Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ema abla olsaydı yedirirdi sana o "karı"yı yalnız dela sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 34 beden giyiyorlar ama vermiyorlar, ne anladım ben o 34 bedenden, o kalkık popodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ağzına sağlık bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 cok sıkıp, muma cevirmek degil yaptigim, konu duzgun bi sekilde tartisirken araya giren, civitan, alakasiz postlar atan arkadaslari pmle uyariyorum, postlarini temizliyorum, lakin inatla araya girip, "selam asl" modunda takilabilyiorlar, ki bunlar patinin uzun süreli kullanicilari( neden bilmiyorum bu noob rpsi) neyse, yenden bi donersek "kari" denmez arkadasim. lütfen bundan sonra kisiselde geyigi dozunda tutmayı basaralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 neden oyle diyosun? butun kadinlar mukemmel, onlarla birlikte olabilirsek kendimizi sansli saymaliyiz, cunku biz civik, ahlaksiz nooblariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 peki, bu tarz düşünen kişilerin kocalarına acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 karilar gelir gider, epix are soulbound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bu msj silme olayı abardı mı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 dory said: cok merak ediyorum hangi erkek hem akilli hem eglenceli hem anlayisli hem de yakisikli? yakışıklı bir oyuncu sorunun cevabı. bir erkek niye bir kızın eğlence anlayışına kendini adamak zorunda olsun ki, kendi beğenilerinden neden taviz versin. bilgisayar, oyun, futbol'u bırakıp gay moduna girip kızların arasında maymun modunda takıldıktan zenciye vurdur daha iyi. akıllı bir erkek bunları hesap eder eğlenceli erkek zaten göze almıştır yakışıklı erkek in fazla kasmasına gerek yoktur anlayışlı adam baştan kaybetmiştir, kızların mizacına aykırıdır, efendi takılır, peache tercih edilir yani diyeceğim kızla beraber olmak isteyen her erkek yukardaki özellikleri zaten taşır, bunlar olmadan bir ilişki varsa ferrari vardır, studio daire vardır, yat vardır, bunlar da yoksa karının kendi mallığıdır tercihi. erkek milletini bağlamaz. kısaca istediğimizi bulamıyoruz bari bunla yetinelim deyip ağlayan kadın vs. rapidden kedi köpek seçip arşiv yapan erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Kadın sayısı artıyor, erkek sayısı azalıyor. Bir vakit sonra şimdiki erkeklerin "karıkarıkarı" moduna kadınlar "erkekerkekerkek" moduna girecek. Benden söylemesi, şimdiden ayırtsınlar yani. gfklişsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kizlarin saci niye duzgun oluyor? cunku her sabah yapiyolar. 8 de is basi yapcak 5 dakika yurume meseafesindeki evinde 6.30da uyaniyo hazirlanmaya basiyolar. bi yere gitceksen 9 da hazirim dediginde 10dan once evden cikamiyolar gizleri sirlari bu. walla pantalon mevzunda 34 36 normal bedenler sanirim 32 beden 0 beden zaten sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 kızlar çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hade yalan soleme ben cozdum sizi gomlek utulemekten usenip her sabah sacini utuleyen bi irksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben bariz hem yakışıklı hem akıllı hem eğlenceli hem de anlayışlıyım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sex de yapabiliyorum hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 arkadasim gotu internette yayinlanmis bi insansin gelme bize bole selerle (senin gotundu di mi lan evet evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hahah doğru :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 gokan bizimle paylas sirrini biz de kari goturelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 seviyeyi indirmeyin, dory nin eline malzeme veriosunuz sonra. hem bursalı, hem feminist. chiptech e katılıyorum, adamın hayatını emer bunlar. bi tanesine 2 senemi yedirdim, annesi böyle dory gibiydi asdaddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ya o değil de amma büyük meme fetişisti pati varmış lan ne bu böyle aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 meme candir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 huh? ne yani sevmeyenler de mi var? aslında ben meme sevmiyorum diyen erkek büyük ihtimalle gay falandır!(oha!) tabii gay olmak kötü bir şey değil.. ya da yalan söylüyordur.. ne biliyim gay olduğunu falan söylüyordur.. tabii gay olmak yanlış bir şey değil.. http://www.youtube.com/watch?v=NsvvriKI3qE çocuklar.. george costanza gibi olmayın. kadınlara, o yüce varlıklara yalan söylemeyin ve memeyi sevin, saygı duyun! bi de kadınları sadece memeden ibaret görmeyin. kadınlar meta değillerdir. tabii kadınları meta olarak görmek kötü bişi değil.. dur lan! o kötü, evet.. kadınları meta olarak görmeden sevin memeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ahhahaha Seinfeld! Mükemmel! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Sly-One said: seviyeyi indirmeyin, dory nin eline malzeme veriosunuz sonra. hem bursalı, hem feminist. chiptech e katılıyorum, adamın hayatını emer bunlar. bi tanesine 2 senemi yedirdim, annesi böyle dory gibiydi asdaddsf. hayatini emdirmiycen aga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 4S RULEEEEEZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!! başka sorusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar