Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 14 günlük trial yapiyorum işte. Minimatar special forces açtım. 2 gündür falan kasıyorum. Destroyerlardan Trasher aldim bi tane simdi 8 high hard pointle görev yapıp duruyorum. Yani ne yapılır ne edilir bu younda. Özellikle corporationdı alliancedı fleetdi biraz yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ben oynamıştım bir süre sonradan açıkçası sıkıldım oyundan bıraktım. Çok uzun zaman oldu ama hatırladıkları anlatabilirim. Öncelikle başım yandı ondan bir tavsiye vereyim: Sigorta yaptır. Oyuna çok fazla yeni başlayan insan yok o yüzden biraz zorlanabilirsin. Özel şirketler adına çalışmak daha fazla para, ordu adına çalışmak da gemi ve gemi parçası getiriyor basit olarak. Oyununun beni en çok cezbeden tarafı bount hunterlık olayı olmuştu ama hiçbir suçluyu yakalayamadım. Bir iki tanesini buldum gemim enkaz oldu. İnsanı uğraştırıcak bir oyun ama savaş sistemi sıkıyor biraz kendin hedefleyemediğin için. Ben sana oyunu başlarında fleet ile takıl derim ama senin kararın tabi. Uzay MMO ları arasında en iyilerden biri Eve. Ama ben zorlanmıştım gerçekten. Eğlenmene bak işte hatta bir-iki arkadaşını bulursan gang atıp eğlenirsiniz bayağı. Patide oynayanlar vardı hatırladığım kadarıyla. Ama kimdi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Merhabaa Abi her yeni başlayan gibi Eve sabır isteyen bir oyun ve en önce kabul edilmesi gereken bir kuralı vardır.eve de yaşamak pahalıdır.yani öldüğün zaman "offf herşeyim gitti nası oyun bu bi daha kim uğraşıcak" dememek gerekio çünkü oyun bu şekilde ilerlio ve zaman geçtikçe kaybedilen parayı toplamak sorun olmuyo Yeni başlayanlar genelde agent görevi yapıo yada madende kazabilirsin zaten bunlar oyunun temel öğeleri herkez yapıo bi süre.eğer bi corp a girersen zaten onlarla beraber bi amaca yöneliosun ki o zaman gerçek diploması ve savaş ortaya çıkıcak.... where the diplomacy ends the war begins ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ben de bu akşam trial denicem bakalım. Okuduğum kadarı ile başlangıçta pek sevilmiyor oynadıkça sevilen bi oyun :) Peki klasik soru ile başlıyım. Hangi ırk ve sınıfı seçersem 14 günlük trailda min efort ile max keyif alırım. Büyük ihtimal oyuna devam edemeyeceğim diye düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Hacı al minmatar Seç brutor İlk görevlerden sonra git al bi rifter, azcık skill kas zaten frig rank 4 ve small silahlar full gelecek. Warp distrupter al tak kendine, Bulursan arkadaş - bulmasan da olur - git 0.4 e astertoidlerin orda madenci falan ara bul öldür. Tabi sonun mezar ama öldürme ihtimalin var birilerini. HEHEHE =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 14 günde pek birşey anlaşılmaz eve'den.Aslında EVE i UO ya benzetebiliriz.Oyunun standart içeriği kısıtlıdır,çoğu içerik ise oyuncular tarafından sağlanır.Oyuncuların yarattığı içeriklere dahil olduçka daha zevkli hale gelir.Bunlara ulaşmak için de zaman ve uğraş gerekir tabi.Kısaca eve sabır işidir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sanirim turret base bi irk sec gallente veya amarr gallante daha rahat ama 15 gunde zor binebilecegin gemiler cok damage vurmaz cabuk patlar oyunda hersey zaman min. 3 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Valla eve 2 ay sabredene zevkli bir oyun... İlk 2 ay skill kasmayı bekleyeceksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 O gayet ortada bi durum. Frigate lvl 5 kasmadan zaten hiçbi pvp aktivitesi manalı değil. Aldım bu arada account. Salvagingden oyun bası için güzel paralar kırdım. (15 milyonum var işte) Şayet skiller taban olduğu için, para da pek bi işe yaramıyor. Pvp de yapmak çok akıl karı değil. (Cruiserımı(stabber) assault frigateler çatır çatır yiyor) Ne yapmalı ne etmeli? Misson mı kasacaz sırf? Arada mining yapmaya calısan yeni oyuncuları harras ediyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 navigation skillerini kas stabber ile hepsini alt edersin o af lerin sıkma canını gunnery icin gerekli skilleri simdilik 4 yap cruiser 4 navigation skilleri 4 zaten alayını yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 navigation 5 afterburners 5 high speed man. 2 gibi zaten gunneryleri 4 lmeye kasıyorum işte. Stabberla microwarpdrive ı açtım mı, (overdrive injectorlarla beraber) 4 k ya yakın bi hız yapabiliyorum ama manasız oluyor. Şayet adam beni vuramadığı gibi, ben de adamı vuramamaya başlıyorum Medium silahlar da frigate vurma konusunda çok iyiler diyemem. Nası bi fitting yapmalı? Stabberın fittinglerine baktım forumlarda çok abuk subuk farklı fitler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 rapture kullan o zaman braz tank fitle gemiyi web kullan af lerin cogu yuksek hızlara ulasamazlar onları alırsin interceptorler icin bisey diyemem en kotu kacarlar web menziline girerlerse affetmezsin o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Low: Overdrive Injector System II Overdrive Injector System II Nanofiber Internal Structure II Medium: 10MN MicroWarpdrive II Large Shield Extender II Warp Disruptor II High: Dual 180mm AutoCannon II, Barrage M Dual 180mm AutoCannon II, Barrage M Dual 180mm AutoCannon II, Barrage M Dual 180mm AutoCannon II, Barrage M 'Malkuth' Heavy Missile Launcher I, Havoc Heavy Missile 'Malkuth' Heavy Missile Launcher I, Havoc Heavy Missile Üşendim direk EFTden copy/paste yaptım biraz uzadı setup ama,benim zamanında kullandığım stabber setup buydu.T2 parçaları t1 ile değiştirip kullanabilirsin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Low: Overdrive Injector System I Medium Armor Repairer I 400 mm Armor hede hödö Medium: 10MN MicroWarpdrive I Statis Web bıt bıt Warp Disruptor I High: Dual 150mm AutoCannon I x 4 "Malkuth' Heavy Missile Launcher I x 2 benim de fitting suan. Websiz frigate avlamak imkansız gibi bişey. Daha büyük kalibreli silahlarda da motion trackingim 3 olduğu için çok verim alamıyorum miss olup duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 mwd kullanacaksan o armor plate sana penalti verir usteki setup i bi dene istersen stabber da muhim olan speed tank sen frigate i vuramazzan merak etme frigate seni hic vurmaz olmadi 1 nos tak canini alirsin frig in oda olmadi ni netrulaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 trajectory 4 cidden yardım edicektir, ama yinede dual 180mm lerle cokta ıskalamaman lazım frigleri, muhtemelen sen optimala kadar yaklaşıyorsun friglere, 10kmde dur veya 8-9 da nasılsa senıın tankını asmazlar diye düşünüyorum (hoş belli olmaz t2 fitted rifter gelir kevgir yapar =) ) böylece frigler hızlı bile olsa angualar velocityeden vurma ihtimalin yine yüksek kalır, ki fena değildir 180mm'in optimal+fall off range'i. 1 tanede warrior 1 at drone hangara bulunsun salarsın arada, drone olayına alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Yukarıda da dendiği gibi stabber armor tank yapmaz,speed tank ve biraz da shield pasif/buffer tank yapar.O yüzden armor repairer ve armor plate hem gereksiz hem de zarar verir.Zaten armora inmişsen büyük ihtimalle patlayacaksın demektir stabberla :). Bir de cücenin dediği gibi optimal'de orbit yapma.Maksimum range'in optimal+fall off'dur.Mümkün olduğunca büyük bir daire şekilde orbit yap.Stabber ve t1 ammo kullanıyorsun anladığım kadarıyla,mesela 6-7k da orbit yaparsan daha rahat vurabilirsin.Ama denemen lazım tabi bunları, kendi skillerin ve silahlarına göre ayarlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ben oyunu kurdum ve oyunu çalıştırıp karakter yarattıktan sonra oyuna girerken pc restart atıyor.nedendir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Severek kullandığım harpy in setup ı 4x 125mm Rail gun II + iron yada antimatter mermi --- 1mn MWD Remote Sensor Dampener + scan res. damp script small cap booster + 200 lük Warp Distruptor --- 2x Magnetic Field stab. 2 (yada 1x tracking enchancer 2, signal amplier 2 (hızlı lock için)) herşey açıkken bu setupla cap 2 dakka falan rahat dayanıo. booster şarjı olarak 150likte olabilir reload etmeden daha uzun dayanır. Bu setupla ufak gelen giden ne varsa patlıo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar