Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps2 için saatlerce başından kaldırmayacak oyun tavsiyesi

Drall

Öne çıkan mesajlar

elimde cod3,black, devil may cry 3, godfather, tekken 5, god of war(ama çalışmadı ps2ye bitürlü oturmadı cd kafayı yiyodum, bu başından kaldırtmayan bi oyunmuş galiba), nba08, metal gear solid 3 var. kuzenden okami'yi alcam. cdciden biara god of war 1 ve 2 alcam, bunlar harici oturduğumda kafayı yiyene yada açlıktan ölene kadar başından kalmayacağım bi oyun bilen varmı? bendeki oyunlar öyle başından kaldırtmıcak şeyler değilde pek =D cod3 ve black beceremedim ya aim olayını, black zevkli dedilerde nişan alıp ateş edene kadar çok zorlanıyorum oynarken =/
Sosyal ağlarda paylaş

oyunları not alıp yarın cdciye gidem =P arkası gri veya altın dvdlerden bulsam indirip çekicemde bulamıyorumki ya, mor bozar dediler korkuyorum =/ neyse cdcide olmayanlarıda verbatim alır 2xle falan yazarım öyle hallederim en kötü ihtimal. saolun hepiniz!
Sosyal ağlarda paylaş

100e yakın ps2 oyunum var. %90 i benim bizzat indirip mor dvd lere yazdığım oyunlar (üstü sarı renkli tdk kullaniyorum). ps2 m hala calişiyor arada bir tekliyor ama o yaşından (eski şişman kasa :p) kaynaklanıyor. dvd lere düşük hizla yazdıktan sonra maviymiş, mormus, beyazmış cok farketmiyor. kopya oyun her türlü zarar teşkil ediyor ama kesin bozar demek yanlis.
Sosyal ağlarda paylaş

offf kuzen satmış ps2sini oyunlarıyla beraber, okami de gitmiş dolayısıyla, mininovadan çekiyim dedim maksimum 3-5 kbyle çekiyo ya kalan sürede 17gün yazdığını gördüm ='( antalyada olupta elinde okami olan, yahut herhangi biryerde okaminin cdsini gören varmı? hatta geri kalan hertürlü okami bulma yolu için öm atabilirsiniz minnettar kalırım hızlı bi kaynaktan okami çekmemi sağlarsanız

edit: guitar hero için gitar bulmak lazım demi biyerlerden =/
Sosyal ağlarda paylaş

God of War 2 USA PS2-ECHELON 6.61 GB
God of War 2 USA PS2DVD5 PROPER-KuDoS 3.38 GB

diye iki dosya var işte ben ikincisini indirmeyi planlıyodum gri tabanlı dvd bulunca, güvenemedim kaç xle çekersem çekiyim mor tabanlı dvdlere, çünkü lensin o sebepten bozulması garanti kapsamına girmiyomuş :D şimdi ikincisini indirirsem takılırmı oyun esnasında =/ madem gidip aliyim oyunu dvd9 olanından, çip sorun yaratırsada gider geri veririm oyunu başka oyun alırım artık
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya =/ olsun ps2ci tanıdık öyle küçük arızalarda falan oldubittiye getirir halleder heralde de adam alırken uyardı mor tabanlı dvdye oyun yazıpta oynar, sonrada bozarsan lensi 125 milyon yeni lens, gri tabanlı dvd bul onlara yaz dedi. neyse sonuç olarak gow2 için ya gri tabanlı dvd9 bulcam yada alcam öylemi? pfff niye bu dvd5için olanı takılıyo? peki bişey daha sorucam, bu takıldığı yer diye bahsettiğin kısım çokmu kilit bi nokta?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...