Behlul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fracture dan kötüsü de mi varmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gangren said: Alakası bile yok bence seni sevmemişler :) Levent'teki Feza'yı kullanıyorum genelde, Necip her türlü yardımı yapıyor. eminonundekinden bahsediyorum ben leventteki şubelerinden haberim yoktu ogrenmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Nasıl yani?Bu adamlar yazıcıoğlunda değil mi? Bu arada Levent'dekinin tel nosu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gerçek Feza'nın Kadıköy'de şubesi yok. Websitelerine girdiğinde ilk yazan yazı. Asıl şubeleri Eminönü'de, yan şubeleri Levent'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 tam ilgili yerlere küfür maili yazıyordum geldi oyunlarım 1x ff13 15 pound 1x uncharted2 14 pound senditten aldım ama eksiden 2 3 günde gelirdi oyunlar. Şimdi tam 2 hafta sürdü eh sizde de böyle mi bura ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Gangren said: Gerçek Feza'nın Kadıköy'de şubesi yok. Websitelerine girdiğinde ilk yazan yazı. Asıl şubeleri Eminönü'de, yan şubeleri Levent'te. ewt çakma bir feza var kadiköyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yıllardır feza var yazıcıoğlunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 tekken 6 ve heavy rain lazım takaslık uncharted 2 plat ff13 fracture killzone lbigplanet army of two silent hill homecumming fayfa2009 var, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bir sorun mu var psn'de ? bilgisayara geçiyorum speedtest yapıyorum falan 10 ping, 7.5mbit hız falan gözüküyor tamam herşey güzel ama ps3'e geçiyorum, bc2'yi oynamaya başlıyorum. Hayvan gibi lag olmasının yanı sıra bugün 3 kere PSN ile bağlantım kesildiği için EA servarları beni oyundan attı. Hadi laga alıştık artık neyse de bu atması çok canımı sıkıyor. Bir sorun falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Sorun sanırım EA serverlarında, şuan hiç bağlanmıyor serverlara ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 valla 100 saatlik gameplayimde hiç lag olmadı bc2de.fakat eaya bağlanma psnye baglanma sorunları yaşıyorum bazen ttnet sagolsun.ama bi baglanınca kopmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 yani şimdi üste çıkma falan sayma ama :D demiştim 2.5- 3 aydır hiç oynamıyorum oyunu diye, ondan önce rahat benimde 200 saat, belki daha fazla online sürem vardı ve 5-6 kere EA serverlarının beni durduk yerde atması dışında hiçbir bağlantı sorunu yaşamamıştım. Ama yazlık dönüşü tekrar başladığımda oyuna sürekli bir lag problemim oldu. Lag yine azdı lakin 2-3 gündür artık oynanmayacak seviyeye geldi. İşin garibi Speedtest vs. 10-15 ping çıkıyor hep, 7.5-8.5 mbit arasında değerler alıyorum. Bağlantımda sorun yok, BC2 de sadece var. Kıracam yine CD'yi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 satılık darksiders & pes2009 :) cillop gibiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Takaslık MAG:massive action game 3 kere falan oynadım.tertemizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yok mu istiyen ya red dead de takaslık veya satılıktır.43 pound verdim ama oyundan nefret ettim 2 kere oynadım.ilk defa para verdiğim bşiye pişman oldum yok mudur istiyen.tertemiz oyunlar bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 red dead'i takasla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 magı takaslamam move olacakmış ama şu red deadi güzel bir oyunla takaslayalım ya yok mu istiyen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ya nereden aklıma esti, nasıl oldu bilmiyorum morfare'e girdim. Ve beklediğim şeyi gördüm sonunda :) http://www.morfare.com/asp/product/4440/Sony-Gran-Turismo-5-Standard-Edition-PS3-Oyunu Hem fiyatı çok çok uygun, hemde Standart Edition diye ayrı başlık açtıklarıan göre Special Edition'da getireceklerdir diye düşünüyorum. Onun yanında şunu da gördüm; http://www.morfare.com/asp/product/4375/Sony-PS3-Dead-Rising-2-Special-Edition-Oyunu Shopto'dan zaten 95'e mi ne almıştım, yani 10TL fark olduğunu bilseydim gider buradan alırdım, en azından rakamlara +1 koyardık. Baktım birazda fiyatlar uygun, özellikle 120'den çıkmasını beklediğim GT5'in 105TL gibi bir fiyatla ön şiparişe açılması gerçekten harika bir haber, gerçi fiyat artışı olursa ileride onu alıyorlar ama :) ne olursa olsun 120'nin üstüne çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oha bu arada resmen içime doğmuş lan birkaç foruma baktım da zaten dün(9.11) açıklanmış oyunun fiyatı Sony Türkiye tarafından asfasd 107TL garanti olmuş fiyat, ALLAAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ooh 107 tl ise kapış kapış gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oba hemen iptal ediyorum shopto siparişini. yanlız harbiden limited yok mu ya. ayrıca sırf türkçe mi yoksa ingilizce de var mı yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 107 ne olm? OHA LAN BEN DE ALIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 mani said: oba hemen iptal ediyorum shopto siparişini. yanlız harbiden limited yok mu ya. ayrıca sırf türkçe mi yoksa ingilizce de var mı yanında. bunu bende merak ediorm. türkçe oynamak istemiorm şahsen oyunu. eğer trye gelenlerde dil seçeneği yoksa direk tr oynanıosa shoptodan falan alıcam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Eğer oyunun Türkçe'sinin donanımhaber tayfasının yaptığı modlardaki gibi Türkçe'ye sahip olacağını düşünüyorsanız korkmayın :) Demiştim kuzenim çeviri ekibindendi GT5'in, çalışan ekipleri bizzat tanımasam da çevirilen kısımlardan bir kaçına metin olarak bakabildim. (sadece kuzenin değil, başka çevirmenlerinde) fazlasıyla iyi geldi bana, özellikle teknik kısımlar çok iyiydi, ben beğenmiştim çevirileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 yok çevirinin iyi olacağına eminim ben. O bakımdan değil sorunda. Şimdi GT5 te çok fazla teknik detay var. bazı etaylar eğer türkçeleştirildiyse mesela sonra kaynak bulmak zor oluyor o konuda. Ulan bu kelime ne ki falan diyorsun. MS türkçesi gibi kafa karıştırıyor. Ama Her şekilde verdim siparişi ben. Killzone 3 te gelecek galiba türkçe dublaj. Gerçi Killzone 3 ingilizcesini seviyorum ben. türkçesi nasıl olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar