PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 abi 28de bildiğin akrebin önüne küçücük böceği atmışlar o ne öyle yazık günah sdf 26da da tarantula direk bi ayağı üstünde girmiş olaya zaten sdfjkhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Çiyan efsane böcektir zaten aynı zamanda mükemmel avcıdır yenmesi doğal ama halen favorim arı hiç bi özelliği yok delikanlı modda yıkıyor şerefsiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 28de beslemişler bariz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Arı tam piskopat yani en güçlü çene onda herhalde koparma bakımından o yüzden ha bire akrebin falan kuyruğa dalıyor koparıp atmak için. Ayrcı arının türünü bilmiyorum ama anladığım kadarı ile soktu mu öttüren bişi yani hepsi onun iğnesinden uzak durma uğraşıyorlar. FAKAT arının tek dezavantajı diğerlerine göre zırhsız. Akrep süper bitiriyor arıyı tek seferde sokup sonra bir üçtan diğerine yapıştırıyor sonra bi daha sokuyor ve anında yatıyor Arı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 çıyan hayatımda gördüğüm en iğrenç şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 arı baktı kesin ölecek sokuverse ya iğneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Çiyan harbi acaip bişi ya ama gerçekten çok çirkin abi ben hiç huylanmam böceklerden ama bana bile kötü geldi.. AMA en efsane ARI abi böyle combatın ortasında ellerini yüzüne sürüyoya terini siliyo gibi , hani boks eldivenini burunlarına sürerler filan o trip aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 arı çinde japonyada yaşayan katil bir yaban arısı bir belgeselde izlemiştim 40 tanesi bütün kovandaki arıları telef ediyordu, böle bildiğin piskopat bir arı hemde arıcık falanda değil kocaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yutüpde 30 hornets ve 30.000 bees mi ne öyle geçiyor dediğin videoda sonunda bal arıları fena üzüyor =P PS : Ne olursa olsun en delikanlısı arı =) Ayrıca çiyan pislik bir avcı abi arı ne yapsın garibim tarantulayla bile çok rahat başa çıkabiliyor o götten bacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 http://www.livevideo.com/video/Vendetta/7CB889F3528845A59985A7D8E942735C/30-hornets-vs-30-000-bees.aspx abiiii mükemmel bir baskın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ad3m said: Yutüpde 30 hornets ve 30.000 bees mi ne öyle geçiyor dediğin videoda sonunda bal arıları fena üzüyor =P nereye üzüyor be? geldi 30 tane arı bütün koloniyi öldürdü sonra bala kondular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yarımdır izlediğin belgeselden alıntı nerde izledim bilmiyorumda araya bir alıyor bal arıları yüzlerce saniyede gg oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 başka belgesel olmasın o bunda hepsi öldü çünkü sdfkhj ikiye falan bölüyorlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 PrudenT said: ad3m said: Yutüpde 30 hornets ve 30.000 bees mi ne öyle geçiyor dediğin videoda sonunda bal arıları fena üzüyor =P nereye üzüyor be? geldi 30 tane arı bütün koloniyi öldürdü sonra bala kondular? o duygusal olarak demiş bence..izleyen bi hüzünleniyor falan anlamında,ben de snn gibi cvp verecektim sonra bu kararı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 http://www.gladiatorbugs.com/content/view/41/53/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 aynı belgeselin devamı ama bal arıları başka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 darth vadera benzeyen bi peygamber devesi var süper ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 30 tane aban arısı gelip bütün kovanı temizliyo onu bende gördüm, ama ordaki mevzu, kullandıkları bal arısı o bölgeye ait değil arupadan getirmişler daha cok bal yapıyo diye, ama oraların eşşek arılarıyla nasıl savasıcaklarını bilmiyolar, sadece mal gibi kapıları falan tıkıyolar anca. hornetlerint aktiği önce bi sürü izci gödneriyolar tek tek dolasan onlar bişi buldumu dönüp sürüyü cağırıyo, cunki sayıları az ve bal arıları gibi yiyicek depoları yok, öele bütün gün ucarlarsa ac kalıp ölüyolar, cunki bişi bulamazlarsa boşuan enerji sarf etmiş olucaklar. yerel arıların fantastik taktikleri var ama. şimdi eşşek arısı izcisi ölse bile saldığı kimyasal sürünün gelmesine yetiyo bu yüzden izciyi gördüklerine öldürmüyolar yerel bal arıları, etrafını sarıp cullnıyolar üstüne. şimdi cok ince bi detay var, tam sayıları hatırlamıyorum ama eşşek arısı 38 derece sıcaklığa dayanabiliyo bal arıları 40 aralarında 2 derecelik bi fark var. üstüne cullakdıktan sonra bal arıları eşşek arısının böle kanat cırpıyolar paso etrafında durmadan giderek ısıtıyolar mekanı, başta eşşek arısı baya bı bal arısı hırpalıyo ama giderek mayışıyo ortam ısındıkca, eğer cok sıcak yaparlarsa kendileride ölücekler cok soğuk olursa eşşek arısı kendine gelip salgı salıcak falan sürüyü cağırıcak. Genelde işte o cullanmanın merkezindeki sıcaklıp 40-41 derece oluyomus, yanı baya bi bal arısıda ölüyo bunu yaparken ama izciyi iz bırakmadan öldüre biliyolar. cok fantastik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 çiyandan korkcan abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Çiyanda kobra gibi king takılıo kendi aleminde nasıl bi mahlukatsa yarasa falan yakalıyor giant versionlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 akrep falan 5-6 kere sokuyo kuyruğu ama sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Snake vs Slug http://www.youtube.com/watch?v=JbKXNjbgvqc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Cuce said: 30 tane aban arısı gelip bütün kovanı temizliyo onu bende gördüm, ama ordaki mevzu, kullandıkları bal arısı o bölgeye ait değil arupadan getirmişler daha cok bal yapıyo diye, ama oraların eşşek arılarıyla nasıl savasıcaklarını bilmiyolar, sadece mal gibi kapıları falan tıkıyolar anca. avrupa değil, ufaklar çinde yetişen bi tür diğerleri japonyada yetişen bi tür olması lazım (ya da tam tersi). ufak olanlar dışarıda tamamen savunmasızlar, ama büyüklerin içeriye girmesine özellikler izin veriyolar. Çünkü büyük arı içeri girdiğinde, etrafını kaplayıp sürtünerek istilacıyı ısıtıyolar. Burada önemli nokta, küçük olanların vücut sıcaklıkları 41 dereceye kadar mı ne çıksa da enzimleri vs. bozulmuyo, ama büyüklerinki 0.5 derece daha aşağı bi sıcaklıkta bozuluyo. Yani Büyük arıyı sürtünerek pişiriyolar. Sonunu hatırlamıyorum ama belgeselin :D galiba her tarafı dağıtıyodu büyükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yukarıda birisi vermiş linkini, adamı dinleyin çok güzel anlatıyor, yerli Japon arılarının taktiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar