Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 arkadaşlar, bazı tanıdıkalrımın bilgisayarlarında gördüm, bi takım msn eklentileri kullanıyolar. böle online olup da offline gözükenleri falan görüolar, ne bilim abuk subuk bişiler yapıolar. hiç haz almazdım o tarz programlardan, fakat şu an bana lazım oldu :D o program ya da programların isimleri ve uygun versiyonlarını sölemeniz mümkünmü lütfen. şu an msn 8.1 kullanıorum çok teşekkürler, mucuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 msn plus msn discovery http://mess.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bunlar yapıomu o offline görünenleri fln gösterio mu :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 msn discovery yapiyor olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Msn'in login olurken hata vermesine falan yol açabiliyor,artı olarak adamı paranoyak yapıyor bu programlar.O yüzden en güzeli temiz msn,kafan rahat en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bullet in dediği gibi en iyisi temiz msn bi süre sonra reklamları çıkıyor ayrıca çok işlem yiyiyor, hata veriyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 discovery rezil bi program. 1-Yanlış uyarı veriyor, denendi-onaylandı. 2-Virusumsu bişey, silinmesi zor oluyor 3-Yoruyor işte 4-Aptal bi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yav'ın aksine 3 yıldır discovery kullanıyorum; bir kere bile virüsle karşılaşmadım. Dendiği gibi bazı durumlarda doğru sonuç vermiyor fakat çoğu durumda doğruyu gösteriyor. Ayrıca paranyoklık bir yana yararlı bilgiler de sunuyor. Olay günlüğü denen şey başlıbaşına muhteşem kanımca. Kim ne zaman girip çıkmış, ne müzik dinliyor, konuşma bağlantısı açmış mı kapamış mı vs. pek çok soruna cevap buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kim bilir, belki ben bozuk bi versiyonu kullanmıştım zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Şimdi baktım da sert yazmışım kusura bakma :) Ama kızdığım nokta msn, msn plus (ki pek bir özelliğini görmedim şu ana kadar) gibi bilgisayarı zaten kastıran yazılımlar duruken, discovery gibi en azından işe yarayan şeylerin üç beş kb daha fazla yorması ve bunun ölümüne eleştirilmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 valla ben en son discovery kurduğumda kaldırdıktan sonra kalkmadı, msn her açtığımda bi kere hata verip (discovery bilmemne diyerekten) sonradan açılıyordu, baştan kurmayı denedim kurulmadı sdhfjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 O hata bende 1 yıldır var,format atsam gidecek ama üşeniyorum.Ne programmış,gitmedi gitti makinadan. Neyse alıştım msn açarken o box çıkmasa rahat edemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 registy'den discovery'yi yapan adamla ilgili klasörleri kaldırırsanız gider o sanırım. uninstall edince ordaki ayarları kaldırmıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 PrudenT said: valla ben en son discovery kurduğumda kaldırdıktan sonra kalkmadı, msn her açtığımda bi kere hata verip (discovery bilmemne diyerekten) sonradan açılıyordu, baştan kurmayı denedim kurulmadı sdhfjk. aynen.sırf bu yüzden nefret ettim programdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Discovery adamı paranoyak eder... ya da yanlış anlaşılmalara sebep olur... çünkü %100 doğru şeyler söylemiyor. Biri size pencere açtı uyarısı özellikle komple fason. Biri sizin nickinize tıklayınca bile veriyor o uyarıyı, pencere açmaksızın. Sende havaya giriyon haybeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 MrMarvelous said: Discovery adamı paranoyak eder... ya da yanlış anlaşılmalara sebep olur... çünkü %100 doğru şeyler söylemiyor. Biri size pencere açtı uyarısı özellikle komple fason. Biri sizin nickinize tıklayınca bile veriyor o uyarıyı, pencere açmaksızın. Sende havaya giriyon haybeye :D tıklamaya gerek yok, nickinin üzerine geldiğinde açılan bi pencere var ya sarımsı fonlu, o pencere açıldığında gelio uyarı mesela. discovery kullanımını -her$eyi tek tek ayarladıktan sonra- me$gul mod'da kullanmayı öneriuyorum. uyarıların çoğunu kesiyo. sadece log'lara i$lediği için gerekli durumlarda ordan okunması kolay oluyo. ama yine de tavsiyem Pidgin.. nedendir bilinmez çok seviyorum bu aleti.. sanırım 3-5-6-7-8-9-100 kadar msn, aim, yahoo, cart curt hesabını tek pencerede açması ve linux için Pidgin kopete ve amsn arasında en güzel ve kolay olanının o olması ile alakalı.. öyle bi$ey i$te.. neticede ne gerek var msn'e.. bi kaç saat önce feysbukumu da kapattım.. sanal manal.. yalar bizi böyle $eyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bende herşeyi kapatıp internetten uzaklaşmayı düşünüyorum (pati hariç) acaba hayatımda ne değişir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar