Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

sezon başından beri "breaking bad de sıçtı ya bitirsinler ya walt'un operasyon geri başlasın" derken rekor bir bölüm oldu valla.

abi zaten final sezonunun başında insanlar nasıl ya bitirsinler yada walt operasyoan geri dönsün diyebilir ki, final sezonu demişe herifler zaten 16 bölüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi The Wire gibi bir yapım varken en iyiliği tartışılabilir zaten, bencede en iyi değil ama en sevdiğim 2-3 diziden biri, the wire belki çoğu niteliği ile daha bir yapım ama ben bunu daha çok seviyorum.

Hatta Jesse bir röportajında bizi The Wire'la kıyaslıyorlar bu inanılmaz felan diyordu, hakketen kıyaslanması bile bence çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hank=Neo

hank ve gomez'in kurtulmalarinin mumkunati yok orda. todd ve tayfasi, hank ve gomez daha arabanin arkasina gecmeden ates etmeye basliyorlar, ne yani hank o gobekle kursundan hizli mi hareket edebiliyor AHAHAHAHAHAH

birde hank ordan sag kurtulursa, hero cop murrica fuck yeah ayagina, sacmaligin daniskasi olur.

Sosyal ağlarda paylaş

oha.

ayakta seyrettim mk.

hatta copy paste ile şunları yazıp, fotoğraftan sonrasını tekrar seyredeceğim.

5x13

hali hazırda çatışmada ölen yok; bu noktadan sonra da yaralanan olsa da ölen olmayacaktır. silah/adam gücü karşılaştırmasını düşünecek olursak hank'in, walter'ı bırakması gerekecek. buradaki soru şu: jesse çatışmadan kaçabildi mi? eğer kaçamadıysa walter, jesse'yi de yanında götürecektir.

çünkü bu bölümde de gördük ki walter, hank'i öldürebilecek gibi gözükmüyor.

diğer yandan, hank ve gomez, eğer telefon konuşmasını kaydettilerse zaten büyük bir adım attılar yakalamaya doğru. dolayısıyla da walter elini kolunu sallayarak gezemez. bunu da arabanın bagajındaki silaha, ilk bölümde komşusunun kendini görünce şaşırmasına; a.k.a. kaçak olmasına bağlayabiliriz.

oradan sonra ne olur bilemiyorum tabi.

Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

oha.

ayakta seyrettim mk.

hatta copy paste ile şunları yazıp, fotoğraftan sonrasını tekrar seyredeceğim.

5x13

hali hazırda çatışmada ölen yok; bu noktadan sonra da yaralanan olsa da ölen olmayacaktır. silah/adam gücü karşılaştırmasını düşünecek olursak hank'in, walter'ı bırakması gerekecek. buradaki soru şu: jesse çatışmadan kaçabildi mi? eğer kaçamadıysa walter, jesse'yi de yanında götürecektir.

çünkü bu bölümde de gördük ki walter, hank'i öldürebilecek gibi gözükmüyor.

diğer yandan, hank ve gomez, eğer telefon konuşmasını kaydettilerse zaten büyük bir adım attılar yakalamaya doğru. dolayısıyla da walter elini kolunu sallayarak gezemez. bunu da arabanın bagajındaki silaha, ilk bölümde komşusunun kendini görünce şaşırmasına; a.k.a. kaçak olmasına bağlayabiliriz.

oradan sonra ne olur bilemiyorum tabi.

son

abi ordan biri ölmezse ama çok yazık olur diziye ya.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...