nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 british sistemi.. High Distinction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 annene babana haber vermek lazım sevinsin insanlar .... türkiyede gösterdiği basarının 180 derece degismis halini :) sevinir insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 eh gecen bi mail aldimda, hava atayim dedim uehueh.. Dear Student Congratulations on being placed on the honour board for the highest academic achievement in Term 1 2008. Your certificate of achievement is now ready for collection from Faculty. Kind Regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 egitim bolumunden notlarin dusene kadar banlendin nedanko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 euheuh yapma, yazik bana.. kim bilir bi daha ne zaman gorucem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 o notlar dusucek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 korkma bu donem duser zaten, sosyal bi ders aliyom, bide 3. level bi ders, kolay kolay olmaz artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Turkish Language I aa Mathematics ab Reading Skills I aa General Chemistry I ab General Chemistry Lab.I aa Physics I aa Physics Laboratory I aa olurmu olur sans dileyin snif:( fizik okuyacaydım bilim adamı olacaydoom snif :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 şaka maka okul bitiyo lan benim çıkış belgemi scanleyip koycam buraya 2 yıllık okulu 4 senede okuduk ahadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 PassivE_KesH said: Turkish Language I aa Mathematics ab Reading Skills I aa General Chemistry I ab General Chemistry Lab.I aa Physics I aa Physics Laboratory I aa olurmu olur sans dileyin snif:( fizik okuyacaydım bilim adamı olacaydoom snif :( olmaz. AB diye not mu var yau. BA diil mi AA nın hemen altı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 şimdiye kadarki tüm notlar. yaz okulundaki üsütün gayretimle 2.50 üstüne çıkmayı başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yaz okulu güzel görünüyor evet. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ehhe mecburen güzel görünüyo. 2.5 altı olsa burs gidiyodu :D saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ooo hacı gratz, koymuşun çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Summer 2007-2008 MATH 203 - Introduction to Probability & Statistics A- HUM 204 - Major Works of Classical Music A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 COGS 1680 GR Human and Machine Learning 1.000 CSCI 1490 GR Introduction Combinatoral Optimization 1.000 CSCI 2980 GR Reading and Research 1.000 2 ders 1 arastirma aliyorum, A'lar nasip olur insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Dun term 2 nun sonuclari aciklandi.. Java Programming - HD Ethics and Social Issues - D Systems Administration - HD Networks - HD state director's award almaya kasiyorum bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 HD ne D ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Bu dönem termo ile dif'i geçersem başka birşey istemiyorum matlab, ileri organik, ing 201, psikoloji ve istatistik ve olasılık zaten hepsi kek dersler rahat geçerim iyi notlarla. termo vizem pazartesi, çok mutsuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ardeth said: HD ne D ne hd high distinction d distinction donem ortalamasina gore belirleniyo (odevler/sinavlar toplam) HD (High Distinction) 85 and above D (Distinction) 75-84 Cr (Credit) 65-74 P (Pass) 50-64 F1 (Fail level 1) 45-49 F2 (Fail level 2) below 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Java Programming diye ayri bir ders olmasi asiri sacma birsey degil mi abi? Int. to Programming olur, Advanced Programming olur, Object Oriented Programming olur da Java Programming nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 zaten gorduk onu gecen donem.. bu bi nevi advanced programming, programming fundamentals gorduk (ilk buydu) sonra visual programming gorduk (bu gelismisi) bi de objects and data structures dersi var. bi de ben zaten computer science okumuyorum, information technolohy okuyorum, yani science cilar gibi isin bilimi degil bizim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar