DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aquila said: game of thronesa laf eden adamin begendigi seyin yuzune bakmam. sibel kekilli dışında izlemek için bi neden bulabiliyorsan tamam,takıl. arka sokakların diyalog yazarları bile daha çok çalışıyordur game of thrones'unkinden. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 banlayın beni dogmeat yerine beni banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eheh mesajlarini bile okumaya gerek yokmus halbuki, sadece dizi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ağır trollüyor dogmeat. ciddiyse garip ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tavukcu ve japon abi tavukcu bicagi eline alinca yanimdaki arkadasa dedim japonu kesicek diye, hadi len niye ki dedi. COK IYIYIM LAN. elemanin oldurulme sebebi cinayet mekanindakiler tarafindan gorulmesi, bu sekilde oldurulmesi de jesse ve walter'a goz dagi. onun haricinde bicagi isleyisleri inanilmazdi ya, olen kimyacinin onla tupleri zartlari zurtlari acisi falan. cok cok iyi dizi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 en iyilerden bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 allah'ın olduğuna delalet resmen bu dizi, daha iyisi yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Red said: ya dizi güzel olabilirde baya sabır lazım sıkıcı dizilerin adamıyım ama sarmadı işte breaking abi her konuda mı zevksizsin ya yazık yaşadığın hayata hahaha git falling skies izle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 yapma bunu dogmeat. game of thrones'un yeri çok ayrı.. breaking bad ile tamamen farklı kategorideler. ikisi de kendi alanlarında çok iyi diziler. bunun yanı sıra pek tabi, 4. sezon 1. bölüm spoiler bu sezondane olacağı çat pat belli oldu gibi, 'lab notes' ile şehirde lab arayışı başlayacak, bi noktada bulurlar gibime geliyor. gus sezon boss'u olur. sezon sonunda gg olur gibime geliyor.. kendi lab'larını kurabilirler bi şekilde. bir level daha atlar yo jesse ile heisenberg. devam eder.. dünya çapında kartel olana kadar devam lan. akslfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi DENEY DEFTERİ diye defter alıp onda notlar yazmak da komikmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 abi tüm gün götümden ter aktı, anca indirip izleyebildim. farkettim ki çok özlemişim bu diziyi, himym, bbt falan hikaye. yaz geldi diye tüm diziler tatile girdi, ilaç gibi geldi resmen. Gale'e üzüldüm, adam işinin aşığıydı bok yoluna gitti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Uzun bir ara girince baya bir unutmuşum sanırım, bağlayamadığım bir durum var o yüzden bir sorum olacak: Jesse cinayeti işledikten sonra neden Meksikalı'nın arabasında beliriyor birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Arkadaslar konuyu saptirmayin bu arada, Breaking Bad konusulsun burada Game of Thrones vs degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Nigger_of_the_sand said: Uzun bir ara girince baya bir unutmuşum sanırım, bağlayamadığım bir durum var o yüzden bir sorum olacak: Jesse cinayeti işledikten sonra neden Meksikalı'nın arabasında beliriyor birden? jesse'nin kendi arabası o.Adam da görünce atlıyor arabaya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 goldbären said: abi DENEY DEFTERİ diye defter alıp onda notlar yazmak da komikmiş lol adam walta hayrandı, bana pek garip gelmedi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 oooh yeni izliyebildim magnifico ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Penthesilea said: tavukcu ve japon abi tavukcu bicagi eline alinca yanimdaki arkadasa dedim japonu kesicek diye, hadi len niye ki dedi. COK IYIYIM LAN. elemanin oldurulme sebebi cinayet mekanindakiler tarafindan gorulmesi, bu sekilde oldurulmesi de jesse ve walter'a goz dagi. onun haricinde bicagi isleyisleri inanilmazdi ya, olen kimyacinin onla tupleri zartlari zurtlari acisi falan. cok cok iyi dizi lan bu. Baba adam kendi de açıkladı ben cinayeti merak edenlerden biri gibi göründüm zaten diye. Bence sırf bu sebeple öldürdüyse saçma olmuş. Bıçağı görünce bende dedim bunla kesin bi şey olucak diye zira genelde bu tarz yönetimlerde bir silah gösterilirse o silah kullanılıyor. Bu arada ben hafiften Walt'dan tiksinmeye başladım yazık lan efendi, nerd bi adamdı Gale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 _Mikael_ said: Baba adam kendi de açıkladı ben cinayeti merak edenlerden biri gibi göründüm zaten diye. Bence sırf bu sebeple öldürdüyse saçma olmuş. Bıçağı görünce bende dedim bunla kesin bi şey olucak diye zira genelde bu tarz yönetimlerde bir silah gösterilirse o silah kullanılıyor. Bu arada ben hafiften Walt'dan tiksinmeye başladım yazık lan efendi, nerd bi adamdı Gale. eehe abi yapacak bişey yok, gale ölmese kendisi ölecekti. açıkladı zaten walt.. istemezdim ama jesse'ye veya kendime karşılık gale olursa hede hödö diye. yapacak bişey yok dedi.. ölümünden sen sorumlusun deyip topu gus'a attı. haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bu dizi de tiksinilecek tek karakter var,o da skyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 knox said: bu dizi de tiksinilecek tek karakter var,o da skyler +1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 s04e02 spo. çok, çok ağır kafalar yaşıyor jesse yo. heisenberg'te bi sıçışlarda bakalım.. tüm sezonu 1 günde yayınlasınlar bence, bitsin direk yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ingilizce altyazıyı nerden buluyoruz? divxplanetçiler geç koyuyo düdük makarnaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 al ya eztv den indirmiştim çok kötü kalite çıktı repack die var o düzgünmü aceba tüh izleyemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar