Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir evlenme teklifi nasıl romantizmin doruklarına vurabilir?

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:
Kızı ara intihar edicem de, kocaman bir gökdelenin tepesine çık, kızı çağır. Kız gelince atla, kız da görsün, sonra paraşüt varmış meğersem sırtında, onu aç içinde "Benimle evlenir misin?" yazıyor olsun, kız onu görsün, eve gidip başka bir Bon Jovi klibi seyredin.

iyi değildi o be.inerken tutturamayıp kızın kafasına basarsın falan.
Sosyal ağlarda paylaş

butun olaylar kızı tartaklarken gerçekleşmesi lazım
erkek: söyle benimle evlenirmisin
Kız: hayır
e: söyle benimle evlenirmisin
k: haiyr
k: hayir
e: (cok sert bir şekilde) söyle benimle evlenirmisin
k: Evet
e: (tokat) yalan söylüyorsun.
kız adamın kucaginda aglar ve mutlu bir evlilik dogar. Dominant karkterler ve aile görevleri belli olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

nuki said:
butun olaylar kızı tartaklarken gerçekleşmesi lazım
erkek: söyle benimle evlenirmisin
Kız: hayır
k: haiyr
k: hayir
e: (cok sert bir şekilde) söyle benimle evlenirmisin
k: Evet
e: (tokat) yalan söylüyorsun.
kız adamın kucaginda aglar ve mutlu bir evlilik dogar. Dominant karkterler ve aile görevleri belli olmuştur.

Hatta [video]http://youtube.com/watch?v=HrA5XfFXJpI?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

18+

iğrenç ama

sapık alert!

iğrenç ötesi oldu

tek taş yüzük alıyorsun
yüzüğü yutuyorsun
kız arkadaşının kaldığı eve gidiyorsun
wc sine zıçıyorsun
sifonu çekmiyorsun
evden ayrılıyorsun
2 sonuç var; ya sifonu çeker ya evlenir.

yapma bea valla bi an boole muthiş hisettim ya cıkmadan içerde bi yere takılırsa?
Sosyal ağlarda paylaş

Yapacagim sey biraz ucuk, bir taki reklaminda gormustum adam sinemayi kapatiyor sonra iste gecmisteki videolarini falan izliyolar. Bende bundan esinlenerek ilerde evlenmeye karar verdigim insani sinemaya goturecegim (salonun dolu oldugu bir matineye - muhtemelen cuma yada cumartesi gecesi olur) Daha onceden reklam firmasi ve sinema ile anlasip giristeki reklamlarin arasina benim hazirlayacagim goruntulerin konulmasini isteyecegim, kabul edeceklerini dusunuyorum. Iste kiz arkadasimla cekilmis resimlerimizi, kisa videolari o reklama yada skece ne denilirse artik, koymak istiyorum daha sonra ekrana uzaktan gelerek "cok guzel seyler yasadim senle ve hayatimi birlestirmek istedigim kisinin artik sen oldugunu cok iyi biliyorum, benimle evlenirmisin" gibisinden birseyler diyip ekranda yuzugu kameraya dogru tutacagim, ayni anda yaninda ben yuzugu cikarmis ve ona donmus olacagim tabi. Sanirim kabul eder bu dediklerimin hepsini burada dusundugum gibi yerine getirebilirsem :) Ne kadar tutar hicbir fikrim yok yalniz, arastirmak lazim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep'in dediğine ek olarak;

O reklamlar kısmını ikinizin fotoğraflarını/videoların direk koymak yerine, şu bilinçaltı mesajı olayı var ya, saniyede 25 kareyi algılıyomuş beyin 26ıncı kareye koyuyolarmış felan onun gibi bişey yapacaksın kız hiç görmeyecek o yazıları, videoları, fotoğrafları ya da tam 25. kareye koyacaksın bi anlık görecek sonra sana soracak; "Sen bir şey gördün mü ekranda biz vardık sanki?" diye sen de youuu felan diyeceksin...burdan bişeyler çıkabilir.

Bi de kızın evine gitme şansı varsa, bi tane gerçek tek taş alırsın bi de onların fasonundan yaptırırsın 100lerce ama ucuz olsun diye çok dandik yaptıracaksın plastik bile olabilir eheh evin her tarafına koyacaksın ya da tek bi yerde toplayacaksın kız gerçek olanı bulacak =)

Ulan ne zamandır yazmıyodum paticiğe evlilik konusu çok çekici geldi hmm...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...