PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 magnum acılı çikolata yapmış o.O http://www.magnum.com.tr/ çikolata bölümünde var nası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yok artık çok saçma be acılı çikolata? soğuk ateş gibi bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sabırsızsın kışkırtıcısın .. oh yeah demek istedim siteye girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 e oha bu ne bea iğrenç olur ama denemek istiyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 magnum zaten dondurma konseptini aştı acayip bişey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ehem, dark cukulatanin icine bi tutam kirmizi toz biber serpistirirsin daima zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 iide mantıken yanlış değil mi ? Yani çikolata şekerli,tatlı bişi tatlı yani.hani vücudun tatlı ihtiyacınnı falan gidersin diye yiyosun hoş bişi de acı çikolata nası olur ki ? iğrenç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tatlı sütlü mısırı pul biberle yiyebiliyosanız aynı mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bence magnumun sitesi kapatilmali cok tahrik edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tatmin edemiyceksen tahrik etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 rulet çukulata vardı birinde biber olan 12 çukulata mermisi ölümdü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hangi akıllı çikolataya biber koymayı akıl eder ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Magnum yaptıysa yenir.Bunu bilir bunu söylerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 magnumun çikolatası über. ama acılısını bilemiyorum, denemek lazım. kesin vardır onun da şukela bir tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Acılı çikolata yeni bir ürün değil, aksine ünlü çikolata üreticilerinin yıllardır ürettiği bir ürün. Çikolatayı sadece sütlü haliyle düşününce mantıksız geliyor fakat, kakao oranı yüksek bitter çikolatalarda, güzel giden bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bitterli ise bu acı olan, o zaman ben 24 saat yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ulan 4 milyona satıyorlar şimdiki çikolatalarını. neyi var bilader bunun 4 milyon? yoksa milleti skelim modasına mı uydunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Buranın bitteri bitter değil, freeshop'tan arada geliyor %80 küsür 90 küsür kakao oranlı bitterler, onları yiyorum. Normalde acı yiyen bir insan değilim zaten direk. Fikir hoşuma gitmedi açıkçası, açık söyleyeyim ben kusarım yersem. Düşüncesi bile kaldırdı midemi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 olmaz bence. canları sıkılmış belli ki. - napsak napsak napsak... - Kekikli çikolata!!11? - cık.. - Körüli çikolata!!11?? - cık... - Karabiberli çikolata!111? - iyi gibi amaaaa hmm... - ÇİLİ SOSLU ÇİKOLATA - EVVETTTT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Sarımsaklı dondurma yapan milletime Magnum'un bir armağanı olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Spastik_Serce said: ulan 4 milyona satıyorlar şimdiki çikolatalarını. neyi var bilader bunun 4 milyon? yoksa milleti skelim modasına mı uydunuz. kakao oranı yüksek ya kakao pahalıdır belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 abi hamsili dondurma da var bi gordum yok artık dedim :D magnum cok abartılı fiyattan satıyo gerek duymadım hi almayı denemek için bile ne biliym kare cikolata gramaj olarak daha yüksek ama fiyat olarak yarısından daha dusuk neyime yetmiyo ulker sutlu cikolata...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 oha acılı çikolata dfg daha neler görücez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 o değilde magnum çikolataları ateş pahası yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar