Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series&ref_=nb_tv_3_srs

all hail the king

11. sırasında dexter gibi leş ötesi bir yapım olan listeyi pek ciddiye alamıyorum maalesef. rome bile dexter'ın altında pes. oz daha aşağıda house daha aşağıda falan ne salak insanlar var dünyada ya.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

reampage said:

http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series&ref_=nb_tv_3_srs

all hail the king

11. sırasında dexter gibi leş ötesi bir yapım olan listeyi pek ciddiye alamıyorum maalesef. rome bile dexter'ın altında pes. oz daha aşağıda house daha aşağıda falan ne salak insanlar var dünyada ya.

Antoraj yok ilk 50'de ne biçim liste bu
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

abi çeto özelden döktürüyor yine. burdan yazmak yemedi heralde asdfsada

yiyip yemiyecek ne var olm?
senin gibi 10 taneyi çiğ çiğ yiyorum lan her Pazartesi öğlene kadar.
öm attığını sanmıştım mesajını forumda göremeyince,o nedenle oradan devam ettim ama şimdi düşünüyorum,iyi olmuş. zaten breaking bad sayfası yeterince iğfal edilmiş mithat ve senin gibi tipler yüzünden. bir de ben sana saydırdığım ömlerimle insanları daha da fazla üzmemiş oldum.
hadi hayırlı traşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Aluriel said:

abi çeto özelden döktürüyor yine. burdan yazmak yemedi heralde asdfsada

yiyip yemiyecek ne var olm?
senin gibi 10 taneyi çiğ çiğ yiyorum lan her Pazartesi öğlene kadar.
öm attığını sanmıştım mesajını forumda göremeyince,o nedenle oradan devam ettim ama şimdi düşünüyorum,iyi olmuş. zaten breaking bad sayfası yeterince iğfal edilmiş mithat ve senin gibi tipler yüzünden. bir de ben sana saydırdığım ömlerimle insanları daha da fazla üzmemiş oldum.
hadi hayırlı traşlar.

dansöz gibisin valla. yetemedim özel mesaj ile alıntıya gelen otomatik mesajı ayırt etmeye demiyorsun da anca hakaret öm ile.
Sosyal ağlarda paylaş

yetip yetmeyecek ne var güzel çocuk? benim nelere yetip yetmediğimi senin aklın tasavvur edemez.
yazmışım işte "mesajını forumda göremeyince öm attığını sanmışım"diye. komplkeslerim yoktur canım. hata yapmışsam yaptım derim. ama yetip yetmemek ne yav?!
ondan sonra "bana çocuk dedi" diye ağlıyorsun.
büyü biraz, büyü.
götünden okumuşsun yazdığın adam elbette bunu hakaret olarak kabul edecek,ne sayacağım hakaret saymayıp(edit:"dansöz gibisin"de yazmışsın,aferin yahu,ne kadar güzel hakaret edip etmediğini sanıyorsun?o da bir marifet,bravo.)

neyse...yeterince öm'den yazdım ve seni de,beni de rahatlattım sanırım.
öm adı üstünde öm işte. varsa bir sıkıntın bana öm'den yaz,milletin de gözlerini yormamış oluruz.ve tabii ki şu sayenizde boka dönen breaking bad başlığı biraz nefes alır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

ya çeto koydurma bana saydırdığın özelmesajları buraya şimdi. "götünden okumasaydın" demekle "beyinsiz, dallama" demek aynı şey değil.

bana mal mısın, götünden okuma yazan adama aynen hak ettiği şekilde yazdım ve arkadaşlar çok haklı.
varsa bir durum,öm'den yaz,yazmayan kişi de değilsin.
ağlama bu kadar.

Breaking Bad harbiden çok iyi bir dizi film.
Nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...