Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3v3 setup

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Karşı takımda rogue vardır, clos atar gg xD . Ya da son hpsinde hepiniz basarsınız cheat death proclar yine gg. Shaman shaman shaman kaybetmeye mahkum bir setup bir kere cc namına hiç bir şey yok. Hayır biliyorum şaka yapıyorsun ama şakası bile korku filmi gibi :D

Druid mage rogue ya da pri mage rogue en güzeli. Pri ve druid resto olarak karşı karşıya geldiklerinde prili takım avantajlı yalnız. Ama diğer pek çok setupa karşı da druid avantajlı.

Bence en iyi 3v3 setup'ı druid mage roguedur, çünkü en mobil setup. Ayrıca çılgın cc var. Hiç birisini tutamazsın. Özellikle subtetly buffından sonra roguelar imba oldular bana kalırsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Lock / Mage + Warrior + Disc priest ılk 10 maçımızı yaptık iyi gidiyoruz şuanda , Itemlarım iyi olmamasına rağmen. 5/5 S1 3/3 T2 Eldede Bene :P

Ilerde bu itemlarla ağlatırlar ama ozaman kadar toparlarız itemları

Benim sorum Priest oynayan varsa Hunter çıkınca karşıda napıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

murtyy said:
sam sen nasıl insansın ya=)

acı ama gerçek bu, druid ya da priest 5 kat filan daha iyi healer olarak. şaman da tremor nedeniyle bir adım önde. melee dps dersen zaten MS'lisi, spell interrupt'lısı, snare'lisi var gani.

-Wissy said:
Los kiting yapiyor.

lol bu aklıma geldi:
Sosyal ağlarda paylaş

eğer takımda poison temizleyebilen biri yoksa o priest gg. gitti manalar, 1 sting 1.8k mana götürüyor 8 snde.

3v3 için warlock / druid / hunter çok güzel setup. Başlayamadım bir türlü arena yapmaya adam akıllı bu sezon, haftaya bakalım bu setup denemeyi düşünüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:
sanirim lock/warrior/druid olayını deneyeceğiz. Lock full demon olucak.. bakalım hayırlısı

sezon 2 boyunca, ve sezon 3 ün bir kısmında (su an 3v3 takımım yok) bu comboyu oynadık, tek farkı warlock affliction dı (druid in resto oldugunu varsayıyorum benim gibi)

gerçekten çok zevkli ve koordinasyon gerektiren bi combo. bizde zayıf halka warlock oldu hep, gear olarak altımızda ve pve gear/spec li olması dolayısıyla hep düştü. ayrıca focus target, defansif dispell yapamaması da cabasıydı.

SL/SL olması şart değil ama crowd control zamanlamasını ve takım arkadaşlarıyla yardımlaşmasını iyi bilen bir warlockla da yapılır.

size bol şans, iyi eğlenceler :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...