Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

tavukcu ve japon

abi tavukcu bicagi eline alinca yanimdaki arkadasa dedim japonu kesicek diye, hadi len niye ki dedi. COK IYIYIM LAN. elemanin oldurulme sebebi cinayet mekanindakiler tarafindan gorulmesi, bu sekilde oldurulmesi de jesse ve walter'a goz dagi.

onun haricinde bicagi isleyisleri inanilmazdi ya, olen kimyacinin onla tupleri zartlari zurtlari acisi falan. cok cok iyi dizi lan bu.

Sosyal ağlarda paylaş

yapma bunu dogmeat. game of thrones'un yeri çok ayrı.. breaking bad ile tamamen farklı kategorideler. ikisi de kendi alanlarında çok iyi diziler.

bunun yanı sıra pek tabi,

4. sezon 1. bölüm spoiler

bu sezondane olacağı çat pat belli oldu gibi, 'lab notes' ile şehirde lab arayışı başlayacak, bi noktada bulurlar gibime geliyor. gus sezon boss'u olur. sezon sonunda gg olur gibime geliyor.. kendi lab'larını kurabilirler bi şekilde. bir level daha atlar yo jesse ile heisenberg. devam eder.. dünya çapında kartel olana kadar devam lan. akslfja

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Uzun bir ara girince baya bir unutmuşum sanırım, bağlayamadığım bir durum var o yüzden bir sorum olacak:

Jesse cinayeti işledikten sonra neden Meksikalı'nın arabasında beliriyor birden?

jesse'nin kendi arabası o.Adam da görünce atlıyor arabaya işte.

Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

tavukcu ve japon

abi tavukcu bicagi eline alinca yanimdaki arkadasa dedim japonu kesicek diye, hadi len niye ki dedi. COK IYIYIM LAN. elemanin oldurulme sebebi cinayet mekanindakiler tarafindan gorulmesi, bu sekilde oldurulmesi de jesse ve walter'a goz dagi.

onun haricinde bicagi isleyisleri inanilmazdi ya, olen kimyacinin onla tupleri zartlari zurtlari acisi falan. cok cok iyi dizi lan bu.

Baba adam kendi de açıkladı ben cinayeti merak edenlerden biri gibi göründüm zaten diye. Bence sırf bu sebeple öldürdüyse saçma olmuş.

Bıçağı görünce bende dedim bunla kesin bi şey olucak diye zira genelde bu tarz yönetimlerde bir silah gösterilirse o silah kullanılıyor.

Bu arada ben hafiften Walt'dan tiksinmeye başladım yazık lan efendi, nerd bi adamdı Gale.

Sosyal ağlarda paylaş

_Mikael_ said:

Baba adam kendi de açıkladı ben cinayeti merak edenlerden biri gibi göründüm zaten diye. Bence sırf bu sebeple öldürdüyse saçma olmuş.

Bıçağı görünce bende dedim bunla kesin bi şey olucak diye zira genelde bu tarz yönetimlerde bir silah gösterilirse o silah kullanılıyor.

Bu arada ben hafiften Walt'dan tiksinmeye başladım yazık lan efendi, nerd bi adamdı Gale.

eehe

abi yapacak bişey yok, gale ölmese kendisi ölecekti. açıkladı zaten walt.. istemezdim ama jesse'ye veya kendime karşılık gale olursa hede hödö diye. yapacak bişey yok dedi.. ölümünden sen sorumlusun deyip topu gus'a attı. haklı.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...