Baluu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 olm bunlarin hepsi haysiyetsiz insanlar normal.
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 iktidar kuklalarını dört bir yana dağıttı..ve başladı yönetmeye.. Allah sonumuzu hayır etsin..
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Absolut said: Bakalım ne tür bir hakaretle geçiştirecekler merak ediyorum. Yani açıklama falan olmayacak elbette ama umarım ilginç şanına yakışır bir hakaret blur beyler :) hakaret değil türbantürbantürbantürbantürbantürban yapacaklar herzamanki gibi o da olmazsa akşam 10dan sonra içki içilmesini yasaklıyoruz falan gibi şeyler de diyebilirler. umuyorum ki bu (ilk iki satır) unakıtanın patavatsızlığıdır onun dışında benim de aklımdan istifa geçmedi değil. adam gerçekten tepkisiz kalırsa bu olaya o adamla, tanımadan olumsuz yaklaşmama hayallerinden yavaş yavaş vaz geçeceğim..
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 lol geçiştirme bile yapamadı unakıtan amca..hehe süperdi dün ya,diğer diyalogları oturtmuşsunuz ama o olmamış yapıyor böyle..yök başkanı amcama soruyorlar sen ne düşünüyorsun hem türban geliyor ne ayak diye adamdan tek ses yok unakıtan ben maliye amcayım bana onla ilgili sorular sorun hehe yapıyor gene bitiyor açıklamamsı şey..çok güzeldi ben ikna oldum şahsen
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 engin ardıç yazmadan ben yazayım "bundan önceki yök başkanları, cumhurbaşkanı, diğer önemli görevlerdeki bürokratlar belli bir statüko söyleminin dışına çıkmayacağından adınız gibi eminken, isterse çıksın demenin gereksizliği aklınızın ucundan bile geçmiyorken, akpnin atadığı adam hakkında yiyosa ters bir bişey söylesin düşüncesi mi garip geldi, haa onlar sizin kadar tecürebeli değil belki o şaşırtmıştır. bu saatten sonra ben yaptım ama onlar yapamaz çaresizliği fayda etmez. umalım ki herkes açısından bu faşist alışkanlık bir an önce sona ersin."
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 evet evet başkaları koymadan da ben koyayım.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 böyle komik köşe yazıları yazan birini kim kahale alır ? topic ile alakası da şuna bağlayabiliriz böyle güzel değinen bir kardeşimizden esinlenerek yorum yapman ne kadar alakasız ise bu resim de o kadar alaksız bir durum bence heh.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kingpin bendne çaldın di mi o resmi.. =/
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben severek okuyorum, kale alıp almamak okuyucunun kendi tercihi ancak tüm bunlardan bağımsız olarak benim mesajım konuyla alakalı senin alıntı yaptığın yazıyla bu konun bir ilgisi yok onu diyorum
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 İkiside içinin doluluğu olarak aynı. Hatta size konu ile aynı derecede alakalı bir şarkının sözlerini koyayım. kara çalı gibi girdin aramıza kara çalı gibi girdin aramıza al kızını koy çuvala al kızını koy çuvala salla salla vur duvara karabiber gibi girdin aramıza karabiber gibi girdin aramıza al kızını koy çuvala al kızını koy çuvala salla salla vur duvara al kızını koy çuvala al kızını koy çuvala salla salla vur duvara
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 o değilde kahale nedir ya dfsd, hey allam ya.
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Üçü bir arada... - Merkezden atmacaya... - Dinliyorum. - N’apıyor şu anda? - Ayran içiyor amirim... - Tost da yiyor mu? - Peynirli. - Susurlukçu demek ki, basın evini! Ben hayatımda bu kadar dandik derin devlet görmedim arkadaş... Suikast yapacaklar, generalleri var, el bombaları var, tabancaları yok! Glock arıyorlarmış... - Neyimiz var stokta? - 1 tank, 3 jet, 2 denizaltı. - Tabanca yok mu? - Maalesef... - E olmadı ki. - 2’nci el obüs ayarlayabiliriz belki. * Maliye Bakanı da, mikrofonu unutup, "güzel güzel konuşan" YÖK Başkanı için "isterse konuşmasın" demiş... Normali, istifa. Japon olsa, harakiri. Okurlar soruyor haliyle... "Kukla durumuna düşen YÖK Başkanı hálá oturacak mı orada?" Oturmasın da n’aapsın şekerim? "İsterse konuşmasın"ı olduğu gibi, "sıkıysa istifa etsin"i de var bu işin! Otur dediler, oturdu. Kalk demeden, nasıl kalksın? * Bu arada... "Acaba şeriata mı kayıyor" denilen Türkiye, tam da "soykırım"la suçlanırken, Sudan’a "şeriat" getiren, "soykırımcı" sıfatına sahip misafirini ağırladı. Nefis zamanlama! Tutup, Atatürk’e götürdüler... "Kalk da gör, bak senin ülkene kimler geliyor artık" yazsın diye. Ama yazamadı. Parmağı hasta. Yardımcısına yazdırdı. O da kafada kapüşonla yazdı. Sanırım o da hasta. Üşütmüş muhtemelen. Okurlar bu duruma da isyan ediyor tabii, "böyle rezalet olur mu" diye... Hakikaten olmaz. Cumhurbaşkanımız, zahmet edip Anıtkabir’e gelmeyen Suudi Kralı’nın oteline kadar gidip, nasıl devlet şeref madalyası taktıysa... Anıtkabir özel defterini de dürüp, koltuğunun altına sıkıştırarak, bunun oteline de götürmeliydi bence... Ayıp oldu adama. Yılmaz ÖZDİL, Hürriyet
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 şu adamın enter tuşunu söküp yediricem kendisine. 2 kelimede bir satır atlanmaz ki ya, kağıt ısrafı resmen:P ama onun haricinde güzel yazmış=)
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Adam haklı; otur demişler ki oturmuş, kalk demeden nasıl kalkacak.
Öne çıkan mesajlar