Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 elimde cod3,black, devil may cry 3, godfather, tekken 5, god of war(ama çalışmadı ps2ye bitürlü oturmadı cd kafayı yiyodum, bu başından kaldırtmayan bi oyunmuş galiba), nba08, metal gear solid 3 var. kuzenden okami'yi alcam. cdciden biara god of war 1 ve 2 alcam, bunlar harici oturduğumda kafayı yiyene yada açlıktan ölene kadar başından kalmayacağım bi oyun bilen varmı? bendeki oyunlar öyle başından kaldırtmıcak şeyler değilde pek =D cod3 ve black beceremedim ya aim olayını, black zevkli dedilerde nişan alıp ateş edene kadar çok zorlanıyorum oynarken =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 metal gear solid 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Shadow of Colossus bul bir yerden kendinden geç sonra time attack da bitiricem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 burnout ve jrpg seviyorsan kingdom hearts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 god of war kesinlikle. ben sırf god of war için alacağım ps bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 pes ? 2 gün uyumayıp lig yapmıştık 9 arkadaş. pes ezer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mortal Kombat: Shaolin Monks mu Temple mı neydi, platform şekilde MK :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 oyunları not alıp yarın cdciye gidem =P arkası gri veya altın dvdlerden bulsam indirip çekicemde bulamıyorumki ya, mor bozar dediler korkuyorum =/ neyse cdcide olmayanlarıda verbatim alır 2xle falan yazarım öyle hallederim en kötü ihtimal. saolun hepiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 100e yakın ps2 oyunum var. %90 i benim bizzat indirip mor dvd lere yazdığım oyunlar (üstü sarı renkli tdk kullaniyorum). ps2 m hala calişiyor arada bir tekliyor ama o yaşından (eski şişman kasa :p) kaynaklanıyor. dvd lere düşük hizla yazdıktan sonra maviymiş, mormus, beyazmış cok farketmiyor. kopya oyun her türlü zarar teşkil ediyor ama kesin bozar demek yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Eulogy said: Shadow of Colossus bul bir yerden kendinden geç sonra time attack da bitiricem diye. Bu çocuk işini biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Gece kafa dengi bir arkadaşınla içki, sigara stoklayıp Time Splitters'ın en son çıkan oyununu oyna.. Hayatımda oynadığım en zevkli co-op.. Bitirene kadar kalkamazsınız başından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Final Fight: Streetwise da güzeldi.haggar abiyi filan görüyoduk filan...single bayaa zevkli ama multisi pek iyi değil.(tam tersi olaması geekmiyo muydu? :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Sly-One said: god of war kesinlikle. ben sırf god of war için alacağım ps bi ara. +1 ayrıca okami de süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 okami +1 ww bilmemne amerikan güreşi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 amacın ne abi oyun oynarken öldü haberlerine bi yenisini daha mı katmak istiyosun nedir? heauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 guitar hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 offf kuzen satmış ps2sini oyunlarıyla beraber, okami de gitmiş dolayısıyla, mininovadan çekiyim dedim maksimum 3-5 kbyle çekiyo ya kalan sürede 17gün yazdığını gördüm ='( antalyada olupta elinde okami olan, yahut herhangi biryerde okaminin cdsini gören varmı? hatta geri kalan hertürlü okami bulma yolu için öm atabilirsiniz minnettar kalırım hızlı bi kaynaktan okami çekmemi sağlarsanız edit: guitar hero için gitar bulmak lazım demi biyerlerden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Gangren said: Mortal Kombat: Shaolin Monks mu Temple mı neydi, platform şekilde MK :) Sly-One said: god of war kesinlikle. ben sırf god of war için alacağım ps bi ara.God Of War II dvd9 oldugu için bazı chipler sorun çıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 dvd5e uycak boyutta olanınıda buldum god of war 2 nin, o feyk falan değildir demi? torrentleechte hem dvd5 için hem dvd9 için olanı varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 evet benim chip acmiyordu mesela. gow discinde hem widescreen hem full screen cutsceneler varmış. bunlardan birinden feragat edip 4.5 luk disc e sigdirmak mümkünmüş. o şekilde halletmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Drall said: dvd5e uycak boyutta olanınıda buldum god of war 2 nin, o feyk falan değildir demi? torrentleechte hem dvd5 için hem dvd9 için olanı varda.dvd5 2 DVD(2x4.71gb) olarak gözüküyosa indir. Tek dvd olarak gözüküyosa.oyunda köprü var orda takılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 God of War 2 USA PS2-ECHELON 6.61 GB God of War 2 USA PS2DVD5 PROPER-KuDoS 3.38 GB diye iki dosya var işte ben ikincisini indirmeyi planlıyodum gri tabanlı dvd bulunca, güvenemedim kaç xle çekersem çekiyim mor tabanlı dvdlere, çünkü lensin o sebepten bozulması garanti kapsamına girmiyomuş :D şimdi ikincisini indirirsem takılırmı oyun esnasında =/ madem gidip aliyim oyunu dvd9 olanından, çip sorun yaratırsada gider geri veririm oyunu başka oyun alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 çip taktırdıysan zaten garantisi iptal olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hadi ya =/ olsun ps2ci tanıdık öyle küçük arızalarda falan oldubittiye getirir halleder heralde de adam alırken uyardı mor tabanlı dvdye oyun yazıpta oynar, sonrada bozarsan lensi 125 milyon yeni lens, gri tabanlı dvd bul onlara yaz dedi. neyse sonuç olarak gow2 için ya gri tabanlı dvd9 bulcam yada alcam öylemi? pfff niye bu dvd5için olanı takılıyo? peki bişey daha sorucam, bu takıldığı yer diye bahsettiğin kısım çokmu kilit bi nokta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 chip'in modelini biliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar