Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kızlar hakkında

forgiver

Öne çıkan mesajlar

cok sıkıp, muma cevirmek degil yaptigim, konu duzgun bi sekilde tartisirken araya giren, civitan, alakasiz postlar atan arkadaslari pmle uyariyorum, postlarini temizliyorum, lakin inatla araya girip, "selam asl" modunda takilabilyiorlar, ki bunlar patinin uzun süreli kullanicilari( neden bilmiyorum bu noob rpsi)
neyse, yenden bi donersek
"kari" denmez arkadasim.
lütfen bundan sonra kisiselde geyigi dozunda tutmayı basaralim.
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
cok merak ediyorum hangi erkek hem akilli hem eglenceli hem anlayisli hem de yakisikli?

yakışıklı bir oyuncu sorunun cevabı.

bir erkek niye bir kızın eğlence anlayışına kendini adamak zorunda olsun ki, kendi beğenilerinden neden taviz versin.
bilgisayar, oyun, futbol'u bırakıp gay moduna girip kızların arasında maymun modunda takıldıktan zenciye vurdur daha iyi.
akıllı bir erkek bunları hesap eder
eğlenceli erkek zaten göze almıştır
yakışıklı erkek in fazla kasmasına gerek yoktur
anlayışlı adam baştan kaybetmiştir, kızların mizacına aykırıdır, efendi takılır, peache tercih edilir

yani diyeceğim kızla beraber olmak isteyen her erkek yukardaki özellikleri zaten taşır, bunlar olmadan bir ilişki varsa ferrari vardır, studio daire vardır, yat vardır, bunlar da yoksa karının kendi mallığıdır tercihi. erkek milletini bağlamaz. kısaca istediğimizi bulamıyoruz bari bunla yetinelim deyip ağlayan kadın vs. rapidden kedi köpek seçip arşiv yapan erkek.
Sosyal ağlarda paylaş

kizlarin saci niye duzgun oluyor?
cunku her sabah yapiyolar. 8 de is basi yapcak 5 dakika yurume meseafesindeki evinde 6.30da uyaniyo hazirlanmaya basiyolar. bi yere gitceksen 9 da hazirim dediginde 10dan once evden cikamiyolar gizleri sirlari bu.

walla pantalon mevzunda 34 36 normal bedenler sanirim 32 beden 0 beden zaten sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

huh? ne yani sevmeyenler de mi var?

aslında ben meme sevmiyorum diyen erkek büyük ihtimalle gay falandır!(oha!) tabii gay olmak kötü bir şey değil.. ya da yalan söylüyordur.. ne biliyim gay olduğunu falan söylüyordur.. tabii gay olmak yanlış bir şey değil..

http://www.youtube.com/watch?v=NsvvriKI3qE
çocuklar.. george costanza gibi olmayın. kadınlara, o yüce varlıklara yalan söylemeyin ve memeyi sevin, saygı duyun!

bi de kadınları sadece memeden ibaret görmeyin. kadınlar meta değillerdir. tabii kadınları meta olarak görmek kötü bişi değil..

dur lan! o kötü, evet.. kadınları meta olarak görmeden sevin memeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...