SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Yükselişe geçen Avrasya sinemasının yeni örneği Mongol , Kazakistan'ın Oscar adayı ilk filmi. Film Cengiz Han'ın gençliğini ve imparatorluğunu kuruş sürecini anlatıyor. http://www.youtube.com/watch?v=Q35AcHjU2Ys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Fragmanından gördüğüm kadarıyla gerçekten güzel bir filme benziyor,en azından üzerinde uğraşılmış bir yapıta. Fırsat olduğu zaman izlemeyi düşünüyorum.Ve sadece diğer filmlerinde fragmanlarından gördüğüm kadarıyla cidden en büyük aday bence Oscar'a şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hakikaten çok güzel film. şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 foks tivide yayınlanıcak galiba yada yayınlandı film güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 film daha yayınlanmadı türkiyede ntvde cengiz han belgeseli çıktı o da bbc yapımıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yok bu film bahsettiğim yayınlanacak veya yayınlandı tv takip etmediğimden kesin konuşamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 e yuh rusça mı yapmışlar filmi allah belanızı versin kazaklar sizin, ezik köleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Fragmanı ilk televizyonda izlemiştim ve daha yüksek çözünürlükte izleyince inanın filmi keyfi çok daha yükseklere varıyor. Oldukça başarılı bir yapıma benziyor. Türkiye'ye gelirse vizyonda izlemeyi çok isteyeceğim bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 elemanın pozu görünce aklıma drizzt geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 mahmut tuncer said: e yuh rusça mı yapmışlar filmi allah belanızı versin kazaklar sizin, ezik köleler Sergei Bodrov filmin yönetmeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 film tümüyle moğolca öncelikle, devamlı 'beyaz' ırkların tarihlerini sinemada görmekten sıkılanlar için ilaç gibi. özellikle tarihi filmleri sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum, kaçırmasınlar. holivud saçmalıklarından belki tümüyle olmasa bile çoğuyla uzak kalmış. filmin hayli yalın ama yeterli bir işleyişi var hikayeyi gereksiz yorumlara kaçmadan. manzaralar ŞAHANE, savaş sahneleri de oldukça güzel hazırlanmış. kameraların kullanımı da çok iyi, sıfır efektle bir görsel şölene dönüşmüş tam anlamıyla film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 0deil acuk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fenris said: elemanın pozu görünce aklıma drizzt geldi :)aynen... direkt araklamışlar :D film güzel ben beğendim valla. şaheser değil ama izlemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Çok uzun zamandır beklediğim filmdi. Seri 3 filmden oluşucak. Bu ilk film. Sanırım diğer 2 film 1er sene arayla çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bildiğin drizztten araklamış şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben çok begendim filmi özellikle göörüntüler harikaydı ayrıca hikayenin ilerleyişi ve anlatım tarzı oldukça hoştu izlemeye değer bir film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Daha seyretmedim ama eminim güzeldir. Fragmanlara bakmıştım.. Holywood sineması gibi çokça figüranın oynatıldığı devasa filmlere benziyor, efektlerde güzel, yönetmende güzel.. Daha ne be birader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bugün izledim, çok beğendim, tavsiye ederim. Filme girmeden önce acaba Moğolca bayar mi diyordum ama hiç rahatsiz etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_E_G_A Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Moğol bir arkadaşımız var aynı zamanda şamanistler sözü var bize hep birlikte gideceğiz ilginçtir çocuğun tipi hakikaten öcü gibi ama nasıl oluyosa 4 yıldır pro.masör xD ben A harfiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ARKADAŞLAR FILM MUHTEŞEM!!! Hiç abartmıyorum, bambaşka bir kültür bambaşka bir anlatım. 1- Salak AngloSaxon yaklaşımına benzemiyor, düşman KÖTÜ değil, hani hep düşman komutanı çirkin ve kötü kalpli, film kahramanı iyi ve yakışıklıdır ya, burada öyle birşey yok. 2- Dil ve müzik çok ilginç, pek çok türkçe sözcük yakalıyorsunuz, mesela kız çocuğu abisine AGA, AGAM diye sesleniyor. Şaman ayin müzikleri çok etkileyici. 3- Görüntüler, özellikle doğa görüntüleri nefes kesiyor. 4- Moğol kültürünü çok objektif vermiş film. Apokalipta'daki gibi hayvanlar belgeseli yaklaşımıyla değil. Sinemada izleyin, pişman olmayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 coook iyiymis film, yazık etmisim kendime bu kadar zaman izlemeyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hakikaten etmişsin, devam filmleri gelse de izlesek. "moğola yamuk yapan yamulur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 izledim güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Şimdi izledim ben bunu, daha önce izlemişim gerçi parça parça hatırladım ama yok mu bunun devamı? Üçleme diye geçiyor, ama çekilmemiş sanırım, moğolları daha ayrıntılı anlatan izleyebileceğim bişeyler var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 o yok da kazakların devlet destekli yaptığı bi kazak tarihini anlatan dizi vardı. nette yoktu bi ara baktığımda. kostüm çekimler falan başarılıydı. bulabilirsen ona bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar