Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Ezmode

Öne çıkan mesajlar

said:
Turbine, daha Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (24 Nisan 2007 tarihinde piyasaya çıkacak) piyasaya sürülmeden bedava yayımlanacak genişleme paketinin duyurusunu yaptı. Shores of Evendim ismine sahip olacak genişleme paketinde 60 yeni görev, yeni yerler, 9 yeni yaratık ve birçok yeni özellik olacak. Genişleme paketinin Haziran ayında piyasaya çıkması planlanıyor.

Kaynak: TrGamer

Bu haber doğrumu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
said:
Turbine, daha Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (24 Nisan 2007 tarihinde piyasaya çıkacak) piyasaya sürülmeden bedava yayımlanacak genişleme paketinin duyurusunu yaptı. Shores of Evendim ismine sahip olacak genişleme paketinde 60 yeni görev, yeni yerler, 9 yeni yaratık ve birçok yeni özellik olacak. Genişleme paketinin Haziran ayında piyasaya çıkması planlanıyor.

Kaynak: TrGamer

Bu haber doğrumu ?

oyun 8 book içeriyordu.evendim 9.book idi.2007 temmuz ayında oyuna eklendi.şuanda 12 book var ve nisan 2008 de book 13 geliyor.yakında mines of moria adlı dvd ek paket gelecek ne yazıkki bu paralı olacak.book olarak 14 15 geliyor ve yüzük kardeşliği bitecek.2 kuleye geçecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

kinship lotro da guild demek. symbelmyne knights idi sanırım kinshipin adı.ilk günden beri üye idim.sonra eşya hırsı olanlar toplu halde yabancı guilde geçtiler.bende eleştirmiştim.şimdi ben oyunu bırakınca bu sefer gittikleri yabancı kinshipi bırakıp geri gelmişler.adrael adlı arkadaşda kinshipi bu kişilere devretmiş(güya oylama demokrasi ile olmuş, kinshipte zaten 2 kisi kalmıştık ne demokrasisi).kendisini normal kullanıcı yapmışlar.öyle işte kısaca ben yokum kafaları rahattır :) 2 kişi kinshipte 3 ay takılmıştık.herkes gitmişti.benim tek suçum yardımlaşalım bireyselliği bırakın demek oldu.tank ne yapacağını, hunter nereye ok atacağını bile bilmezdi.healer idim.benden aggro alın derdim bana sende aggro alma derlerdi, halbuki heal atınca moblar üstüme üşüşüyordu.yardım edin görev yapamıyom derdim, elini kolaya alıştırma derlerdi.bir sürü sorun kısaca yüzüklerin efendisi kitabını severdim.oyun sayesinde iğrenir oldum.neyse buradada o kinshipe üye kişiler olabilir kavga çıkmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ve sonunda Book 13 ile birlikte İlk Hobi "Fishing" geliyor.Yapımcıların "İlk Hobi " şeklindeki açıklamasından da ilerleyen güncellemelerde yeni hobilerle karşımıza çıkacaklarını anlıyoruz :) yani ben anlıyorum çünkü öyle olmasını istiyorum.. :)

Ah ah gönül neler ister daha Turbine :)

Söz konusu bağlantı : "Fishing" ile ilgili resmi duyuru
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bende sabah oyunu çektim, birazdan giricem trial accountla beğenirsem WAR başlayana kadar oynayabilirim. Genel olarak eldar'dasınız galiba?

Ayrıca hemen araya deneyimli oyunculara bir soru ekliyim:

Captain classı ilgimi çekti baya, ama forumları kurcaladığım kadarıyla DPS inanılmaz düşük diyor ve solo oyun çok zorlaşıyormuş. Ayrıca gruplarda sadece buffer ve combat resser olarak iş yapıyormuş.. Ne kadarı doğrudur?

Minstrel'de olabilir diyodum ama yıllarca healer oynadım, yeterli kanımca.

Guardian captaindan sonraki düşüncem, tank class iyidir eğlencelidir.

Hunter, champion - meh! klasik sıkıcı, pure dps = no sorumluluk

Lore Master, tam olarak ne olduğunu anlamış değilim. Mage rolunu üstlenmiş gibi görünüyor ama aynı zamanda healer olabiliyor? Petleri varmış ama okuduğum kadarıyla sadece onyx kullanışlı, mesela bear'a kullanışsız diyolar. Bir bakıma WoW hunterı? Pet ve ranged dps - ne kadar physical değil spell bazlı sanırım.

Şahsen support class oynamayı seven biriyim, lore master ne kadar supporter ne kadar dps anlabilmiş değilim. Hatalı olduğum yerleri düzeltip, yön gösterirseniz sevinirim. Her türlü tavsiyelere açığım.

Son olarak; Oyunu son zamanlarda re-install eden falan var mı? 9 GB downloaddan sonra connector şimdi "Update Game Data: 108% 2700/7232" diyor. Kendisi ciddi mi yoksa sadece beni üzmeye mi çalışıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

lotro yu arada sırada oynuyorum ama bir kaç birşey söyleyebilirim fikir vermesi açısından.

öncelikle şunu söyleyim, minstrel acaip zevkli :) şöyle diim, healer olmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı diye bilirdin eğer minstrel olsaydın. zaten etraf minstrel ve champion kaynıyordu en son oynadığım zamanlarda ama şu sıralar durum nasıl bilmiyorum.

captain olduğunda yanında abuk subuk, komik bir pet gezdiriyorsun. o pet aura tarzında bir buff veriyor. ayrıyetten, captain tam olarak bir supporter class. sürekli buffluyor takımdakileri. ama dps konusunu bilemiyorum.

benim sadece lvl31 loremaster var ama arada sırada oynuyorum. yaklaşık 7-8 aydır lvl30 :P boşu boşuna acc parası veriyorum işte... lm supporter class değil. direk dps classı. CC skilli de var bir adet. stun da var bayaa hem de. hatta stunlock yapman bile mümkün. bir tane heal skilli var ancak onun da 2dk cooldown'ı var o yüzden kimse senden heal yapmanı beklemiyor.

lm'in pet olayında da bayaa stemliyim. petler çok dandik açıkcası. 1-2 sallama talent(adını hatırlayamadım) koymuşlar ama çok da bi etkileri olmuyor. petlerin ne dps i var ne de tank olayı var. onyx'i yeni koymuşlar dün girdiğimde gördüm. ne işe yarıor deneyemedim henüz.

bu arada eğer burglar düşünürsen, ilk başta wow daki rogue'a benzetebilirsin ancak ilerde öyle olmadığını görürsün. 2-3 benzer skill dışında pek alakaları yok gibi birşey.

genel olarak böyle işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...