Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

abi bende bir önyargı oluşuyor herkesin dilinden düşmeyen dizileri seyredemiyorum nedense. aynısı lost'ta da oldu mesela o kadar önerdiler hiç sevmedim. polisiye dizilerini de sevmem zaten. yoksa drama severim deadwood, mad men, boardwalk empire, sopranos falan severek izlediğim diziler arasında dizi kültürüm yok değil
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

güzeldi. bu arada göndermeleri, mesajları falan yakalayanlar yazsınlar, illa ki kaçırmışızdır bir çoğunu.

lazerlerin sniper olmadığına %100 emin olan başka kim vardı :D

valla dilde böyle bi kalıp olduğundan gönderme falan sayılır mı bilmem ama "I am the guy who wants to end this ridiculous conversation" muhabbeti ve walterın onların bölgeyi (evin oraya) girmiş olması :D (tabi evin orası biraz saçma gibi eheh) bi de son sahnenin walter'ın evin altında paraları bulamadığı sahne benim görebildiğim, diğerleri de yazılmış işte die tryin etc

Sosyal ağlarda paylaş

ben sağlam bir flashback bekliyordum walt'un gençliğine. gretchen ve grey matter zamanlarına falan.

yani psikanalitik çözümlemenin daha yoğun olduğu, derine inildiği sahneler yerine, daha şiirsel sahnelerle bitirmeyi tercih ettiler, walt'ın temizleme operasyonu vs.

2-3 bölüm önce de yazmıştım, walt'un güç istencini belirgin hale getirdiler, olayı aileden falan çıkardılar diye. bu bölüm yeni pek bir şey sunamadı o açıdan... walt'un "başardığı" bir bölüm oldu sadece ek olarak.

olsun tabi yine de harika bir diziydi ve bence çok da motivational idi.

Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

ben sağlam bir flashback bekliyordum walt'un gençliğine. gretchen ve grey matter zamanlarına falan.

yani psikanalitik çözümlemenin daha yoğun olduğu, derine inildiği sahneler yerine, daha şiirsel sahnelerle bitirmeyi tercih ettiler, walt'ın temizleme operasyonu vs.

2-3 bölüm önce de yazmıştım, walt'un güç istencini belirgin hale getirdiler, olayı aileden falan çıkardılar diye. bu bölüm yeni pek bir şey sunamadı o açıdan... walt'un "başardığı" bir bölüm oldu sadece ek olarak.

fb değilde geçmişi andıran bir sahne varmış walt hakkında ama bütçe yüzünden kaldırmışlar çekip sanırım, dvdde gelicek

spo

walt işi bitirmek için döndüğü zaman eski bir öğrencisi bunu fark ediyor ve arasında geçen dialog geçmişe yönelik

Sosyal ağlarda paylaş

kimse yazmamış da

Walt'un açık açık "I did it for me" demesi de çok önemliydi bence ya.

Onun dışında loose endleri kapattıkları tertemiz bir final olmuş. Sezonun en iyi bölümlerinin finaller olmak zorunda olmadığını House'dan öğrenmiştik zaten; Breaking Bad de bütün açık kapıları kapatıp perfect closure yapmış resmen.

Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

aynen abi hislerime tercüman oldun.grey matter ve kepçe kulak çifti aralarında ne geçti neler oldu bilinmiez..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...