Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bi de utanmaz mlpye laf etmiş arada onu da sonradan gördüm tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ahahah , özür diliyorum , mlp ile örnek verdiğim için :D Arka sokaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 arka sokaklar olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mithat.sakinles dedim ama dinlememissin beni.ben filme kaldigim yerden devam edecegim.kenara cekil.arkadaslarla konusuyoruz,sagolsunlar aydinlatiyorlar beni.arada senin gibiatarlanan tiplerde oluyor ama basligin amacini baltalamamani rica ediyorum. Film derim,dizi detim,en dogrusu olan dizi film derim.hic kimseyi ilgilendirmez.benimle ugrasmaya calismaktan vazgec.yoktun lan bir sure.beni mi ozledin ne yaptin.bulasma bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Sequo'nun black-ice'ı Çeto'nun Mithat'ı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 ne bok dersen de, dramayı kes ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 "Kuddusi Breaking Bad izliyor" diye topic açılmalı ve orada saldırmalı herkes Kuddusi'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kuddusideki kafa rahatlığını taşımayanlar çekemiyor abimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 @yildirimokur (tu) @goldbaren (tu)aslan kardeşim. beni şu forumda anlayan 1-2 kişiden birisin. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Aklıma takıldı , biri bana şu brock ricin jesse walt muhabbetini anlatabilir mi? Ben walt ricin ile zehirledi sanıyodum ama burda birileri , ricin değil başka bi yöntemle zehirledi falan dedi , jesse neden walt zehirledi falan diye sinirlendi anlamadım. Olayı biraz daha açabilir mi biri o jesse-walt-brock üçlüsü muhabbetini daha detaylıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 lily of the valley ile zehirledi. evinin arka bahçesinde oturup silahla kendi kendine şişe çevirmece oynarken yanında duran saksıdaki beyaz bitki işte. çocuklar zaman zaman ondan yiyip hastalanırlarmış. ölümcül bir şey değil. kısa bir süreliğine jesse brockın ricin ile zehirlendiğini sansın diye brocka lily of the valley vermiş walter. olay o. biraz daha bir şeyler var da yeni kalktım. kahvaltıdan sonra yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 spoiler kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mithat said: Aklıma takıldı , biri bana şu brock ricin jesse walt muhabbetini anlatabilir mi? Ben walt ricin ile zehirledi sanıyodum ama burda birileri , ricin değil başka bi yöntemle zehirledi falan dedi , jesse neden walt zehirledi falan diye sinirlendi anlamadım. Olayı biraz daha açabilir mi biri o jesse-walt-brock üçlüsü muhabbetini daha detaylıca? Lan 2 gundur kendini yirtiyorsun konuyu soyle yaptin,boyle yaptin diye. Icine ettin lan konunun!niye soyluyorsun ne oldugunu spoilersiz?ukalalik diz boyu ama gorgu sifir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mithat said: Aklıma takıldı , biri bana şu brock ricin jesse walt muhabbetini anlatabilir mi? Ben walt ricin ile zehirledi sanıyodum ama burda birileri , ricin değil başka bi yöntemle zehirledi falan dedi , jesse neden walt zehirledi falan diye sinirlendi anlamadım. Olayı biraz daha açabilir mi biri o jesse-walt-brock üçlüsü muhabbetini daha detaylıca? götünle izlemeseydin anlardın belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mithat said: Aklıma takıldı , biri bana şu brock ricin jesse walt muhabbetini anlatabilir mi? Ben walt ricin ile zehirledi sanıyodum ama burda birileri , ricin değil başka bi yöntemle zehirledi falan dedi , jesse neden walt zehirledi falan diye sinirlendi anlamadım. Olayı biraz daha açabilir mi biri o jesse-walt-brock üçlüsü muhabbetini daha detaylıca? zehirleme sebebi jesse'yi gus'ın düşman olduguna ikna edip kendi cephesine çekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 mithat tam bir yilan. kuddusiye tuzak kurdu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ayip valla ya.maca gidene kadar oturp filmi izleyecektim.icine etti herif. Yuh arkadas yaaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sen de kasiniyosun yalniz. ben bu yaz basladim breaking bade, guncel bolume yetisene kadar basliktan max mesafede durdum, kimseye de soylemedim izledigimi. simdi baska bi eski dizi izliyorum. sir gibi sakliyorum herkesten. basligini uzaktan bile gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Abi o kadar adam yaziyor.kimse de bu mithat gibi zart diye olacaklari yazmadi.ayip valla.adam beni konudan uzak tutmak icin konunun icine etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 said: Eski sezonlari spoiler olmadan konuşmak serbest. Sezonun eski olması için yeni sezonun oynuyor olmasi lazım. Böylece Firefly'da, Oz'da filan istedikleri gibi konuşur insanlar; daha izlemeyen de okumasın Firefly'dan spoiler almak istemiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Oy oy oy oy , aluriel , billurlarına kurban . Bu arada , madem eski sezonlar serbest. Gus'ı walt öldürüyor , Gale'i jesse öldürüyor. ohyş. Teknik olarak 5. sezonda bitti , 5. sezondan da bir yardırasım var ama neyse. Bu arada skyler patronuyla yatıyor walt'ı aldatıyor , sonra o aldattığı adam kasketlik konuma geliyor ama korkudan bişi diyemiyor kimseye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Simdi size soru...omden size adi mithat olan birisi filmin sonucunu atarsa ,bu adi mithat olan kisinin hak edecegi sifat ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 olsa olsa bonzi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bir yukarıya bak , orda da baya bi yardırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Acik acik da yazmis...lan soyle adamlar bana forum adabi konusunda ileri geri konusuyorlar ya!?lanet olsun icimdeki insan sevgisine. Aluriel,sen de ne yanciymissin ya.kendi kendine racon kesmeler falan.devam eden filmmis,biten filmmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar