bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Proftu doçdu görevliydi ilkokul öğretmeniydi ayırt etmeden küfür edebilirsiniz burda. çok kalbimi kırdı bizim prof :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 evet hadi edin bende izliycem niye kırdılar kalbini chaos:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çok banlanan olur bu topicten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 işhukukçusu 25 80 e dd vermiş. Ulen dc verde ortalama ile geçeyim en azından. Kasmışım o kadar aaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 benimde genel hukuk kankatör 50 60 DD mi olur oğlan prof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 benim de mal bir kimya hocam var tombalacı. kendisine buradan kafa uçuyorum. yazılıya göre sözlü veriyorum ortalamanı yükseltmicem diyor mal herif. ha bi de yazılısı düşük olan adama 100 veriyor o da ayrı bi olay. bu adam bunu şeettirdi galiba. zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dd kalıyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bu sorunun cevabı benide ilgilendiriyo sanırsam 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 dd 1.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Fly said: dd kalıyor mu ya valla bizden (sdu) dd şartlı geciyo ff kalıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kalmaz mıyım ya hemde çok kral kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hm o zaman matematikten dc or gg oldum ben. bütünlemeye 1 gün fazladan kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bizim hoca sabaha karşı çok bağırıyor korkuyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 geçmediğim bir dersin hocası hakkındaki tek yorumun o hocanın ne kadar aşkdolu bir insan olduğudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 forgiver said: geçmediğim bir dersin hocası hakkındaki tek yorumun o hocanın ne kadar .. .........(otosansür+ban korkusu) bir insan olduğudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yok gerçekten kötü bişey söylemem okulla, hocayla bir alakam kalmadan, iyi hocaysa dersten kalınsa bile kötü niyetle bişey denilmemeli zaten ayrıca bir kere bizim bölümün takıldığı forumda hocalara özel topic açıp geyik yapıyorduk,(bölümün sitesinde forumun linki vardı) bir zaman sonra bölüm başkanı dersi basıp aşkdolu uyarmıştı sınıfı ondan beri gayet saygılıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 türkçeciye lafım iki çift. ulan, kaltak da demek istemiyorum ama. bi sunum yapmadık diye D mi verilir? yapmamamdaki sebep de tamamen kadının halt yemesi. senin yüzünden akademik yetersizliğe düştüm ilk dönemden. allah cezanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yeni bir "Arda Bey" vakası yaşanmasın da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hocalara sövcenize ders çalışın tembeller.... vurma lan aah.... vurma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 scholz-farnschläder und matulat sind Hürrensonnen! oh be :D he bi de Cuma'ya kafam girsin (adı o :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hocalarımı sewiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ama patronu sewmion dimi? eıuehuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 mokoko said: ama patronu sewmion dimi? eıuehuhue asdfasdfasdfsdafasd :D:D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hahahahahahahahahahahahahahahaa hahahahahahahahahahaahah ahahahahahahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Geçti artık ya unutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar