Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magnum Praline Hot Chili (acılı çikolata)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iide mantıken yanlış değil mi ? Yani çikolata şekerli,tatlı bişi tatlı yani.hani vücudun tatlı ihtiyacınnı falan gidersin diye yiyosun hoş bişi de acı çikolata nası olur ki ? iğrenç olur
Mesaj tarihi:
Acılı çikolata yeni bir ürün değil, aksine ünlü çikolata üreticilerinin yıllardır ürettiği bir ürün. Çikolatayı sadece sütlü haliyle düşününce mantıksız geliyor fakat, kakao oranı yüksek bitter çikolatalarda, güzel giden bir olay.
Mesaj tarihi:
Buranın bitteri bitter değil, freeshop'tan arada geliyor %80 küsür 90 küsür kakao oranlı bitterler, onları yiyorum. Normalde acı yiyen bir insan değilim zaten direk.
Fikir hoşuma gitmedi açıkçası, açık söyleyeyim ben kusarım yersem. Düşüncesi bile kaldırdı midemi yani.
Mesaj tarihi:
olmaz bence.
canları sıkılmış belli ki.

- napsak napsak napsak...
- Kekikli çikolata!!11?
- cık..
- Körüli çikolata!!11??
- cık...
- Karabiberli çikolata!111?
- iyi gibi amaaaa hmm...
- ÇİLİ SOSLU ÇİKOLATA
- EVVETTTT!
Mesaj tarihi:
Spastik_Serce said:
ulan 4 milyona satıyorlar şimdiki çikolatalarını. neyi var bilader bunun 4 milyon? yoksa milleti skelim modasına mı uydunuz.

kakao oranı yüksek ya
kakao pahalıdır belki
sdf
Mesaj tarihi:
abi hamsili dondurma da var bi gordum yok artık dedim :D magnum cok abartılı fiyattan satıyo gerek duymadım hi almayı denemek için bile ne biliym kare cikolata gramaj olarak daha yüksek ama fiyat olarak yarısından daha dusuk neyime yetmiyo ulker sutlu cikolata...?
  • Yeni Oluştur...