Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati PS3 Zone (PSN, Takas, v.b)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
bir sorun mu var psn'de ?

bilgisayara geçiyorum speedtest yapıyorum falan 10 ping, 7.5mbit hız falan gözüküyor tamam herşey güzel

ama ps3'e geçiyorum, bc2'yi oynamaya başlıyorum. Hayvan gibi lag olmasının yanı sıra bugün 3 kere PSN ile bağlantım kesildiği için EA servarları beni oyundan attı.

Hadi laga alıştık artık neyse de bu atması çok canımı sıkıyor.

Bir sorun falan mı var?
Sosyal ağlarda paylaş

yani şimdi üste çıkma falan sayma ama :D demiştim 2.5- 3 aydır hiç oynamıyorum oyunu diye, ondan önce rahat benimde 200 saat, belki daha fazla online sürem vardı ve 5-6 kere EA serverlarının beni durduk yerde atması dışında hiçbir bağlantı sorunu yaşamamıştım.

Ama yazlık dönüşü tekrar başladığımda oyuna sürekli bir lag problemim oldu. Lag yine azdı lakin 2-3 gündür artık oynanmayacak seviyeye geldi.

İşin garibi Speedtest vs. 10-15 ping çıkıyor hep, 7.5-8.5 mbit arasında değerler alıyorum. Bağlantımda sorun yok, BC2 de sadece var.

Kıracam yine CD'yi sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya nereden aklıma esti, nasıl oldu bilmiyorum morfare'e girdim. Ve beklediğim şeyi gördüm sonunda :)

http://www.morfare.com/asp/product/4440/Sony-Gran-Turismo-5-Standard-Edition-PS3-Oyunu

Hem fiyatı çok çok uygun, hemde Standart Edition diye ayrı başlık açtıklarıan göre Special Edition'da getireceklerdir diye düşünüyorum.

Onun yanında şunu da gördüm;

http://www.morfare.com/asp/product/4375/Sony-PS3-Dead-Rising-2-Special-Edition-Oyunu

Shopto'dan zaten 95'e mi ne almıştım, yani 10TL fark olduğunu bilseydim gider buradan alırdım, en azından rakamlara +1 koyardık.

Baktım birazda fiyatlar uygun, özellikle 120'den çıkmasını beklediğim GT5'in 105TL gibi bir fiyatla ön şiparişe açılması gerçekten harika bir haber, gerçi fiyat artışı olursa ileride onu alıyorlar ama :) ne olursa olsun 120'nin üstüne çıkacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

oba hemen iptal ediyorum shopto siparişini. yanlız harbiden limited yok mu ya. ayrıca sırf türkçe mi yoksa ingilizce de var mı yanında.

bunu bende merak ediorm. türkçe oynamak istemiorm şahsen oyunu. eğer trye gelenlerde dil seçeneği yoksa direk tr oynanıosa shoptodan falan alıcam direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer oyunun Türkçe'sinin donanımhaber tayfasının yaptığı modlardaki gibi Türkçe'ye sahip olacağını düşünüyorsanız korkmayın :)

Demiştim kuzenim çeviri ekibindendi GT5'in, çalışan ekipleri bizzat tanımasam da çevirilen kısımlardan bir kaçına metin olarak bakabildim. (sadece kuzenin değil, başka çevirmenlerinde) fazlasıyla iyi geldi bana,

özellikle teknik kısımlar çok iyiydi, ben beğenmiştim çevirileri
Sosyal ağlarda paylaş

yok çevirinin iyi olacağına eminim ben. O bakımdan değil sorunda. Şimdi GT5 te çok fazla teknik detay var. bazı etaylar eğer türkçeleştirildiyse mesela sonra kaynak bulmak zor oluyor o konuda. Ulan bu kelime ne ki falan diyorsun. MS türkçesi gibi kafa karıştırıyor. Ama Her şekilde verdim siparişi ben. Killzone 3 te gelecek galiba türkçe dublaj. Gerçi Killzone 3 ingilizcesini seviyorum ben. türkçesi nasıl olacak acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...