Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burdaki yorumları okuyup (spoiler'lar hariç) izledim bölümü. Muhteşem süper müper diyince bildiğin hayal kırıklığı oldu. Ortalama kalitede bir breaking bad bölümüydü bence.

Spoiler

Dizinin grey tech'e bağlanan bi sonla biteceği belliydi açıkçası. çok yarım bırakıldı o olay. Ne zaman çıkacaklar diye bekliyordum. Lydia'nın bu grup için çalıştığı ve Walter White'ı kullandıklarını vs düşünüyordum. Biraz daha farklı biyerden bağlayacaklar muhtemelen.

Bunun ötesinde bildiğin içim acıyor. Son bölüme geldik ve bir daha BB yeni bölümü çıkmayacak. Umarım iyi bağlarlar ve herkesin tatmin olacağı hakettiği şekilde biter dizi.

5. Sezon 14. bölüm final yapılsaydı tatmin edici bi son olurdu bence. Okadar kaliteli bir bölümü yayınlayıp onun altında bi bölümle bitirmezler umarım.

Yazıldığı gibi son 2 dk'daki müzik çok iyi gitmiş.

Mesaj tarihi:
Bölüm muhteşem, çünkü standart twisti bol bölümler gibi değil daha çok ara bölüm gibi ama aslında oyunculuğun yine standartların epey üstünde olduğu bölüm arabada giderken marienin yüz ifadesiyle başlayan değişim inanılmaz devam etti, todd ayrıca inanılmazdı.

walta zaten artık bişi demeye gerek yok.
Mesaj tarihi:
Grast said:

Burdaki yorumları okuyup (spoiler'lar hariç) izledim bölümü. Muhteşem süper müper diyince bildiğin hayal kırıklığı oldu. Ortalama kalitede bir breaking bad bölümüydü bence.

Spoiler

Dizinin grey tech'e bağlanan bi sonla biteceği belliydi açıkçası. çok yarım bırakıldı o olay. Ne zaman çıkacaklar diye bekliyordum. Lydia'nın bu grup için çalıştığı ve Walter White'ı kullandıklarını vs düşünüyordum. Biraz daha farklı biyerden bağlayacaklar muhtemelen.

Bunun ötesinde bildiğin içim acıyor. Son bölüme geldik ve bir daha BB yeni bölümü çıkmayacak. Umarım iyi bağlarlar ve herkesin tatmin olacağı hakettiği şekilde biter dizi.

5. Sezon 14. bölüm final yapılsaydı tatmin edici bi son olurdu bence. Okadar kaliteli bir bölümü yayınlayıp onun altında bi bölümle bitirmezler umarım.

spoiler

Abi sen grey matter olayını tam anlamadın sanırım, oraları bir daha izle oraya bağlanan bir şey yok ,o tamamen o anda tesadüfen waltın umudunun tamamını yitirdikten sonra daha yarım kalan bir işi olduğunu onuda walter değil heisenbergin çözebeiliceğini gördü işte. yoksa daha gray matter felan görmeyiz

Mesaj tarihi:
reampage said:

Grast said:

Spoiler

spoiler

Abi sen grey matter olayını tam anlamadın sanırım, oraları bir daha izle oraya bağlanan bir şey yok ,o tamamen o anda tesadüfen waltın umudunun tamamını yitirdikten sonra daha yarım kalan bir işi olduğunu onuda walter değil heisenbergin çözebeiliceğini gördü işte. yoksa daha gray matter felan görmeyiz

spoiler

O yarım kalan iş kısmını anladımda. Eğer dediğin gibiyse ben fazla grey olayı üstüne takıldım. O bizim için bi boka yaramadı tarzı açıklamalar üstüne hırs yapıp onların üstüne gidecek gibi bir hisse kapıldım ama sanırım senin dediğin gibi kendiyle bir iç hesaplaşma içine girmesi daha mantıklı geliyor şu an sen söyleyince.

Oyunculuklar vs güzel demişsin. Şu an kadar izlediğim tüm bölümlerde oyunculuklar çekimler vs en üst düzeydeydi zaten. Şimdi son 15 dk'yı tekrar izledim. Cidden muhteşem denecek boyutta değil be abi bence.

Mesaj tarihi:

gray matter

orda zaten firma uyusturucu ile savas için 28 milyon dolarlık yatırım yapıyoruz diye PR yapmak için tvye çıkyıor işte Walter white adı kötüye çıkınca onlarlada ilişkisi olunca onlar doğal olarak PR yapmak zorunda kalıyorlar firmanın ismi kötülenmesin diye, gayet güzel bağlıyorlar orayıda. yoksa o anda kadının cümlesi ile kendiyle iç hesaplaşması.

Mesaj tarihi:

Her şeyin arkasında Walter Jr. varmış!

http://i.imgur.com/G9lWz4z.jpg

Jesse'nin evi de 322 numaraymış. o.O

https://maps.google.co.uk/maps?q=322+16th+St+SW+Albuquerque,+NM+87104&hl=en&ll=35.087329,-106.665668&spn=0.001271,0.002181&sll=35.087836,-106.665823&sspn=0.00128,0.002181&hnear=322+16th+St+SW,+Albuquerque,+Bernalillo,+New+Mexico+87104,+United+States&t=m&z=19&layer=c&cbll=35.087329,-106.665668&panoid=yfGKRTCLNfoPxPXVbvPWfw&cbp=12,15.33,,0,0

Mesaj tarihi:
Nigger_of_the_sand said:

ya walter'ı kaçıran adamı biyerden çok pis gözüm ısırıyo ama imdb'de aratamıyorum dizide karakterin adı geçmiyo çünkü. böyle şerif üniformasıyla geliyo gözümün önüne nedense ama nerden

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Forster
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...