reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ricin ya o bakışmadan nasıl ricin hikayesi çıkardınız.ricini vermediğini zaten biliyordu ki .ricin almış olsa ölürdü zaten çocuk .doktor zamanında ricin olmadığını da sölemişti , hatta zehirlendiği maddenin bir çiçekte olduğunu söyledi ,sonra walterda o çiçekten olduğunu gösterdi .jesse olayın sadece bi tesadüf olduğunu sandı. walterın çocuğu başka bişeyle zehirleyip kendisine oyun yaptığını öğrenince delirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 lydia da kurudu gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Osuran_boğa said: ricin ya o bakışmadan nasıl ricin hikayesi çıkardınız.ricini vermediğini zaten biliyordu ki .ricin almış olsa ölürdü zaten çocuk .doktor zamanında ricin olmadığını da sölemişti , hatta zehirlendiği maddenin bir çiçekte olduğunu söyledi ,sonra walterda o çiçekten olduğunu gösterdi .jesse olayın sadece bi tesadüf olduğunu sandı. walterın çocuğu başka bişeyle zehirleyip kendisine oyun yaptığını öğrenince delirdi. aynen bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 JestersTear said: Dünyanın en iyi dizisi bitti artık yaşamın anlamı Vince Gilligan'ın yeni crime/drama dizisi yapmasına bağlı. david shore(house md) bide vince abimiz 2014 te battle creek diye 13 dölümlük bir dedektiflikle ilgili bi dizi yapıcaklarmış. bence gayet süfer bir yaratıcı ekip. linki unutmuşum http://www.imdb.com/title/tt3215364/?ref_=nm_flmg_prd_1 anaaa yanlış alıntı yapmışım ama düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi uplamayın tamam üzülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 df said: Osuran_boğa said: ricin ya o bakışmadan nasıl ricin hikayesi çıkardınız.ricini vermediğini zaten biliyordu ki .ricin almış olsa ölürdü zaten çocuk .doktor zamanında ricin olmadığını da sölemişti , hatta zehirlendiği maddenin bir çiçekte olduğunu söyledi ,sonra walterda o çiçekten olduğunu gösterdi .jesse olayın sadece bi tesadüf olduğunu sandı. walterın çocuğu başka bişeyle zehirleyip kendisine oyun yaptığını öğrenince delirdi. aynen bu olay. adam haklı beyler :D uçmuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 arcane said: Sadece ilk bölümü yayımlanmış yeni bir dizi. Aile babası bir kimya öğretmeni kanser olduğunu/öleceğini öğrenince yaşam stilini değiştiriyor. Meth lab işine giriyor. Konu Weeds çakması gibi ama stili farklı. imdb Başrolde Bryan Cranston var. Malcolm in the Middle'dan tanıyoruz kendisini. İnanılmaz yetenekli bir oyuncudur. bu filmi izlemedim. ve sıfırdan izlemeye başlayacağım. öneriyor musunuz dostlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 diaboliq said: JestersTear said: Dünyanın en iyi dizisi bitti artık yaşamın anlamı Vince Gilligan'ın yeni crime/drama dizisi yapmasına bağlı. david shore(house md) bide vince abimiz 2014 te battle creek diye 13 dölümlük bir dedektiflikle ilgili bi dizi yapıcaklarmış. bence gayet süfer bir yaratıcı ekip. linki unutmuşum http://www.imdb.com/title/tt3215364/?ref_=nm_flmg_prd_1 anaaa yanlış alıntı yapmışım ama düzelttim OH MY GOD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 KuddusiMavra said: arcane said: Sadece ilk bölümü yayımlanmış yeni bir dizi. Aile babası bir kimya öğretmeni kanser olduğunu/öleceğini öğrenince yaşam stilini değiştiriyor. Meth lab işine giriyor. Konu Weeds çakması gibi ama stili farklı. imdb Başrolde Bryan Cranston var. Malcolm in the Middle'dan tanıyoruz kendisini. İnanılmaz yetenekli bir oyuncudur. bu filmi izlemedim. ve sıfırdan izlemeye başlayacağım. öneriyor musunuz dostlar? abi burda böyle bi soru sorma sakın askjgdasgd hemen vakit kaybetmeden başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi kuddusi de kimyacı turuncu meth geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 said: 10 yıllık bir forum. Aile babası azılı kemalist bir kimya mühendisi, paticik adlı forumda trollendiğini öğrenince yaşam stilini değiştiriyor. Meth lab işine giriyor. Konu Breaking Bad çakması gibi ama stili farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 KuddusiMavra said: arcane said: Sadece ilk bölümü yayımlanmış yeni bir dizi. Aile babası bir kimya öğretmeni kanser olduğunu/öleceğini öğrenince yaşam stilini değiştiriyor. Meth lab işine giriyor. Konu Weeds çakması gibi ama stili farklı. imdb Başrolde Bryan Cranston var. Malcolm in the Middle'dan tanıyoruz kendisini. İnanılmaz yetenekli bir oyuncudur. bu filmi izlemedim. ve sıfırdan izlemeye başlayacağım. öneriyor musunuz dostlar? http://valley.newhavenindependent.org/images/sized/uploads/photos/reallycreepyguy340-350x0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 çetindaş abi her topikte combobreaker olmak zorunda mısın ya ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hic bolum beklemeden tamamini izliycek simdi overdoz olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 o bakış ricin değil o lydia o bakış, lydianin arkasında kimseyi bırakmamak gibi bir takıntısı oldugunu biliyor jesse ve lydianında ricinle gittiğini anladıgı anda tamamen özgür kalmış oldu.. ve bakıştılar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 @diaboliq ve ren.....anladım, özür dilerim :) çok şey kaçırmışım belli. @osuran boğa....bilmiyorum o dediğinden ama kötü niyetim yok gözüm.... @marty.....aynen :) walking dead'in 3 sezonunu 3 gün de bitirdiydim. lost'un son 3 sezonunu da 2 günde bitirdiydim daha yeni. bakalım breaking bad kaç günde bitecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 çetintaş, bir oturuşta 5 sezonu izle overdose ol, buna ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ahahahah... niye öyle dedin yav :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sen izleme ulan a.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 antipati yaptın ben de pontipati. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 öbür vasat dizileri bir günde oturup izleyebiliyorsan bunu bitirirsin. çok drama konuşma olursa 1-2-3-4 saniye atlayışlar ypabilirsin ama dizide gereksiz sahne yok gibi. yani ilk sezon ilk sahnedeki uçan pantolon bile beşinci sezonda geliyor yani. o derece kaliteli detaylı. bölüm sayısının az ve öz olmasından anlayacaksın zaten. gözün kapalı izle abi. öbür dizilerin onda biri amerikan propagandası da yok zatenm içinde. eleştiriyor bol bol, sağlık sistemi adalet sistemi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 çetin abi de 40lı yaşlarında çalışmasının karşılığını alamayan kimyaı bi abimiz kızına güzel bir gelecek bırakmak için turkuaz meth bişirsin. gerçi bizim ülkede kubar satar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 su yorumu onceden okumus olsam kesin izlemezdim diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar