DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 webaslan.com haberde canaydına federasyon başkanlığı teklif edildiği yazıyor bayadır böyle komik bişey görmemiştim fenerbahçeli başbakan galatasaraylı federasyon başkanı istiyormuş gerçi gerçek de olabilir biz canaydının gs li olduğundan hep şüphe etmişizdir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ahahaha oldu başka isterseniz mhk nin basınada adnan polat falan geçsin hatta fb nin baskanıda ergun gürsoy olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Hatta fenerbahçeyide adnan polat yönetsin bizde gidelim barcelonayı tutalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 azuahuahha diorm baska bişi demiorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Üzgünüm ama Özhan Canaydın'ı Federasyon başkanlığı kesmez, ben daha çok yeni kurulacak Avrupa Klupler Birliği'nin başkanlığına oynayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yarabbim baska dilegim yok bir galatasarayli olarak galatasaray baskanligini biraksinda gerekiyorsa besiktas teknik direktoru olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 aşkolsun bone öyle küfür mü olur bjk ye fln gelmesin de isterse federasyon başkanı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bencede gs yi bıraksın da isterse papua yeni gine cumhurbaskanı bile olabilir nope :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar