mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 immerse her zaman olduğu gibi bok gibi release yaptı. webdl indirin çok iyi kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 goldbären said: ingilizce altyazıyı nerden buluyoruz? divxplanetçiler geç koyuyo düdük makarnaları. addic7ed.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 of rip çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bu bölüm biraz bayık geldi ama release ler kalitesizdi cidden,belki ondan oyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 02 Resmen ilerleyemedi dizi ya. Bu bölüm neydi yani. 2 tane olayımız var başka bişey yok. jesse ayrı triplerde. walt gus'a ayar oldu. e bu mu yani 45 dk. koca bir hafta. versene araya 1-2 action Ama bu bölüm aslında asıl adamın Mike olabiliceği hissine kapıldım o bar sohbetindeki replikler ve tavırlardan sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çekimleri çok kaliteli normalde, geçtiğimiz hafta nispeten iyiydi de bu hafta baya yetersizi düşmüş. sezon bitiminde hd indirip tekrar izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 action diye diye rubiconun başını yedi izleyici. bunda olmaz ama aynısı kasmayın boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 walt gus'ın evinin onunde arabada otururken şapkayı takıp heisenberg'e donustuğu andaki muzik değişimi inanılmazdı resmen. bi anda sahnenin havası değişti. adamların çekimleri muhteşem ama hakkaten bu haftaki rip baya kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hızlı koşan atın boku seyrek düşer diye bi söz var.. yavaş gidiyorsa vardır bi bildikleri diyorum ben, daha bi merakla bekliyorum. half measure gibi bi bölüm daha izleyebilsem yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 3 de olanlardan sonra 4. yavaş girsinler abi zaten kediden daha şanslı çıktılar bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yavaştı falan ama çok iyi hissettirdiler be abi jesse nin bunalımını, walt ın tedirgenliğini, hızlı anlatılabilirdi belki ama bu kadar iyi veremezlerdi o ruh hallerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 s04e03 bu bölümün ilk 20 dakikasında gerçekten sıkıldım abi. kesmedi yani, artık bişeyler olsun.. tamam yavaş gitsin falan ama boku çıkmasın yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 divxplanet altyazıyı geç yayınlıyor. indivx in de sistemi bozulmuş sanırım ulaşamıyorum. eline geçen linkini koyabilir mi üçünce bölüme ait türkçe altyazının, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bugün larry crowne'i izledim, abimiz oynuyordu. İlk üç sezonu tekrar bi izleyesim geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 of çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Online dizi izleme sitelerinden birinde 720p yayınlanıyor her pazartesi altyazılı haliyle ben oradan takip ediyorum isteyene link atayım. Burada paylaşmak yasaktı sanırım. Jesse'nin tripleri çok fena çocuk kafayı yedi resmen. En son evindeki o insanlara para dağıtması falan çok korkunçtu. Hank'in eline o lab notları geçecek diye bekleniyordu zaten. Şu an Walter dışında bütün karakterler ağır bunalımda (Hank, Mike ve özellikle Jesse) bence bu sezon yavaş yavaş ilerliyor ama çok fena dağıtacak hepimizi öyle bir şey bekliyorum. Ayrıca Walter o silahı kesin ve kesin bir yerde kullanacak ama nerde bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 jesse dışında sıkıcı 2 bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 başlıyor sanırım artık. uzun ve bayık bi sezon girişi oldu. daha sonra ÇOGZELDİ ABİ diye salyalar saçabilme potansiyelim olduğu için laf etmiyorum. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi lütfen diziye kötü vs demeyin, çok üzülüyorum ben siz öyle diyince. ayrıca bi sıkılmayan ben miyim ya bu diziyi izlerken? (tabi fly bölümü biraz baymıştı ama yine keyifle izlemiştim) nese, gogo yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 fly bölümü için bütün sezonlar çekilmiş olabilir eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu dizi böyle beyler yerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 4üncü bölümde hareketlendi biraz, süper gidiyo şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi breaking bad'e gelmis sikiciydi aksiyon yoktu diyorsunuz. yahu dizinin tum olayi gercekligi, ruh halini super yansitmasi vs. super gidiyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Superb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 baya yavaşlamışlardı son bölümlerde fena giricekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar