fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 az bişey takıldımda. buddylerin var. onlardanda side quest alabiliyorsun. elmas bulma muhabbeti falan var. Harita olayı hoşuma gitti. Değişik şeyler koymuşlar çoğu fps de olmayan. Güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 özelden bana bi ulaşın ya tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Mendoza said: Wow mu oynuyorum FPS mi anlamadım. Gorev, reputation. Yok artık saçma sapan bir oyun olmus. Bir o kadar da saçma sapan bir yorum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 very highde oynuyorum grafikler çok sağlam olmuş oyunda herşeyi yapabiliyosun araba tamiri olayı beni benden aldı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Araba tamiri hoş da bir cıvata sıkıyorsun yani ^_^ Beni esas ormanı yakma olayı bitirdi, ucundan tutuşturuyosun çok pis yanıyo ağaçlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bende indireyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bide yanmış hali kalıyor. direk yok olmuyor. kara kara kalıyor her yer. burda yangın çıkmış diyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ilk mapda gitceğin nokta kayboluyo evden çıkınca orda ne yapcaz bilgisi olan varmı xD haritanın köşedesinde 1 eve gidiyosun ondan sonra nereye gitcem ne yapcam bulamadım salak salak geziyom asdasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 keşke farcry 2 demeselermiş tamamen yeni bir konsept olmuş far cry ile hiçbir alakasını göremedim illa isim yaptı o oyun diye onun isminden yararlanıyorlar gibi bişey olmuş... Bu arada sıyıracam artık yol üzerinde öldürdüğüm herkes respawn oluyor 1 arabam daha o ****** yüzünden patlasın görevime giderken silerim oyunu bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 GwindonSurion said: Bu arada sıyıracam artık yol üzerinde öldürdüğüm herkes respawn oluyor 1 arabam daha o ****** yüzünden patlasın görevime giderken silerim oyunu bu ne be +11111111 Bıktırıyorlar cidden. Bütün Afrika gördüğü yerde ateş açıyor. Nasıl bir mantıktır. Üstelik bir neden falanda göstermiyorlar. Mercenaries 2 deki gibi olsaydı sistem(bir tarfal adost olabilsek) çok iyi olurdu. Böyle cidden bayıyor oyun. Ayrıca oyunda nasıl bir serbestlik var anlamadım. Daha Act 1 deyim ama toplam 2 çeşit araba gördüm. Ayrıca yollardan ayrılamıyoruz bile çünkü hemen taşlık tepeler çıkıyor karşımıza ve onlarada tırmanamıyoruz. 2 keçi hariç hiç hayvanda göremedim oyunda. Grafikleri bayağı iyi ama ilk duyurduklarındaki videolardaki görüntü kalitesi daha gibiydi. Hala güzeller ama ben daha iyisini bekliyordum bu şekilde Crysis hala üstün duruyor. Tabii grafikelr böyleyken her şey very high da hiç kasmadan oynayabiliyorum oda güzel. Çok daha iy i bir şey bekliyordum o yüzden pek beğenmedim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 endless_night said: ilk mapda gitceğin nokta kayboluyo evden çıkınca orda ne yapcaz bilgisi olan varmı xD haritanın köşedesinde 1 eve gidiyosun ondan sonra nereye gitcem ne yapcam bulamadım salak salak geziyom asdasdfas üç saat uyu diyor adam sana orda, onu yapıcaksın yatağa gidip sdf ben beğendim oyunu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Aklima bir soru geldi, oyunda boyle gorevi birakip dogayi gozlemleme olayina girebiliyormuyuz. Ben ubisoft yerinde olsam Aslan, cita olayini falan eklerdim, cita gider avlanirdi falan izlerdim bende. Eger varsa bu olay harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 millet savas halinde kan gövdeyi götürüyor çitamı kalmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Manyak Afrikalılar önüne geleni vuruyor. Doğal hayat alrak keçi ve tavuktan başak bir şey görmedim ama böle haritanın kenarlarındaki savanahda gezerken zebra/gazell(hangisiyse artıkın) sesleri duyuluyor. Ben biraz dolaştım fakat bulamadım ama belkin vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 olmaz mı, gayet zebralar, ceylanlar koşturdu benimle birlikte. oyunu iki dakika oynayıp da yargılamayın, adam gibi oynadıktan sonra beğenmediğiniz birşey varsa söyleyin. herkesin saldırması konusunda haklısınız ama o biraz saçma olmuş bi tarafa bağlanma olayı olsa daha iyi olurmuş da, kafayı yiyecek bişey yok, her guard postta 4 adam var zaten, onları öldürmekte de hiçbişey yok yani abartılıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 adam olmayınca bi yerden başka bi yere giderken sıkılıncak. Bu seferde sağa sola gitmek bayıyor actiona fazla girilmiyor dencek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 valla demem=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ubisoft ileriki patch'lerde oyuna predator'lari eklemeyi planliyormus, yani aslan, cita falan. Hippo'larda gelebilirmis. Gelsinde benim istedigim dogal ortamlarinda ki gibi davransin, gitsin avlansin bende izleyeyim uzaktan durbunle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oyundaki vahşi yaşamdan örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 napsın hayvancağız arabaya çarpıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 abi sinirine denk gelmiştir olamaz mı o diil de ben sevemedim oyunu ya. hatta fps hastalığı var ben de counter dışında hangisini oynarsam oyniyim midem bulanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 map editor efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bence oyun baya güzel, baya eğlenceli. %58 e kadar geldim, lineer değil oyun tamamen, kendim yaptığımı hissediyorum. blood diamond ve last king of scotland filmlerini baya seven bi insan olaraktan afrika ortamından da baya hazzettiğimden sanırım sevidm oyunu gayet. spawn rate biraz can sıkıyor, hepsi o yani. dediğim gibi oyun stalker ın güzeli olmuş kanımca. sevmeyen sevmez tabi. ha bi de bi ton animasyon yapmışınız be adam, araba kullanırken vites değiştirmedir, gaza frene basmadır da yapın dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çabuk sıkıyo bu tarz olunca assasian creed de çabuk sıkmıştı bunda ne zaman soğuycam bakalım %45 oldu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Respawnlar iğrenç. İnsanın sinirini bozuyor. Yapımcıları dövesim geliyor. Ama gerisi güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar