fenris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Gabriel Knight idye bi oyun vardı (hatta seri), var mı hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 KotOR'da pek iş yok ama Torment'ın yazarı Chris Avellone'un yazdığı KotOR 2nin çok güzel bi senaryosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Vampire the masquerade bloodlines oynuyorum. Aşmış bir oyun. Acaip zevkli, üstelik farklı klanlarla farklı oynanışlar, 5 farklı son, her klana ve yeteneğe göre farklı konuşma ve görev bitirme seçenekleri... Uzun zamandır bir rpgden böyle zevk almamıştım. Level olayına ve itemlara biraz daha önem verilse dünyanın en iyi rpglerinden biri olabilirmiş. Bunun üçüncüsü çıksa oblivion gibi devasa bir dünya ve serbestlik olsa level sistemi yerine, ama aynı senaryo derinliği ve diyalog sistemi olsa inanılmaz güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Still Life mükemmeldir. Konu olarak da, görsel olarak da tam doyarsın. Action değil. Ama denemeye değer. Konusunu okusan başlamak istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 axedice said: KotOR'da pek iş yok ama Torment'ın yazarı Chris Avellone'un yazdığı KotOR 2nin çok güzel bi senaryosu var. Sana burdan kocaman bir yuh gönderiyorum baltazar. Kotor2 ne kadar Tormenttan çarpma ise kotor1 de o kadar orjinaldir. Kotor1>kotor2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 -Aman tanrım erkeğim tut beni darkside a düşüyorum +Tuttum bebeem gel light takılalım senle. -Olamaz beni ele geçirip kötü şeyler yaptılar darksidea düştüm. Böyle delik gibi bişey zaten +Sen de öylesin ohş, gel şimdi aydıklıklara... -Sen Revan'sın! +Hayır.. -Evat +HAYIIIIRRR...!! -Nıhahahahah 13 yaşındaki starwars fanlarına hitab edicek derinlikte senaryoya sahip bir oyunu savunduğun için sana bir adet tbrkgz armağan ediyorum :P Kotor2de belki araklamalar var ama hiç değilse lightside seçenekleri angutluk, darkside da piskopatlıkla sınırlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 said: Fear Effect Gözlerim doldu bunu görünce. Söyleyen arkadaşa teşekkürler. Gerçekten hem senaryo, hem oynanış, hem grafikler, hem, hem, HERŞEY abi. Herşeyi mükemmel bir oyun. Tavsiyem. Saatlerce başında tutar. Canım çekti, kuzenden ps2yi alıp oynayayım ben bunu. Ps1 oyunu bu zaten, pcde bile emule edip oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 said: -Sen Revan'sın! +Hayır.. -Evat +HAYIIIIRRR...!! -Nıhahahahah -Ben senin babanım -Haaayııırr -evet babanım benimle gel ve evreni yönetelim -Hayııırrr (aşağı atlar) -Bwaaahhahhaaaaaaaa Bence çok fark yok... Kotor senaryosu çok derin değildi tamam ama fena da değildi. Ki Star Wars'un bütün filmleri çocuklara da hitap eder. Ama byüklere de eder. Kotor'u oynarken gayet zevk aldım, çocuksu da gelmedi öyle fazla. Gelen kısmı da tebessüm ettirdi. Dark side - light side tercihleri saçmaydı tamam ama onun dışında bir sorun yoktu öyle çocuksuluk açısından bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Jade Empire oynayabildiğim kadarıyla hoş bir senaryoya sahip. Ama düzgün bir versiyonunu hala bulamadım. Aynı şekilde Kane & Lynch in de senaryosu fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 tetris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Tetrisin senaryosu bence iyi bir şekilde oyuna entegre edilememiş. Herşeyden önce tamamen klişeleşmiş bir üslupla daha önce onlarca kez karşımıza çıkan bir hikayeyi bize yedirmeye çalışıyorlar. Sayılı kısımlarında "vay be" dedirtiyor ama yinede insanı yeterince hikayeye bağlayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 gabriel knight serisi. //ya üçüncü oyun o kadarda değildi be diyenin... ALNINI KARIŞLARIM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 heroes 3 ve exp leri, starcraft + bw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cave story-adı bile hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 aktiftablet said: Gabriel Knight idye bi oyun vardı (hatta seri), var mı hatırlayan? Gabriel Knight 3 Blood of the Sacred, Blood of the Damned'i oynamistim , sahaneydi.Beni encok etkileyen oyunlardan biridir o.Hatta 2 yil once Fransa'ya bir road trip yapmistik ozaman gidip gordum oyunun gectigi koyu ( Rennes Le Chateau ).Oyundaki binalarin arasinda dolasmak ilginc bir his :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 konulu oyun istiyorum ben d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Dev said: said: Fear Effect Gözlerim doldu bunu görünce. Söyleyen arkadaşa teşekkürler. Gerçekten hem senaryo, hem oynanış, hem grafikler, hem, hem, HERŞEY abi. Herşeyi mükemmel bir oyun. Tavsiyem. Saatlerce başında tutar. Canım çekti, kuzenden ps2yi alıp oynayayım ben bunu. Ps1 oyunu bu zaten, pcde bile emule edip oynarsınız. ben önermiştim, +rep için teşekkürler Fear Effect'i bitirdikten sonra Fear Effect: Retro Helix'i oyna o da ilki gibi 4 CD üzerinden geliyor ve saatlere varan anime'sel görüntüleri var. Senaryosu ise ilk oyundan önce geçiyor ve bazı sorulara açıklık getiriyor. Maalesef Eidos bu potansiyeli iki oyunluk Fear Effect dışında yaptığı başka hiçbir oyunda bu derece gösterememiştir. Serinin 3. oyunu Fear Effect Inferno bizzat firma tarafından iptal edildi, sebebini bilmiyorum, bilmek istemiyorum. Bir de son olarak 2008 bitmeden Fear Effect filmi gelicek, sabırsızlıkla onu bekliyorum şu an diyor ve kaçıyorum. edit: Sam hocam, tam senlik oyun, oynamadıysan sana da önerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 "Psychonauts, Planescape Torment, Arcanum, Half-Life, Half-Life 2, Starcraft, Starcraft Brood War, Gunman Chronicles, The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay, Vampire The Masquerade Redemption, Vampire The Masquerade Bloodlines, Sanitarium, Dreamfall, Pathologic" yazmışım zamanında. Bunlara Call Of Duty 4, Max Payne 2, Kotor 2, Jedi Knight: Jedi Academy eklemek istiyorum. Bunlara bakarak "aa sen bunu da çok seversin kesin" diyeceğiniz bir oyun olursa söylerseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 5 sayfada Bioshock'ın sadece 2 kez yer alması içler acısı. 3 olsun: BIOSHOCK, with caps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 arada kaynadı gitti ama tribes 3 ün singleplayerı güzeldi baya konu bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Slat said: Utanın lan biriniz Dark Earth yazmamışsınız.. Omikron: Nomad Soul'da baya sürükleyici bir oyundur.. bu oyunu çok küçükken oynamıştım da hep başlarında takılıyordum aklıma getirdiğin iyi oldu dl edeyim bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 BEYLER BEN BUNLARIN HEPSİNİ OYNADIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 What can change the nature of a man? Giants: Citizen Kabuto güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 citizen kabuto fazlası ile iyi oyundu imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar