Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

02

Resmen ilerleyemedi dizi ya. Bu bölüm neydi yani.
2 tane olayımız var başka bişey yok.
jesse ayrı triplerde.
walt gus'a ayar oldu.

e bu mu yani 45 dk. koca bir hafta. versene araya 1-2 action
Ama bu bölüm aslında asıl adamın Mike olabiliceği hissine kapıldım o bar sohbetindeki replikler ve tavırlardan sonra..

Mesaj tarihi:

walt gus'ın evinin onunde arabada otururken şapkayı takıp heisenberg'e donustuğu andaki muzik değişimi inanılmazdı resmen. bi anda sahnenin havası değişti. adamların çekimleri muhteşem ama hakkaten bu haftaki rip baya kotuydu.

Mesaj tarihi:
hızlı koşan atın boku seyrek düşer diye bi söz var.. yavaş gidiyorsa vardır bi bildikleri diyorum ben, daha bi merakla bekliyorum. half measure gibi bi bölüm daha izleyebilsem yeter bana.
Mesaj tarihi:

yavaştı falan ama çok iyi hissettirdiler be abi jesse nin bunalımını, walt ın tedirgenliğini, hızlı anlatılabilirdi belki ama bu kadar iyi veremezlerdi o ruh hallerini

Mesaj tarihi:

s04e03

bu bölümün ilk 20 dakikasında gerçekten sıkıldım abi. kesmedi yani, artık bişeyler olsun.. tamam yavaş gitsin falan ama boku çıkmasın yeaa.

Mesaj tarihi:
divxplanet altyazıyı geç yayınlıyor. indivx in de sistemi bozulmuş sanırım ulaşamıyorum. eline geçen linkini koyabilir mi üçünce bölüme ait türkçe altyazının, teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Online dizi izleme sitelerinden birinde 720p yayınlanıyor her pazartesi altyazılı haliyle ben oradan takip ediyorum isteyene link atayım. Burada paylaşmak yasaktı sanırım.

Jesse'nin tripleri çok fena çocuk kafayı yedi resmen. En son evindeki o insanlara para dağıtması falan çok korkunçtu. Hank'in eline o lab notları geçecek diye bekleniyordu zaten. Şu an Walter dışında bütün karakterler ağır bunalımda (Hank, Mike ve özellikle Jesse) bence bu sezon yavaş yavaş ilerliyor ama çok fena dağıtacak hepimizi öyle bir şey bekliyorum. Ayrıca Walter o silahı kesin ve kesin bir yerde kullanacak ama nerde bakalım.

Mesaj tarihi:
başlıyor sanırım artık. uzun ve bayık bi sezon girişi oldu. daha sonra ÇOGZELDİ ABİ diye salyalar saçabilme potansiyelim olduğu için laf etmiyorum. hadi bakalım.
Mesaj tarihi:
abi lütfen diziye kötü vs demeyin, çok üzülüyorum ben siz öyle diyince. ayrıca bi sıkılmayan ben miyim ya bu diziyi izlerken? (tabi fly bölümü biraz baymıştı ama yine keyifle izlemiştim)

nese, gogo yeni bölüm.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...