arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 diaboliq said: JestersTear said: Dünyanın en iyi dizisi bitti artık yaşamın anlamı Vince Gilligan'ın yeni crime/drama dizisi yapmasına bağlı. david shore(house md) bide vince abimiz 2014 te battle creek diye 13 dölümlük bir dedektiflikle ilgili bi dizi yapıcaklarmış. bence gayet süfer bir yaratıcı ekip. linki unutmuşum http://www.imdb.com/title/tt3215364/?ref_=nm_flmg_prd_1 anaaa yanlış alıntı yapmışım ama düzelttim oha.. en sevdiğim dizileri yapan adamlar birleşip voltronu oluşturup yeni dizi yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 diaboliq said: david shore(house md) bide vince abimiz 2014 te battle creek diye 13 dölümlük bir dedektiflikle ilgili bi dizi yapıcaklarmış. ne irenç bi typo la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 @goldbaren sağol kardeşim. dediğini yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Osuran_boğa said: diaboliq said: david shore(house md) bide vince abimiz 2014 te battle creek diye 13 dölümlük bir dedektiflikle ilgili bi dizi yapıcaklarmış. ne irenç bi typo la bu ahahaahahahahah yarıldım lan. düzeltmicem. ibret olsun bana hahahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 cumpilation yapcaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Marty said: su yorumu onceden okumus olsam kesin izlemezdim diziyi BAĞA MI DEDİN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 final http://www.youtube.com/watch?v=j4f4Xt2FNe0 final sahnesi içerir izlemeyen açmasın da şeyi sorcam. bu videodaki müzik nedir ya shazamı soundhoundı kullandım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 18 Easter Eggs http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/18-fun-easter-eggs-in-the-breaking-bad-series-finale?utm_campaign=socialflow&utm_source=twitter&utm_medium=buzzfeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Jesse's Revenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bu tedd de ne mal ya hala giderken bile anlayamadı galiba hala konuşuyordu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: 18 Easter Eggs http://www.buzzfeed.com/ryanhatesthis/18-fun-easter-eggs-in-the-breaking-bad-series-finale?utm_campaign=socialflow&utm_source=twitter&utm_medium=buzzfeed yarısı falan zorlama gibi ama güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://i.imgur.com/bpLJlS9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 son bölümde çok güzeldi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 1. sezon 6. bolum 13:47 saniyede sol ustten ufo giriyor goruntuye acin bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 guş lan o guş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 işleri toparladım...1.sezon,1.bölüm'e başlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Yav 16ıncı dakikadayım...acıdım ben bu adama...inşallah dünyanın dibine vuruyordur ileride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 hergün vuruyom kuru kuru kubara oluyo abi sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 KuddusiMavra said: Yav 16ıncı dakikadayım...acıdım ben bu adama...inşallah dünyanın dibine vuruyordur ileride... sen izlemeye devam et fazla da girme bu konuya, kilit bi sahne bşiey okursun görürsün bütün tadı kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 topi kapatalım ya senerist okusa çetonun yorumları hayatı sorgular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ohoo çeto böyle her bölümde "10. dakikadayım, hep o kadın yüzünden >.<" "22. dakikada arkadan geçen araba beni çok üzdü" diye topiğe girecekse işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 dizi bitmiş topic yabış yabış olmuş kokuyor, çeto yeni başlamış ve bu ortamda yorum yapıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 2k mesajıda geçti yeni konu iyi gider =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 goldbären said: KuddusiMavra said: Yav 16ıncı dakikadayım...acıdım ben bu adama...inşallah dünyanın dibine vuruyordur ileride... sen izlemeye devam et fazla da girme bu konuya, kilit bi sahne bşiey okursun görürsün bütün tadı kaçar. :) tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Grast said: 2k mesajıda geçti yeni konu iyi gider =) bitmiş dizinin nesine yeni topic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar