Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Mithat.sakinles dedim ama dinlememissin beni.ben filme kaldigim yerden devam edecegim.kenara cekil.arkadaslarla konusuyoruz,sagolsunlar aydinlatiyorlar beni.arada senin gibiatarlanan tiplerde oluyor ama basligin amacini baltalamamani rica ediyorum.
Film derim,dizi detim,en dogrusu olan dizi film derim.hic kimseyi ilgilendirmez.benimle ugrasmaya calismaktan vazgec.yoktun lan bir sure.beni mi ozledin ne yaptin.bulasma bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma takıldı , biri bana şu brock ricin jesse walt muhabbetini anlatabilir mi?

Ben walt ricin ile zehirledi sanıyodum ama burda birileri , ricin değil başka bi yöntemle zehirledi falan dedi , jesse neden walt zehirledi falan diye sinirlendi anlamadım. Olayı biraz daha açabilir mi biri o jesse-walt-brock üçlüsü muhabbetini daha detaylıca?
Sosyal ağlarda paylaş

lily of the valley ile zehirledi. evinin arka bahçesinde oturup silahla kendi kendine şişe çevirmece oynarken yanında duran saksıdaki beyaz bitki işte. çocuklar zaman zaman ondan yiyip hastalanırlarmış. ölümcül bir şey değil. kısa bir süreliğine jesse brockın ricin ile zehirlendiğini sansın diye brocka lily of the valley vermiş walter. olay o. biraz daha bir şeyler var da yeni kalktım. kahvaltıdan sonra yazarım.

Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Aklıma takıldı , biri bana şu brock ricin jesse walt muhabbetini anlatabilir mi?

Ben walt ricin ile zehirledi sanıyodum ama burda birileri , ricin değil başka bi yöntemle zehirledi falan dedi , jesse neden walt zehirledi falan diye sinirlendi anlamadım. Olayı biraz daha açabilir mi biri o jesse-walt-brock üçlüsü muhabbetini daha detaylıca?

Lan 2 gundur kendini yirtiyorsun konuyu soyle yaptin,boyle yaptin diye. Icine ettin lan konunun!niye soyluyorsun ne oldugunu spoilersiz?ukalalik diz boyu ama gorgu sifir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

götünle izlemeseydin anlardın belki
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

zehirleme sebebi jesse'yi gus'ın düşman olduguna ikna edip kendi cephesine çekmek.

Sosyal ağlarda paylaş

Oy oy oy oy , aluriel , billurlarına kurban .

Bu arada , madem eski sezonlar serbest. Gus'ı walt öldürüyor , Gale'i jesse öldürüyor. ohyş.

Teknik olarak 5. sezonda bitti , 5. sezondan da bir yardırasım var ama neyse.

Bu arada skyler patronuyla yatıyor walt'ı aldatıyor , sonra o aldattığı adam kasketlik konuma geliyor ama korkudan bişi diyemiyor kimseye .
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...