Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 lol 1 aya kalmaz fransız devrimine götürürüz bu işi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bunun futbol üzerine olan bir fragmanı daha vardı,ttnet video'da hepsi var çeşit çeşit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ne alırsan 1 milyon oldu nan bu hehe yorumunu yirin senin dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 t-rex sabri günay kim ya aheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 sabri günay tiyatro eleştirmeni diye biliyorum sdfsd eğer onu baz alarak yaptıysa helal olsun uehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 muhteşem filmin mütevazi tanitimi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Dragonmax said: lol 1 aya kalmaz fransız devrimine götürürüz bu işi ahahahah aaheahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 film iyi mi, kotu mu izlemeden yorum yapamam ama, trailerlari cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 trailer gerçekten güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 biletim taaa ekimden hazır. 5 aralık 19:10 izliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ABİ ÇOK İYİ OLMUŞ FRAGMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibi DİMDİK!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 fragmanlar çok başarılı yahu. umarım osmanlı cumhuriyeti gibi olmaz bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 fragmandan 15 güne kadar yeni çağ, bir aya kadar fransız devrimine kadar götürürüm işi:D of bittim lan 9milyon dolar harcamış adam filme. inş patlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Harbiden 9 milyon dolar mi harcamis? Ben zannetmiyorum o kadar harcandigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ilk filmde zaten gelmiş geçmiş en pahalı türk filmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 dün canlı yayında habertürkteydi orda söyledi. arjantinden özel animasyon takımı getirtmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 evet maymunların orjinali çok pahalı ve kaprisli oldukları için arjantinden hatun getirmiş maymun rolü için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 ARAŞTIRDIK, maymunlar çok pahalı. ahahahaha dün gece daha doğrusu sabah 4 5 gibi tekrarını izledim çok komikti ya acayip eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 o dinazor yavrusu önünde koşarken tekme atması kopardı beniç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 viole said: o dinazor yavrusu önünde koşarken tekme atması kopardı beniç aynen ben de,gulmekten işicektim,hele "jurasik parka cevirdiniz burayı" demesi (yaslı teyzelerin oyun parkına cevirdiniz geyigine ithafen) superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hangi program o? Varsa nette izliim. EDIT: Ok "kisa devre" programiymis. EDIT2: Nette aradim upload eden falan olmamis hic :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 yavru t-rex'e kapıcı tekmesi atması dışında gülmedim pek teaser'larda. Ama çok umutluyum filmden, uzun zamandır gülmüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yarın vizyona girio.hayırlısı.gidenlerden ilk yorumları duymak istiyorum :) ilk hafta full olur.2. hafta falan giderim bende.cem yılmazın filmlerine sinemada fazla konsantre olamıorum.yakalayamayınca da gülemiyorum.ondan dvd si çıksa evde bin defa izleyip gülsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Yarın 14:00da gidiyorum valla heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar