Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önce kırbaç, sonra idam...

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

İran'da küçük kızlara tecavüz eden bir adam yüzlerce kişinin önünde önce kırbaçlandı, sonra da bir vince asılarak idam edildi...

Haber

İran'ın şeriat düzenine uygun olan bu cezalandırma şekli her ne kadar insanlık dışı, canice gibi yorumlansa da bana sorarsanız bizde de olmalı...

Şeriat düzeni gelsin demiyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama böyle kız çocuklarına tecavüz eden, bebekleri öldüren falan psikopat suçlulara ömür boyu hapis ile barınma verileceğine böyle idam edilmesi daha doğru. İbreti alem lazım bizim gibi cahil toplumlara...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce tırnaklarını çekiceksin sonra ellerini tuza batırcaksın sonra vücudundaki tüm kılları cımbızla çekiceksin göz bebeklerine iğne soktukdan sonra dişlerini zımpara kağıdı ile zımparalıycaksın ve golden shot olarakda
ağzını açık bi şekilde kaldırıma koycaksın bascaksın tekmeyi
bkz:american history x
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
ilk önce tırnaklarını çekiceksin sonra ellerini tuza batırcaksın sonra vücudundaki tüm kılları cımbızla çekiceksin göz bebeklerine iğne soktukdan sonra dişlerini zımpara kağıdı ile zımparalıycaksın ve golden shot olarakda

Aranızdaki fark ne olacak sonra?
Sosyal ağlarda paylaş

Her insanın nefsi müdafaa hakkı olduğu gibi insanlardan oluşan halkların da nefsi müdafaa hakkı vardır. İdam, halkın kendisini zararlı bireylerinden koruması, bir nevi vücuda girmiş mikropları temizlemesi için yüzyıllardır, doğu-batı farketmez, toplumlarda kullanılmıştır.
İdam cezası gelsin veya gelmesin, o ayrı bir konu, tartışılır.
Ama şer-i hükümlerdeki idam hem çok canice, hem de çok kolay. Bilenler bilir, birkaç erkeğin, "evet yaptı gördüm" demesiyle, ne kanıt ne de başka birşey aranmadan alıverirler vince.
Sosyal ağlarda paylaş

sorunların olmasını engellemek yerine şiddet uygulamak..

böceklerin evde barınmasını ve çoğalmasını engellemeden her gördüğün böceği terlikle ezip, üstüne basarak terliği yerde sürümek gibi bişi olsa gerek.

çözüm değil ve dişe dokunur bir yanı yok. sadece barbarca.

tabii milletin önünde idam edildiğinde çocukların ruh sağlığının bozulacağını da unutmamak gerek.

ne oldu? adalet yerini buldu.

e önleseydin keşke bunların olmasını be hacı..

kırbaç sallayan koluna eziyet, boşu boşuna yorma kendini..
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

cinsel organına elektrik vereceksin.
kollarından ve bacaklarından tutup bütün eklemleri ayıracaksın.
bacağını kısa süreli uyuşturucuyla keseceksin sonra uyandıracaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Her turlu iskenceyi hakediyor bu insan, evet.

ama,
Yine bir kere yine boyle bir suctan yakalanmis bi adam, 'kendime engel olamiyorum, hastayim ' demisti haberlerde vs denk gelmistim. Simdi bu yonde biseyler arastirip yapmakta lazim.
Kucuk cocuk gordugunde kendini kaybedip her turlu insanlik disi eylemi yapma gudusu cok cok derin yerlerede gidebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi adam istem dışı yapıyo. Psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Biz bunu hem hepsedelim hemde bi psikyatr bu adamı iyileştirmeye çalışsın. Devlet hem tedavisini ödesin, hemde adamı hapsetti ya yataklığını yapsın onun cefasını çeksin...

ben vergimin böyle harcanmasını istemiyorum. Benim vergim elektrikli sandalyeye, darağacına, ya da bu haberdeki gibi vince gitmeli =)

"kızlara tecavüz edenler haddinizi bilin yoksa sonunuz vinç!" demekte en başta anlattığım ömür boyu hapis olayından daha verimli. Kendini zaptedebilen ölmemek için zapteder, edemeyen de eve kapatır kendini halka zehir etmez hayatı...
Sosyal ağlarda paylaş

tecavüzcülere idam yerine hapis cezasını daha uygun buluyorum. zira hapistekiler, hernesuç işlemiş olurlarsa olsunlar, tecavüzcüleri hiç sevmezler ve geldikleri ilk 1 ay içinde mutlaka biyerde şişleyip indirirler. böylelikle, hem hapis hem ölüm görüyolar. ölümleri de daha işkenceli oluyor. ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
tecavüzcülere idam yerine hapis cezasını daha uygun buluyorum. zira hapistekiler, hernesuç işlemiş olurlarsa olsunlar, tecavüzcüleri hiç sevmezler ve geldikleri ilk 1 ay içinde mutlaka biyerde şişleyip indirirler. böylelikle, hem hapis hem ölüm görüyolar. ölümleri de daha işkenceli oluyor. ftw

bu tarz şeyler olmasın diye tecavüzcüler koğuşu diye birşey var suçlara göre ayırılıyolar sen tecavüzden içeri giren biriyle adam öldürmek içeri giren birini aynı koğuşa koyarsan daha kötü şeyler ortaya çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...