Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati PS3 Zone (PSN, Takas, v.b)

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
walla ben playasia'dan almıstım bir oyun, 8 gunde gelmisti, oneririm, yalnız fiyatları daha pahalı sanırım digerlerine gore, www.tronixweb.com da guzel, oradan da bir oyun almıstım, fedex'le yolluyorlar, yalnız arsivleri cok genis degil bildigim kadarıyla...
Mesaj tarihi:
shoptodan 8 senditten 2 oyun aldım

shopto da hiç bir problem yok.tertemiz 5. 6. günde elimde oluyor.güvenlik konusunda da bi sıkıntı yaşamadım.bende tam tersi sendite güvenemiyorum.güven değilde aslında itici gelio :)
Mesaj tarihi:
shopto'daki kart bilgileri calınmıstı bi sure once, ondan sonra kart bilgilerini tutmayı bıraktılar diye biliyorum, ben kullanmadım da DH'de konusulmustu bayagı... shopto'da bi de region secenegi olsa aslında (add-on'lar icin falan) super olurdu...
Mesaj tarihi:
ahah, yok bizimki isin sakası, ben bi notepad dosyasına kaydetmistim herkesinkini =), bilg. de bi yerlerde olacak, bulursam copy paste'lerim ehueh...
Mesaj tarihi:
Anelor said:

abi bi mod gelsede su topici sticky yapsa milletin psn inide ilk mesaja pati acc - psn id seklinde listelesede bi ise yarasa topic daha guzel olmaz mi

bone cok tembel bir mod oldugundan ve boyle bir isi gonullu yapma ihtimali %0.0001 gibi bisey oldugundan deklarasyon yapmamiz lazim
  • Yeni Oluştur...