Mirage Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bir hevesle hesabi actim daha girip oynayacak vaktim olmadi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 turbine iyidir ya asherons call gibi bi oyunun yapimcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 selam arkadaşlar bana çok acil lotroda ödeme seçeneklerinde bir başka internet sitesine yönlendiriyor aylık abonelik için bu sitenin adresi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Arkadaşlar belki bende başlıycam şuanda yükledim karakter açıcam . en çok hangi class'ın eksikliğini hissediyorsunuz pvm grubunuzda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 up! healer hariç ne açmamı önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 oyunda kimse healer açmıyor zaten lol.işin ilginçi ben oyunun en başında healer açtım ve büyük hata olduğunu gördüm.oyun healerlere göre değil.healersen muhakkak 2 kişi dolaşman lazım.solo bile görev yapılamıyordu eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 duzeltirler ya onu oyle seymi olur healersiz end game hicbisi yapilamazki? illaki bi buff gelir bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Valla büyük yerlere giderken saatlerce healer aradığımızı biliyorum ( Cd, URU, Rift, ...) Healer buluruz bu kez tank ararız 1 saat. Bu 2 class cok fazla yok oyunda. Onun dışında Hunter iyidir hem ulaşım hem dps hem aksiyon bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ben minstrelimi level 50 yaptım 8 ay oynadım ama hiç zevk alamadım.tatmin edici değil.nasıl 8 ay oynadın diye düşünürseniz lvl 20 civarı lone landsde takılırken oyundaki yol arkadaşım adrael adramelech ile tanıştım.o şampiyon ben minstrel ilerledik.fakat oyundaki itemlerin minstrelde işe yaramaması, lvl 50 görevlerinden 1 nin hiç gidilmeyen bir yerde olması.raidin şamar oğlanı olmanız.adam hata yapıyor suçlu healer oluyor.böyle hareketlerden dolayı bıraktım.adrael hala oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 oyun guzel falanda cok solo kaliyosun single gibi gorunmeye basliyor bi yerden sonra belli bi level'a gelince degisir belki simdilik benim gorusum bu. grafikleri gayet guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 hala varmı oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 var mike, oyuncu sayısı daha da artıyor.sen zet blacki bırakalı çok oldu ve çok şey değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Şuanda trial'dan oynuyorum . Peki şimdi arkadaşlar başlıyım mı bende oyuna türk guild'i fln varmı ? Başlarsam bu çömeze yardımcı olurmusunuz :) ? Hangi server'da başlama mı önerirsiniz ? pati'de çoğunluk Snowbourne'da galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bu arada karakterimin adı Hargath'mış. Mir başka bir karakterdi galiba. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 suanda patchler yapılıyo gelcem sanırım 1-2 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Hmmm bende başlamayı düşünüyorum ama emin değilim. İlk birkaç sayfayı okudum, PVM güzel diyor millet. Bende PVP sevmem zaten. Nasıl ya Türkiye'de nerde ucuza satılır bu oyun? Sendit'e baktım ellerinde yokmuş. Hani WOW gibi 2 yıl oynamak gibi bir niyetim yok zaten. MMO kısmından çok RPG kısmı ilgilendiriyor beni, çünkü casual oynuyor olucağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Grafiklerinin güzelliği dışında, çok sıkıcı ve soğuk bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 başlamayın age of conan geliyo 1 aya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Age of Conan'dan pek umutlu değilim. En azından 1-2 ayını kendini toparlamakla geçircek gibi geliyor. Casual oyuncu olacağım için acele etmiyorum. Onun yerine daha uzun süredir piyasada olan LOTRO'yu oynarım daha iyi. Asıl anlamadığım; hani biraz review filan araştırdım çoğu yer 10/8 civarı vermiş LOTRO'ya. Bu oyun nasıl sıkıcı oluyor. Kimse sıkıcı oyuna o puanı vermez. Dediğim gibi benim için önemli olan RPG kısmı. Günde bir kaç saat oynayıp quest yapıp, sakince takılcak oyun arıyorum. RP serverlar ı vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Oyun nasil bayik olur? Kolay lvl kasmasi falan fisman zevkli,cumbur cemaat hurra gurre muhabbet samata lvl 50 oluyorsun sonra 1 item pesine bilmem kac saat instance yapiyorsun bi bayginlik ordan geliyor.EE tamam itemi yaptin karakter saglam oldu ne yapicaksin abi..pvp mi ? kalsin baska karakter kasmaya basliyorsun ve oyundan iyice baymaya basliyorsun.O oyunda pvp degismedigi surece bi pok olmaz arkidisler.Optum hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bu WOW'da 2 yıldır Hardcore raid yapan adama, WOW'un PVP'sini beyenmiyorum, çok dandik o yüzden WOW dandik oyun demek gibi birşey oluyor herhalde. Neyse Trial varmış 7 gün. Onu indirip bakayım ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Hocam PvP olmayınca bir süre sonra bayıyor milleti galiba. Ama Lotro seven bir arkadaş gurubu olarak RP yapılarak oynanırsa tadından yenmiyor. Benim makinem kötüydü bırakmak zorunda kaldım. Kasıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Account aldım bende başlıyorum karakter olarak ne açmamı önerirsiniz ? Hangi server'da türk çoğunlukta ? Tank olarak başlamayı düşünüyorum hangi ırk olayım ? ırklar arası fark varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ırklar arasında class seçimi dışında fark yok, oyunda genel bir healer eksikliği var ve ne yazıkki healerin solosu zor oluyor.tank tek basına rahat ilerleye bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 e peki hangi server'da başlıyım ? Sırtımızı dayıyabileceğimiz, oyunu ögretecek bir türk oluşumu yok galiba oyunda .İyisimi başka forumlarıda karıştırıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar