çalışıosun takıl böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 nax ta 10 boss kesmis bi insan olarak bisi yapiosam bi bildiim wardir .. :ASD:AS:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 haddini astiginin bilincinde olarak hala yapiyosan bunlari zaten soylenecek bisey kalmamis. ayrica burasi forum, raidden cikip direk gelmissiniz topluca, bossa gider gibi buraya da saldirmissiniz. msn mi acik, vent mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 guppish naxx ta 10 boss kestigini butun bl duydu. tum turkiye ye mi duyurmaya kasion simdide .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 oy oy tamam ağlama sustum :) neyse tebrikler hepimize, iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu arada bu boss kille topic acamamayi sacma buluyorum insannar mutluluklarini paylasiyor sanke 300 tane turk guildi war her saniye bi tanesi first kill aliyomus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necrogarth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 türkiye duydu zaten amacim dünyaya yayilmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 wow wow wow yükselen ben değilim bak alçalan levellar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler sunwellde basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 balonlar ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drerd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 aquila said: guild siteniz var mi? http://www.revolution-guild.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 of ben İ ye takıldım Illidan yapsanıza şunu İllidan olmasın çok rahatsız oluom Moderatör beyler lütfen =) tebrikler bu arada ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 helal be kim tutar sizi 800 ms de illidan kesilir guiness pls:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 mod kirlilik oluyor diyerek hepsini bir başlık altında topluyor. ilgilenen gidip baksın diye. orda tartışma çıkarıp, bi de üstüne bi daha açıyosunuz. üstelik hayati meseleymiş gibi, laf sokma çabası içinde. hayretle izliyorum. fanboy mu arıyosunuz kendinize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler arkadaşlar. başarilarinizin devamini dilerim. bir Türk guildinin illidan devirmesi hepimizi sevindirir. ama başlik açarkenki ve diger mesajlardaki kinayeli laflar hoş olmamiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tebrikler, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rejvak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar