mani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 spoilersız köyden mi geldin be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hmm hmm bölüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 flash-forward yapilan kisimda yemege 52 yazmasi kafami karistirdi.gercekten dogum gunu muydu yoksa kalan gun sayisi miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çok iyi başladı bence. umarım çıtayı yükselterek devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 spoylır olabilecek soru saul un waltera verdiği poşet içindeki şey neydi ? çocuk ya patlatsaydı hepimiizi he ayağı falanda yaptı hani. hiç hatırlıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/02/memes-magnets-you-cant-explain-that.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Predator said: spoylır olabilecek soru saul un waltera verdiği poşet içindeki şey neydi ? çocuk ya patlatsaydı hepimiizi he ayağı falanda yaptı hani. hiç hatırlıyamadım walter'ın küçük çocuğu zehirlemeden önce pinkman ın cebinden çaldırdığı sigara. gus ı öldürmek için kullanacakları risin li sigara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://static.tvtome.com/images/genie_images/story/2012_usa/b/BreakingBad-Infographic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 i am criminal yow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bullbird said: bu sezon 2 sezon gibi gosterilcek,8 bolum bu sene 8 bolum seneye seklinde abi böyle olması saçma ya 4 ay arayla gelecekmiş ikinci 8 bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 goldbären said: Bullbird said: bu sezon 2 sezon gibi gosterilcek,8 bolum bu sene 8 bolum seneye seklinde abi böyle olması saçma ya 4 ay arayla gelecekmiş ikinci 8 bölüm 4 ay yine iyiymis sdfsd 1 sene falan bekletmiyolar en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 2013 olarak gozukuyor bazi sitelerde, 4 ay ara olacagi nerde yaziyo final season april 2013 olarak gordum bir yerde bunu da: direk christmas'da yeni bolum baslatmayacaklarina gore mantıklı geldi game of thrones mesela april 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bi dolu dizide yapıyorlardı zaten bunu daha önceden de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 yok acaba ara 4 ay mı daha uzun mu diye tutuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi sene derken koskoca 12 ay kastedilmiyor. aralik'da 1 ay sonrasi icin de seneye diyebilirsin sdf. 16 bolum fazla zaten tek sezon icin. o yuzden uzun ara veriyorlar. eylul'de sezon arasi verecek iste. 4 ay desen al sana yil 2013. said: In a recent interview Cranston announced the news of how the new 16-episode season 5 will be set up; “We’re splitting it. We’re going to shoot the first eight, then take a four-month production break, then the rest will air next year.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi neden bu dizinin efsane olduğunu söylemediniz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 otur izle bir bölümünü işsiz güçsüz adamsın zaten anlarsın neden dediğimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 720p düşmüş erkenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 mike ağırlıklı bir bölüm ve harikaydı,mike yaşlı kurt adamım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bu sezon net hızlı başladı. çok iyi çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben bu bölümdeki kızı tam çıkaramadım. önceden var mıydı? varsa neyin nesiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 goldbären said: ben bu bölümdeki kızı tam çıkaramadım. önceden var mıydı? varsa neyin nesiydi? gus icin calisiyo sanirim,son bolumde mike metilamin bulabilir misin dediginde cevap gelmedi ama evet saydik orayi,walterı aradi falan filan.sanirim kimyasallari getiren bu kadin.gus icin calisiyo yani,onceden yoktu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 üstteki mesaj tamamen alıntı yapılmış. /lifetimeban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar