Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

ricin

ya o bakışmadan nasıl ricin hikayesi çıkardınız.ricini vermediğini zaten biliyordu ki .ricin almış olsa ölürdü zaten çocuk .doktor zamanında ricin olmadığını da sölemişti , hatta zehirlendiği maddenin bir çiçekte olduğunu söyledi ,sonra walterda o çiçekten olduğunu gösterdi .jesse olayın sadece bi tesadüf olduğunu sandı. walterın çocuğu başka bişeyle zehirleyip kendisine oyun yaptığını öğrenince delirdi.

Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

ricin

ya o bakışmadan nasıl ricin hikayesi çıkardınız.ricini vermediğini zaten biliyordu ki .ricin almış olsa ölürdü zaten çocuk .doktor zamanında ricin olmadığını da sölemişti , hatta zehirlendiği maddenin bir çiçekte olduğunu söyledi ,sonra walterda o çiçekten olduğunu gösterdi .jesse olayın sadece bi tesadüf olduğunu sandı. walterın çocuğu başka bişeyle zehirleyip kendisine oyun yaptığını öğrenince delirdi.

aynen bu olay.
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

Dünyanın en iyi dizisi bitti

artık yaşamın anlamı Vince Gilligan'ın yeni crime/drama dizisi yapmasına bağlı.

david shore(house md) bide vince abimiz 2014 te battle creek diye 13 dölümlük bir dedektiflikle ilgili bi dizi yapıcaklarmış.

bence gayet süfer bir yaratıcı ekip.

linki unutmuşum

http://www.imdb.com/title/tt3215364/?ref_=nm_flmg_prd_1

anaaa yanlış alıntı yapmışım ama düzelttim
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Osuran_boğa said:

ricin

aynen bu olay.

adam haklı beyler :D uçmuşsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Sadece ilk bölümü yayımlanmış yeni bir dizi. Aile babası bir kimya öğretmeni kanser olduğunu/öleceğini öğrenince yaşam stilini değiştiriyor. Meth lab işine giriyor. Konu Weeds çakması gibi ama stili farklı.

imdb

Başrolde Bryan Cranston var. Malcolm in the Middle'dan tanıyoruz kendisini. İnanılmaz yetenekli bir oyuncudur.

bu filmi izlemedim.
ve sıfırdan izlemeye başlayacağım.
öneriyor musunuz dostlar?
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

JestersTear said:

Dünyanın en iyi dizisi bitti

artık yaşamın anlamı Vince Gilligan'ın yeni crime/drama dizisi yapmasına bağlı.

david shore(house md) bide vince abimiz 2014 te battle creek diye 13 dölümlük bir dedektiflikle ilgili bi dizi yapıcaklarmış.

bence gayet süfer bir yaratıcı ekip.

linki unutmuşum

http://www.imdb.com/title/tt3215364/?ref_=nm_flmg_prd_1

anaaa yanlış alıntı yapmışım ama düzelttim

OH MY GOD!
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

arcane said:

Sadece ilk bölümü yayımlanmış yeni bir dizi. Aile babası bir kimya öğretmeni kanser olduğunu/öleceğini öğrenince yaşam stilini değiştiriyor. Meth lab işine giriyor. Konu Weeds çakması gibi ama stili farklı.

imdb

Başrolde Bryan Cranston var. Malcolm in the Middle'dan tanıyoruz kendisini. İnanılmaz yetenekli bir oyuncudur.

bu filmi izlemedim.

abi burda böyle bi soru sorma sakın askjgdasgd

hemen vakit kaybetmeden başla.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

arcane said:

imdb

bu filmi izlemedim.

http://valley.newhavenindependent.org/images/sized/uploads/photos/reallycreepyguy340-350x0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

@diaboliq ve ren.....anladım, özür dilerim :) çok şey kaçırmışım belli.
@osuran boğa....bilmiyorum o dediğinden ama kötü niyetim yok gözüm....
@marty.....aynen :) walking dead'in 3 sezonunu 3 gün de bitirdiydim.
lost'un son 3 sezonunu da 2 günde bitirdiydim daha yeni.
bakalım breaking bad kaç günde bitecek :)
Sosyal ağlarda paylaş

öbür vasat dizileri bir günde oturup izleyebiliyorsan bunu bitirirsin. çok drama konuşma olursa 1-2-3-4 saniye atlayışlar ypabilirsin ama dizide gereksiz sahne yok gibi.

yani ilk sezon ilk sahnedeki uçan pantolon bile beşinci sezonda geliyor yani. o derece kaliteli detaylı. bölüm sayısının az ve öz olmasından anlayacaksın zaten. gözün kapalı izle abi. öbür dizilerin onda biri amerikan propagandası da yok zatenm içinde. eleştiriyor bol bol, sağlık sistemi adalet sistemi vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...