Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Far Cry 2

arcane

Öne çıkan mesajlar

keşke farcry 2 demeselermiş tamamen yeni bir konsept olmuş far cry ile hiçbir alakasını göremedim illa isim yaptı o oyun diye onun isminden yararlanıyorlar gibi bişey olmuş...

Bu arada sıyıracam artık yol üzerinde öldürdüğüm herkes respawn oluyor 1 arabam daha o ****** yüzünden patlasın görevime giderken silerim oyunu bu ne be
Sosyal ağlarda paylaş

GwindonSurion said:

Bu arada sıyıracam artık yol üzerinde öldürdüğüm herkes respawn oluyor 1 arabam daha o ****** yüzünden patlasın görevime giderken silerim oyunu bu ne be

+11111111

Bıktırıyorlar cidden. Bütün Afrika gördüğü yerde ateş açıyor. Nasıl bir mantıktır. Üstelik bir neden falanda göstermiyorlar. Mercenaries 2 deki gibi olsaydı sistem(bir tarfal adost olabilsek) çok iyi olurdu. Böyle cidden bayıyor oyun.

Ayrıca oyunda nasıl bir serbestlik var anlamadım. Daha Act 1 deyim ama toplam 2 çeşit araba gördüm. Ayrıca yollardan ayrılamıyoruz bile çünkü hemen taşlık tepeler çıkıyor karşımıza ve onlarada tırmanamıyoruz. 2 keçi hariç hiç hayvanda göremedim oyunda.

Grafikleri bayağı iyi ama ilk duyurduklarındaki videolardaki görüntü kalitesi daha gibiydi. Hala güzeller ama ben daha iyisini bekliyordum bu şekilde Crysis hala üstün duruyor. Tabii grafikelr böyleyken her şey very high da hiç kasmadan oynayabiliyorum oda güzel.

Çok daha iy i bir şey bekliyordum o yüzden pek beğenmedim oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

endless_night said:
ilk mapda gitceğin nokta kayboluyo evden çıkınca orda ne yapcaz bilgisi olan varmı xD haritanın köşedesinde 1 eve gidiyosun ondan sonra nereye gitcem ne yapcam bulamadım salak salak geziyom asdasdfas

üç saat uyu diyor adam sana orda, onu yapıcaksın yatağa gidip sdf

ben beğendim oyunu baya.
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz mı, gayet zebralar, ceylanlar koşturdu benimle birlikte. oyunu iki dakika oynayıp da yargılamayın, adam gibi oynadıktan sonra beğenmediğiniz birşey varsa söyleyin.
herkesin saldırması konusunda haklısınız ama o biraz saçma olmuş bi tarafa bağlanma olayı olsa daha iyi olurmuş da, kafayı yiyecek bişey yok, her guard postta 4 adam var zaten, onları öldürmekte de hiçbişey yok yani abartılıcak bişey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bence oyun baya güzel, baya eğlenceli. %58 e kadar geldim, lineer değil oyun tamamen, kendim yaptığımı hissediyorum. blood diamond ve last king of scotland filmlerini baya seven bi insan olaraktan afrika ortamından da baya hazzettiğimden sanırım sevidm oyunu gayet.

spawn rate biraz can sıkıyor, hepsi o yani. dediğim gibi oyun stalker ın güzeli olmuş kanımca. sevmeyen sevmez tabi.

ha bi de bi ton animasyon yapmışınız be adam, araba kullanırken vites değiştirmedir, gaza frene basmadır da yapın dimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...