KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Arkadaşlar winamp habire hata veriyor ki en gücelini kullanmama rağmen. bıktım tkrr silip kurmaktan. winamp kadar kullanışlı ve hatasız çalışacak program ismi verebilecek var mı hatta kullanan? WML > sıradaki parçayı bile seçemiyorsun Itunes > görünüşü kıl. wml'den farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Winamp ın son sürümü zaten çok hata veriyo.En azından bende. Ben 5.0 kullanıyorum hiç bi problem yaşamıyorum. Edit:5.05 kullanıyomuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ne hata veriyor ki winamp? 99'dan beri kullanıyorum bir yamuğunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben de hiç hataya rastlamadım, son sürümünü kullanıyorum ve hata falan görmedim hiç.. gayet sorunsuz kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 foobar. raminiz cebinize kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 winamp hata vermez sen bi format at =P sonique var bide winamp tarzı güzel bişey.olmadı onu kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 cidden winample ilgili bi soun oduğunu sanmıyorum bende, ses driverzlrını gncelle bi sen, olmadı cok program yok winamp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi hızlı olmayan bilgisayarlarda yeni sürüm çok sıkıntılı, çöküp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ben de şaşırdım buna. Doğrudur tabi de 1.66GHz çift çekirdekli, 1GB ramli bilgisayarda oyun oynarken winamp fps bile düşürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 p4 2.6 ghz 512 ram li bilgisayarda da düşürmüyo, düşürüyosa da hiç farkettirmeden çok az düşürüyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bilmiyorum benim amd3000+de baya çöküyordu. arkadaşta p4 1.7 var onda da bam güm gidiyor ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 CORE 2 DUO 3.0 2GBRAM formatla alakası yok. ses kartındanda sorun olacağını düşünmüyorum.. yani bsplayer wml'de müzik sorunsuz dinliorm ki anakartım ve onboard realtek ses kartı da şarkı dinletecek kdr iyidir.. winamp hata verio son sürümü.. bilmiorm neden?? edik: p4 2.6 var sorunsuz çalışıyor onda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 aynı sorunu ben de yaşıyorum. itunes'un eski sürümleri daha iyiydi ancak yeterli değildi, yenileri çok berbat. winamp sorun çıkartıyor :( arşivlemesi de güzel olan, kullanılışı hoş program aranıyor. galiba foobar ve sonique deneyceğiz artık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bs playr gom playere km player. radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 fede sen ne diosn.. gom bs mi :) wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 dasaaa testini bekliorm hangisini tavsiye edecen artılarını eksilerini söle. ona göre bende dl edem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Oha hala winamp kullananlar mı var ? foobar ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 FOOBAR ı yükledimde hiç bi özellii yok hiç bişeye benzemio..? ne bileyim most played fln onları listelememiş çok basit.. kullanışsız gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 gerçi biraz kullandım.. kullanışlı gözüküo bide skinleri olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 skinlerde var da nasıl kuracaz..? http://customize.org/foobar/skins/54826/download rar şeklinde indirio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 pc kullandıgım zamanlarda winampın hep ilk surumunu kullanırdım. Fazlasına gerek yok, q ve j iki tuşa ihtiyacın var zaten yok temaymış yok visual mış bıdı bıdı ses istiyosan sadece ilk sürümü yeterli.Onu indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 5.0 'ı indir www.oldversions.com dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 tmm saolasın.. 5.0 ı kurayım hata ile karşılaşırsam yine yazarım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Şu ana kadar hiçbir program; media playerın sadeliğine ve kolay kullanımına yaklaşamadı kanımca. Versiyon 11'e şans ver derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 enqueue ve jump to file yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar