reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 vay amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 spoah lan biri ölsün abi artık orda yeter, bu sezon kimse ölmedi daha zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 lan orda biter mi ya allah belanızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 BaaL said: sezon başından beri "breaking bad de sıçtı ya bitirsinler ya walt'un operasyon geri başlasın" derken rekor bir bölüm oldu valla. abi zaten final sezonunun başında insanlar nasıl ya bitirsinler yada walt operasyoan geri dönsün diyebilir ki, final sezonu demişe herifler zaten 16 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Aket-Atum said: Bu dizinin çekimleri çok iyi, sahneler falan baya bir yardırıyor da genel olarak abartılıyor bence. Kötü dizi değil ama çoğu kişinin dediği gibi "ağbiiii hayatımda izlediğim en iyi diziii" de değil. Rome var lan. I have so little... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 gelmiş geçmiş en iyi dizi bölümlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ben yeni izliyorum 3. sezonun 5. bölümünü bitirdim ama bence de meh yani, ilerde ivmeleniyor mu bilmiyorum ama yan karakterler falan çok meh yani bilemiyorum. ilk 2.5 sezon için bu kadar abartılmayı haketmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bence en iyi sezonlar ilk 3 sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 kisiye gore tabii zevk meseleside benim icinde en iyi degil. guzel dizi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Abi The Wire gibi bir yapım varken en iyiliği tartışılabilir zaten, bencede en iyi değil ama en sevdiğim 2-3 diziden biri, the wire belki çoğu niteliği ile daha bir yapım ama ben bunu daha çok seviyorum. Hatta Jesse bir röportajında bizi The Wire'la kıyaslıyorlar bu inanılmaz felan diyordu, hakketen kıyaslanması bile bence çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zevk meselesi abi.. bence the wire super ama bsg tercihim her daim. hastasiyim hele son bolum. ne biliyim adama icin savasasim falan geliyordu. zevk isi sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Aynen abi işte, herkez farklı bişi yakalayabiliyor böle top dizilerde o onun favorisi oluyor, yoksa hepsi inanılmaz kurgulanmış, özenilmiş hikayeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 reampage said: Abi The Wire gibi bir yapım varken en iyiliği tartışılabilir zaten daha 1 sayfa geride koyduk ya ahahah http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zIom3LSbB0I bu arada ben final sezonu olduğunu unutmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu arada have an a-1 day O sahne bence bu bölümün en iyisiyidi ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 laaaaan son 10 dakkasında 4-5 kere durdurdum , ara vere vere izledim resmen. Çok gerildim anasını satayım. Bi de öyle yerde bıraktılar ki, kurtuluş yok. Toddun sülale adanalı, "o silah çıktıysa kan akacak aga" demişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu arada Walt'ın yenilgiyi kabullenmesi ve pes etmesi bence çok başarılıydı, heriflere forget it demesi hanki görünce hani son ana kadar family first mottosuna sağdık kalması, Hank dahil buna. Birde son sahnede ben verdim Jesseye emmysini hak etti o sahnede en iyi oynayan oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Aket-Atum said: Bu dizinin çekimleri çok iyi, sahneler falan baya bir yardırıyor da genel olarak abartılıyor bence. Kötü dizi değil ama çoğu kişinin dediği gibi "ağbiiii hayatımda izlediğim en iyi diziii" de değil. Rome var lan. Rome mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Hank=Neo hank ve gomez'in kurtulmalarinin mumkunati yok orda. todd ve tayfasi, hank ve gomez daha arabanin arkasina gecmeden ates etmeye basliyorlar, ne yani hank o gobekle kursundan hizli mi hareket edebiliyor AHAHAHAHAHAH birde hank ordan sag kurtulursa, hero cop murrica fuck yeah ayagina, sacmaligin daniskasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi ona gelene kadar daha çok detay var tartışılacak o sahnede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ağır spo ve kesin bilgi. Jesse ölücek son sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BTvc4nTCMAAzRJx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 oha. ayakta seyrettim mk. hatta copy paste ile şunları yazıp, fotoğraftan sonrasını tekrar seyredeceğim. 5x13 hali hazırda çatışmada ölen yok; bu noktadan sonra da yaralanan olsa da ölen olmayacaktır. silah/adam gücü karşılaştırmasını düşünecek olursak hank'in, walter'ı bırakması gerekecek. buradaki soru şu: jesse çatışmadan kaçabildi mi? eğer kaçamadıysa walter, jesse'yi de yanında götürecektir. çünkü bu bölümde de gördük ki walter, hank'i öldürebilecek gibi gözükmüyor. diğer yandan, hank ve gomez, eğer telefon konuşmasını kaydettilerse zaten büyük bir adım attılar yakalamaya doğru. dolayısıyla da walter elini kolunu sallayarak gezemez. bunu da arabanın bagajındaki silaha, ilk bölümde komşusunun kendini görünce şaşırmasına; a.k.a. kaçak olmasına bağlayabiliriz. oradan sonra ne olur bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ahmedinejad said: https://pbs.twimg.com/media/BTvc4nTCMAAzRJx.jpg hahaahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Bu dizi bitmesin. Biri birşeyler yapsın. http://i745.photobucket.com/albums/xx100/evomot/nooooooooo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ZaugnaKhaldun said: oha. ayakta seyrettim mk. hatta copy paste ile şunları yazıp, fotoğraftan sonrasını tekrar seyredeceğim. 5x13 hali hazırda çatışmada ölen yok; bu noktadan sonra da yaralanan olsa da ölen olmayacaktır. silah/adam gücü karşılaştırmasını düşünecek olursak hank'in, walter'ı bırakması gerekecek. buradaki soru şu: jesse çatışmadan kaçabildi mi? eğer kaçamadıysa walter, jesse'yi de yanında götürecektir. çünkü bu bölümde de gördük ki walter, hank'i öldürebilecek gibi gözükmüyor. diğer yandan, hank ve gomez, eğer telefon konuşmasını kaydettilerse zaten büyük bir adım attılar yakalamaya doğru. dolayısıyla da walter elini kolunu sallayarak gezemez. bunu da arabanın bagajındaki silaha, ilk bölümde komşusunun kendini görünce şaşırmasına; a.k.a. kaçak olmasına bağlayabiliriz. oradan sonra ne olur bilemiyorum tabi. son abi ordan biri ölmezse ama çok yazık olur diziye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar