Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 İnançlara saygısızlık var burada, kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 İnanmıyosanız da saygı pls Ardeth said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=DNO6G4ApJQY bu videodaki eylemlerden birinde adamlar kitapçıda anons yaparak harry potterın sonunu anlatıyolar. bi cümle tabii ki ama tadını kaçırmaya yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 üstteki 6 mesajı okudun mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 o diil de demonstration supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 eheh ardeth okudum :D quote yapar gibi bişiydi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 off adamlar hala o bombalama olayında kalmış. Bu FOX harbi mal bi kanal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 AHAHAH Habbo Raid de süpermiş. 4chan'ın olayı da bu zaten, bi şey oldu mu topluca saldırıyolar ve kullanıcı sayısı da tahmin edilebilenden çok daha fazla. Şahsen her gün geziyorum ben 4chan'ı güzel resimler çıkıyo asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bizde olsa popona bile göz yaşı bombası tıkarlar.. Sydney http://www.youtube.com/watch?v=O5tTr-InohM Boston http://www.youtube.com/watch?v=BbYTxS8tuxo Oslo http://www.youtube.com/watch?v=1aJWpU9Hmpg Manchester http://www.youtube.com/watch?v=JO5SMKaEvKc vancouver,detroit,los angeles, toronto, londra, philedelphia, dublin, atlanta, ontario, houston, honolulu,minneapolis, miami, austin, melbourne...... http://www.youtube.com/results?search_query=anonymous+scientology+protest&page=1 http://www.youtube.com/watch?v=OMKmuZcl6ps http://www.youtube.com/watch?v=IvPGFLJuGY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bütün videoları izledim, londra'ya gittiğimde daha bir araştırıcam bu konuyu, ve 15 martta londra'da gösteri varsa gitmeyi planlıyorum :). Ayrıca ingiltere'de ki arkadaşlarımdan birinin ailesi scientology üyesiymiş, onlardanda bilgi alacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 pool's closed olayını bugüne kadar duymamışım ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 4chan'ın ne olduğunu biliyorum da, 711chan da nedir? anonymous ile bunların alakası nedir? /b/tard ile /i/nsurgent'in olayı nedir? neden /b/, neden /i/ ? yani direk "anti-scientology" deseler olmaz mıydı? hem 4chan'ın böyle bir işe kalkışmasını hiç anlamadım. siyasi felan bir olayı yoktu çünkü onların. bir de "day 1" denilen videoyu izledim de ürktüm lan. korku filmi gibi. bir de kendi ülkemizin durumuyla kıyaslayınca, ürperme geldi içime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dasaaa said: ciddi ciddi buna inanan mı var şimdi? o zaman cthulhu fhtagn ulan! tek yol cthulhu'dur, eğer ibadet etmesseniz hepiniz öleceksiniz nihahahaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 gerçekten çok saçma yahu.. ama anon'un (veya flasmob gibi eylemlerin) yapılabilmesi bile muhteşem. bizde imkanı yok, gerçekten imkanı yok. havasından mı suyundan mı yoksa eğitimden, eğilimden mi bilinmez bizde olaylar böyle olmaz. yani lankadanak diye toplanıp toplu halde bunun gibi bir işe girişilemez. scientology protestosunu bunun dışında tutuyorum. çünkü din bizde tabu olduğundan dolayı sert geçer bu olayın protestosu. ne biliyim anon değil ülkü ocakları el atar olaya (:P) kavga, tekme, küfür.. hatta tabanca bile çekerler. (kimse kusura bakmasın, bu adamları hiç anlayamadım ve anlayamayacağım sanırım. bir kafa nasıl olur da bu kadar kapalı olur!) ya da dinci gruplar ve tarikatlar devreye girer.. onlarda da durum çok değişmez ama bunların arasında küçük çocuklar da boy gösterir. dolayısı ile din tabu olduğu için dini katmıyorum, scientologyi demiyorum. genel anlamda flashmobbing tarzı bir eylemde bulunabilme ihtimalimiz yok! bu hede hödö şirketini protesto etmek için de olabilir, başka bir şey için de.. istinye park'ın (ajansı frög bu arada bu başarılı reklamın) sevgilim bir odun reklamı ile eğlenmek için bile olabilir belki. dur çok dağıttım konuyu, anlatamıyorum. belki toparlar anlatırım sonra.. ama konunun özü tanımadığın adamlar ile toplu girişim yok bizde. topluca girişiriz birilerine, o ayrı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 flashmobbing ile kastettiğin nedir? taşşak atıyoruz biz de ona buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 japonya'da http://www.youtube.com/watch?v=bj0Ma2CsHME türkiye'de http://www.youtube.com/watch?v=ogN3brvYm7E evvet tv'de şovu da var ^_^ ama aratın çok süper şeyler çıkıyor. bizim ki.. ıgghh, nasıl desem.. kabız? edit: ilginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 not available diyor abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 A flash mob is a large group of people who assemble suddenly in a public place, perform an unusual action for a brief period of time, then quickly disperse. News media and commentators have often misused the term "flash mob" to refer to nearly any form of public gathering. ----------------------------------------------------------- Şimdi anonymous'un yaptığı olay bu mudur?(anonymousun eylemlerini izlemedim ondan soruyorum)Ancak sanırım deil.Birde Türkiyede ki flashmob japonyadakine kıyasla gerçekten kolpa kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Amerika'da yasaların kişiye tanıdığı hakların ve cezaların sınırlarının çok net çizilmesinden dolayı herkes dikkatli davranıyor. İlk sayfada verdiğim videoyu izlerseniz çok net görürsünüz ne kadar dikkatli eylem yaptıklarını. Mesela bir eylem sırasında, eylem yaptığın tarafın adamına dokunursan adam polis çağırıp şikayette bulunup göz altına aldırabiliyor hemen. Videoda adam arkasında ki adama çarptı diye ilk saldırıyı yaptı diyerek saldırıya uğruyor. Karşı taraf'ta kendini "müdafa" olarak gösteriyor. Mesela başka videoda eylem yapan bir adam kaldırımda düz ilerlerken scientology tarikatından adamlar eylemcileri abuse etmeye çalışoyor ve eylemcinin istikametinin önünde düz duruyor. Eylem yapan adam düz yürüyerek herifi ittirerek kenara atıyor, hemen doluşuyorlar adamın dibine "ittin! saldırı yaptın!" diye. Oda diyor ki "hayır benim yoluma çıkıp beni engellemeye kalktın, burası public bir yer, senin arazin değil" Son verilen videoların birinde scientology tarikatı üyesi bir kadın eylemcilerin birine tekme atıyor, atınca hemen üşüşüyorlar "polis çağırabilirim, tutuklatırım" falan diye bağırıyorlar. Adamlar resmen kural manyağı olmuş ki bence bu çok iyi birşey. Türkiyede olsa ittiren olur bir bok yapamazsın; gelir döver sesini çıkaramazsın... Ayrıca dinciler scientology üyelerinin bacaklarına kezzap atabilir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 said: Şimdi anonymous'un yaptığı olay bu mudur?(anonymousun eylemlerini izlemedim ondan soruyorum)Ancak sanırım deil. doğuş noktası flash mob'dur. vardığı yer değil tabii. anon'un eylemi politize edilmiş bir flash mob olarak nitelenebilir. normalde flash mob eğlence amaçlı yapılırken burada flash mob benzeri bir örgütlenme ile toplanıp (birbirini tanımayan gruplar, bellirli yer, belirli saat, belirli eylem, internet üzerinden yapılan bir organizasyon vb...) bir hedefe karşı protesto var, bir de bu sefer tarihi, nerede ne yapılacağı açık belli ve profesyonel bir hazırlanma var.. (örgütlenme, yasaların kullanılması, flyerlar etc.) zaten kurduğum cümle bu flash mob'dur değil, said: ama anon'un (veya flasmob gibi eylemlerin) yapılabilmesi bile muhteşem. şeklinde.. adamlarda organizasyon gerçekten harika.. bir de bizimkiler yaratıcılıktan uzak. 10kişi olursun. ok, sayı az. ama havaalanında kapıdan çıkan birisini ünlü bir futbolcu ya da star gelmiş gibi karşılarsın. flash patlat bol bol.. çiçek bile götür istersen.. maliyeti düşük, eğlencesi bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 flash mob hadisesi süpermiş lan. özellikle kadının yanında yaptıkları çok komik hahaha. ama türklerin "kurnaz"lığından anca alışveriş merkezinde toplanıp halay çekmek çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 4chan'a nereden üye oluyoruz, tam çözemedim ben siteyi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bu da iyiymiş ba:D Bi reklam vardı direk çalıntı:)Ama hoş:) Bu da aynı reklamı örnek almış kendisine:) Dasaa ben bayıldım bunlara ya böyle birşey ayarla paticikte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hahahaha adamlar birbirlerine silah çekti, en sonunda tam da "pörfekt" diyecekken, birisi knife'ı çekti gitti öldürdü (cs gibin lan) o değil de, asıl bunların sonunda "oleey başardık" diye sevinmek yerine, hiç bişi olmamış gibi dağılıp gitçeksin, daha geyik oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ahaha salak lan bunlar hahahahahaah of. protestolarını yesinler. 4chan'a mesah atıp okuyabilmek için üye olmana gerek yok, openboard. Users do not need to register a username before participating in the community. said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar