adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Doğrumu yazdım bilmiyorum ilk olarka onu söyliyim. bu tarz bi oyun arıyorum ben hatırlıyan vardır belki oyunu strateji tarzıydı hatta robin hood'un da böle bi oyunu çıktı sonra bu tarz hatta aynen bu tarz başka oyun varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Commandos? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 o çok klasik yazmayı bile unutmuşum bak :D onu istemiyorum yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 baska yok, desparados iki var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 desperados süper oyundu bee, tadı damağımda hâla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çok zevkliydi desperados yaw :D commandos oynayamadım ama hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hala yüklü bişekilde duruyo desperados... geçen ay falan bi daha bitirdim galiba hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 aa süper oyundur o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 chicago 1930 diye bi oyun hatırlıyorum benzer tarzdaydı. Yine desperados yapımcılarından olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bende var desparados isteyen varsa getieyim cd ikincisi yıvrançtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ikincisi şahaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ikincisi kötüydü be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fallout tactics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Helldorado, Desperados 3 yani, çıkalı baya oluyor. Aynı tarz'da, 2'den daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 desperados oynadıgım en guzel oyunalrdan biridir (digeri: populous) hatta cd si kaybolduktan sonra bi şekilde seedli torrentini bulup indirmiştim filan süper oyundur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 mardox said: chicago 1930 diye bi oyun hatırlıyorum benzer tarzdaydı. Yine desperados yapımcılarından olması gerek. Kaptırırsan oynanan bir oyundu ama suçlularla oynayıp bitirdikten sonra polis olarak oynarken silahını sallaya sallaya gelen suçludan korkmayan halın sen silah çekince kaçışıp açık etmesi gibi bi sebepten yarıda bırakmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Desperados of ya. :/ O timed action olayı falan pef. Tek kelimeyle müthiş. 2 güzeldi ve ilginçti de ne bileyim o tadı vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar