Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Ezmode

Öne çıkan mesajlar

ben minstrelimi level 50 yaptım 8 ay oynadım ama hiç zevk alamadım.tatmin edici değil.nasıl 8 ay oynadın diye düşünürseniz lvl 20 civarı lone landsde takılırken oyundaki yol arkadaşım adrael adramelech ile tanıştım.o şampiyon ben minstrel ilerledik.fakat oyundaki itemlerin minstrelde işe yaramaması, lvl 50 görevlerinden 1 nin hiç gidilmeyen bir yerde olması.raidin şamar oğlanı olmanız.adam hata yapıyor suçlu healer oluyor.böyle hareketlerden dolayı bıraktım.adrael hala oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Hmmm bende başlamayı düşünüyorum ama emin değilim. İlk birkaç sayfayı okudum, PVM güzel diyor millet. Bende PVP sevmem zaten.
Nasıl ya Türkiye'de nerde ucuza satılır bu oyun? Sendit'e baktım ellerinde yokmuş. Hani WOW gibi 2 yıl oynamak gibi bir niyetim yok zaten. MMO kısmından çok RPG kısmı ilgilendiriyor beni, çünkü casual oynuyor olucağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Age of Conan'dan pek umutlu değilim. En azından 1-2 ayını kendini toparlamakla geçircek gibi geliyor. Casual oyuncu olacağım için acele etmiyorum. Onun yerine daha uzun süredir piyasada olan LOTRO'yu oynarım daha iyi.

Asıl anlamadığım; hani biraz review filan araştırdım çoğu yer 10/8 civarı vermiş LOTRO'ya. Bu oyun nasıl sıkıcı oluyor. Kimse sıkıcı oyuna o puanı vermez.

Dediğim gibi benim için önemli olan RPG kısmı. Günde bir kaç saat oynayıp quest yapıp, sakince takılcak oyun arıyorum. RP serverlar ı vardır herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun nasil bayik olur? Kolay lvl kasmasi falan fisman zevkli,cumbur cemaat hurra gurre muhabbet samata lvl 50 oluyorsun sonra 1 item pesine bilmem kac saat instance yapiyorsun bi bayginlik ordan geliyor.EE tamam itemi yaptin karakter saglam oldu ne yapicaksin abi..pvp mi ? kalsin baska karakter kasmaya basliyorsun ve oyundan iyice baymaya basliyorsun.O oyunda pvp degismedigi surece bi pok olmaz arkidisler.Optum hepinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...