ripe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ajanstaki işlerimden dolayı bir gün ayrı kaldıktan sonra gece gelen mesajı sizinle paylaşmak istedim.Başlangıcı normal ama sonu koptu.. Canım yarın görüşememiz biraz zor. Biliyorsun çarşamba sabah communication theories sınavı, öğleden sonra da Nail Hocanın sunumu var. Bunlara hazırlanmam lazım.Neyse belki 1-2 saat görüşürüz çünkü ben yine özledim seni. Bug var bende orjinal sevgilide özlemenin cooldownu 1-2 hafta, ayrıca cast süresi de çok uzun. Ama bende cooldown yok. Ayrıca instant. Bide sıfır mana cost ve this effect stacks up to five times... gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 WTS Sense of humour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 keşke kız arkadaşım olsa da wow öğretsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hahhahhaha seni özlemeni cast'i yok haha mükemmelmiş yengeye selam elinden öptüm ahahahahahhaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Kızlar wow oynamasın ya çok çektim ben onlardan, kızlar gitsin Hello Kitty Online oynasın daha iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aaah ah bikaç gün önce saolsun benden ayrılan (çok bogmuşum fln fıstık peh) sevgilim de curse vardı kız "benle ilgilenmiosun işalla ölürsünüz" dediginde ya instance server ya world server gidiodu ya da hydross da 20 wipe fln oluodu :D bi kere "sevgilim bak bu gece al'ar kesices çok önemli dua et" dedim. o gece first kill :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aga senin hatun admin mi oyunda ne bu böle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 guildim beni raidlere almıcaktı nerdeyse ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Öeh lan mesaj orjinalse gerçekten on numaraymış. This effect stacks up to five times hahahehuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 mage oynuyor linki main charının linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Frost mage spell fire set var. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bayan oyuncu da olacak o kadar yanlışlıklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 TR'de kızların 80%'si teknoloji düşmanı olduğu için zor zanaattır vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 w a s d kullanmıyorlar birde gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Kız arkadaşımken oynatmayı başaramadım ama evlendikten sonra başladı benim eşimde. Main charı bu tabi TBC çıktığında 2 aylık hamile olduğu ve son 4 aydırda çocuktan kalan zamanda oynadığı gerçeğinide hatırlatim :D. Genede iyi kastı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Öyle demeyin valla vakti zamanında ragnarok ve WoW oynayan bir tane tanımıştım, çok da imbaydı kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 komik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 espri yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 numberten said: w a s d kullanmıyorlar birde gıcık oluyorum.ahahah evt bak bu cok dogru bi kanı,yapamıorz evet.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aslında düşündüğünüzden fazla kız oynuyo bu oyunu, özellikle avrupa'da. birisi benim 2v2 Arena takımımda, s2 de 2k+ rating yaptık beraber ayıptır söylemesi :P tamam o warrior ben resto druid overpowered bi setup ama yine de tanıdığım bir çok erkekten daha iyi oynuyo diyebilirim. guildde de bir çok kız var ve baya da iyiler. özellikle healing konusunda kızlara erkeklerden daha çok güveniyorum. çok titiz oluyolar, her raidde hepsinde elixirler ya da flasklar tam oluyo daha bi sorumluluk sahibiler gibi geliyo bana :)zaten guildmasterımız da dişi raid chatte ve ventrilo da bir kızın oluşu tabi büyük etki yaratıyo, herkes daha bi dikkatli söyleyecekleri şeylerde. eskiden defaul olarak bütün WoW oynayanları erkek sanardım, bu tamamen değişti 2 sene oynadıktan sonra. avrupada kızlar Türkiye'ye göre daha oyuna yatkınlar, bilgisayar başında da eğlenilebileceğinin farkındalar. bizimkiler gezme tozma peşinde ve oyun oynayanlara çocuk gözüyle bakıyolar. millet avrupa'da wow oynarken tanışıp aşık olup evlenip çocuk bile yapabiliyo. lol nerden nereye atladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 kiz arkadas deilde benim bi ark var onun annesi oynuo... deli gibi... hard core oyuncu... zati ev kadini... bi yemek yapio yada disardan hazir aliolar bi kac temizlik ondan soona butun gun wow :D... benim annemi sims e baslatim dedim (abartmiorum) 2 saat karakterin makyajiyla ugrasti... swg ye baslatim dedim twilek dancer olcakti yine makyajda takildi... babam daha fena... wow a baslattim cuce hunter oldu 5 lvl... tamam baba sen kas ben bi tuvalete gidim geliom dedim... bi geldim babam football meger oynuo iyimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ragnaros u first kill yapan guildin main tankının bir kız olduğunu biliyomuydunuz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Kız arkadaşım lvl 5 loladin ben lvl 6 rogue :P heal bile atamıyor daha o derece noob ama çok istiyorum öğrenmesini olay gelişti :) ben-bak şimdi ben gircem içeri, ben combata girmeden sen de girme tamam mı? kız ark-tamam... (çata çota) ben -yaw naptın girme demedim mi? ? kız ark-bana ne dikilcem mi ben burda! ! ben -dişileri bu yüzden askere almıyolar ! ! kız ark -:(( ben -atla suya... kız ark -... ben -atlasana! sonradan çok gülmüştük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Benim olduğum guild de GM in kız arkadaşı ile beraber oynuyorlar. Guild Chat de bazen kaçırıyorlar. "Aşkım ..vs.vs " - Eşim benimle tanıştığında da oynuyordum . şimdi de. Çocuk olmasaydı kesin o da başlardı.. Artık bizim tosun a bir dps açarız. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar