mardox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 shopto sadece sanal kart kabul ettiği için np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 PSN: Sawer şu anlık elımde motorstrom pasific ile uncharted var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bi update edelim. PSN: Rendell_ motorstorm gh: metallica resistance gta 4 killzone 2 mirror's edge ekleyin patidaşlarım. online takılalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 birşey soracam ipod'a blueray/hd film atsam ps3'te çalıştırabilirmiyim? tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Ağustos ayının sonuna kadar; Prince of Persia NFS:Undercover oyunlarını takas edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 takaslık: resident evil 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 PSN: Custodem Metal Gear Solid 4 Street Fighter 4 NBA 2k9 Fifa 2009 Guitar Hero World tour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 GTA4'ım var temiz, takas için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Takaslik Fallout 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/profiles/QAOSbringer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sendit nerdeyse hiç stok bırakmamıl elinde, shopto yada güvenemiyorum. şçyle ucuz güzel hızlı gelen bir site söyleyebilir misiniz oyun almak için vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 walla ben playasia'dan almıstım bir oyun, 8 gunde gelmisti, oneririm, yalnız fiyatları daha pahalı sanırım digerlerine gore, www.tronixweb.com da guzel, oradan da bir oyun almıstım, fedex'le yolluyorlar, yalnız arsivleri cok genis degil bildigim kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 valla shopto da guvenilmicek bişi yok. 2 gun once 4. siparişimi verdim hiçbi sorun olmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 daha önceden bi güvenlik bokluğu olmuştu yanılmıyorsa shopto da kart bilgileri ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 shoptodan 8 senditten 2 oyun aldım shopto da hiç bir problem yok.tertemiz 5. 6. günde elimde oluyor.güvenlik konusunda da bi sıkıntı yaşamadım.bende tam tersi sendite güvenemiyorum.güven değilde aslında itici gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 shopto'daki kart bilgileri calınmıstı bi sure once, ondan sonra kart bilgilerini tutmayı bıraktılar diye biliyorum, ben kullanmadım da DH'de konusulmustu bayagı... shopto'da bi de region secenegi olsa aslında (add-on'lar icin falan) super olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 var mı izmirde oyun satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi bi mod gelsede su topici sticky yapsa milletin psn inide ilk mesaja pati acc - psn id seklinde listelesede bi ise yarasa topic daha guzel olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 donanımhaber forumları gibi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ahah, herkes imzasına koyar sonra, "Paticik PSN Kardeşliği" diye =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi siz naptiniz :( bole cok karisik ama ben bulamiyorum istedigim adamin psn ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ahah, yok bizimki isin sakası, ben bi notepad dosyasına kaydetmistim herkesinkini =), bilg. de bi yerlerde olacak, bulursam copy paste'lerim ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Anelor said: abi bi mod gelsede su topici sticky yapsa milletin psn inide ilk mesaja pati acc - psn id seklinde listelesede bi ise yarasa topic daha guzel olmaz mi bone cok tembel bir mod oldugundan ve boyle bir isi gonullu yapma ihtimali %0.0001 gibi bisey oldugundan deklarasyon yapmamiz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 deviririz bizde şahsını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bu takas isi icin feza daha uygun galiba ya? Deneyen eden var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar