Osirix Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 gg iyi bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 final bölümü izledim.kendimi şu anda çok garip hissediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 net bitti. iyi dizi. legendary rafına kaldıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sabonis said: hafif hasta ruhlu - takıntılı tarzlı mesajlar atıyordun da, şu sonuncu ile iyice boku çıktı :D sana ne kim ne izlicekse izler ahah. adama bak yav :D aşkolsun. kalbimi kırdın.. gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Litminov said: babylon 5 dışında saydıklarının hepsine 3-4 bölüm bakmıştım ve hiç birini sevemedim ben. title gelmesi lazım direkt en zevksiz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi bende bir önyargı oluşuyor herkesin dilinden düşmeyen dizileri seyredemiyorum nedense. aynısı lost'ta da oldu mesela o kadar önerdiler hiç sevmedim. polisiye dizilerini de sevmem zaten. yoksa drama severim deadwood, mad men, boardwalk empire, sopranos falan severek izlediğim diziler arasında dizi kültürüm yok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Hipster detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sabonis said: güzeldi. bu arada göndermeleri, mesajları falan yakalayanlar yazsınlar, illa ki kaçırmışızdır bir çoğunu. lazerlerin sniper olmadığına %100 emin olan başka kim vardı :D valla dilde böyle bi kalıp olduğundan gönderme falan sayılır mı bilmem ama "I am the guy who wants to end this ridiculous conversation" muhabbeti ve walterın onların bölgeyi (evin oraya) girmiş olması :D (tabi evin orası biraz saçma gibi eheh) bi de son sahnenin walter'ın evin altında paraları bulamadığı sahne benim görebildiğim, diğerleri de yazılmış işte die tryin etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Lancelion said: the wire izlememiş adam eksiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 tek eksigimiz o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Aklımın bi köşesinde dursun da işten atılınca da The wire'a başlayayım. Bitti mi o dizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben sağlam bir flashback bekliyordum walt'un gençliğine. gretchen ve grey matter zamanlarına falan. yani psikanalitik çözümlemenin daha yoğun olduğu, derine inildiği sahneler yerine, daha şiirsel sahnelerle bitirmeyi tercih ettiler, walt'ın temizleme operasyonu vs. 2-3 bölüm önce de yazmıştım, walt'un güç istencini belirgin hale getirdiler, olayı aileden falan çıkardılar diye. bu bölüm yeni pek bir şey sunamadı o açıdan... walt'un "başardığı" bir bölüm oldu sadece ek olarak. olsun tabi yine de harika bir diziydi ve bence çok da motivational idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 biraz da gülelim http://24.media.tumblr.com/94d6e7fe5de5e8df481d71cc8b59e2ad/tumblr_mhesot1eYy1qadqfco2_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 son... amcanın sigara içemeye çalışırken patlatması jessi nin risin konuşmasını duyup o bakışlarla veda etmeleri girişten bitime kadar on numara olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 MeSh said: net bitti. iyi dizi. legendary rafına kaldıralım. NE BİTTİ öyle ya ne bitti arkadaş aktı resmen... Bir bölüm önceki fırtına öncesi sessizliği mi dersin final mi dersin OFFFFFFFFFFFFFFFF... http://www.angelmapper.com/img/misc/TrippinBallsAwesome.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 jesse'nin arabayla ayrıldığı sahnede direkt şu aklıma geldi ahah http://www.izlesene.com/video/ask-i-memnu-behlul-cildirirsa/1222118 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 izlerken hisokaya bağladım http://www.youtube.com/watch?v=P4gPdZ8W9Ec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 moncici said: ben sağlam bir flashback bekliyordum walt'un gençliğine. gretchen ve grey matter zamanlarına falan. yani psikanalitik çözümlemenin daha yoğun olduğu, derine inildiği sahneler yerine, daha şiirsel sahnelerle bitirmeyi tercih ettiler, walt'ın temizleme operasyonu vs. 2-3 bölüm önce de yazmıştım, walt'un güç istencini belirgin hale getirdiler, olayı aileden falan çıkardılar diye. bu bölüm yeni pek bir şey sunamadı o açıdan... walt'un "başardığı" bir bölüm oldu sadece ek olarak. olsun tabi yine de harika bir diziydi ve bence çok da motivational idi. fb değilde geçmişi andıran bir sahne varmış walt hakkında ama bütçe yüzünden kaldırmışlar çekip sanırım, dvdde gelicek spo walt işi bitirmek için döndüğü zaman eski bir öğrencisi bunu fark ediyor ve arasında geçen dialog geçmişe yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 kimse yazmamış da Walt'un açık açık "I did it for me" demesi de çok önemliydi bence ya. Onun dışında loose endleri kapattıkları tertemiz bir final olmuş. Sezonun en iyi bölümlerinin finaller olmak zorunda olmadığını House'dan öğrenmiştik zaten; Breaking Bad de bütün açık kapıları kapatıp perfect closure yapmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 moncici said: ben sağlam bir flashback bekliyordum walt'un gençliğine. gretchen ve grey matter zamanlarına falan. yani psikanalitik çözümlemenin daha yoğun olduğu, derine inildiği sahneler yerine, daha şiirsel sahnelerle bitirmeyi tercih ettiler, walt'ın temizleme operasyonu vs. 2-3 bölüm önce de yazmıştım, walt'un güç istencini belirgin hale getirdiler, olayı aileden falan çıkardılar diye. bu bölüm yeni pek bir şey sunamadı o açıdan... walt'un "başardığı" bir bölüm oldu sadece ek olarak. olsun tabi yine de harika bir diziydi ve bence çok da motivational idi. aynen abi hislerime tercüman oldun.grey matter ve kepçe kulak çifti aralarında ne geçti neler oldu bilinmiez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ne dvd si lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 tadı damağımda kaldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben bu diziye daha baslamadım ya ne sanslıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar